Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení nohou

Od: daniel2 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte co je dobré aby se mě hodně nepotili nohy? Hodně se mí potí nohy a občas zapáchají.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Kupte si dubovou kůru a máčejte si v ní nohy. Případně se dá koupit i gel z dubové kůry. Těch přípravků je hodně, musíte vyzkoušet co pomůže právě Vám.

danys*
hodnocení

1x

Vhodná obuv, ponožky a hlavně hygiena. Ve vedrech, celý den ve vojenských kanadách, ponožky propocený a hnáty mi nesmrděly.

kepler*
hodnocení

0x
Předpokladem je samozřejmě čistota nohou a je dobré nosit dobře větranou obuv. Jinak se doporučují třeba tyto přípravky:Antibakteriální deodorační sprej do bot PEO 150 mlAntiperspirant na nohy ve spreji Fresh Step 150 mlKoloidní minerály 300 ml + Koloidní stříbro Ag100 Více informací na: celostnimedicina.cz/...

mpp
hodnocení

0x

Pro mě je nejlepší zásyp asi za 40 kč Alpa Pedik, Alpa se sírou a pod. Mají v každé druhé lékárně. Naprosto geniální. Já jsem v pohodě, problém vzniká, když vezmu Crocsky naboso. Pak už někdy ani ponožka nepomůže. Používal jsem různé (i drahé) spreje s nevalným účinkem. S tím zásypem to mám tady radu z poradny. Už jej používám asi rok, a super. Trochu dělá bordel v botě a na ponožce nebo na noze (bílý zásyp) ale stoprocentně funguje.

hodnocení

0x

Nevím jak ve které drogerii, ale v Tetě mají koutek s přípravky na péči o nohy a vnitřky obuvi. Nakoukněte tam! Ceny nejsou příliš vysoké a přípravky fungují. Navíc, v každé Tetě jsou velmi ochotné prodavačky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]