Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebovala bych nějakou radu jak ven z tohoto maléru. Moje tchýně se už strašnou dobu léči s výrůstkama na patě(tzv. ostruhy). Má veliké bolesti, do práce v podstatě chodit nemůže, protože když na tu nohu šlápne tak bolestí skoro omdlívá a její pracoviště je rizikové... Před nějakým časem se i s její dcerou přeregistrovaly k pojišťovně media. Konečně jsme jí přemluvili aby šla na operaci, ale jaké překvapení se jí dneska dostalo... Lékař jí řekl že operace neni možná protože pojišťovna media s touto nemocnicí nemá smlouvu a operaci by nezaplatili. Představa že by další rok měla být doma než by se znovu mohla přeregistrovat k VZP je docela strašná, už jen z toho důvodu že nemocenská je čímdál menší a v dnešní době si myslím že ani podnik kde je zaměstnaná jí nenechají a co nejdřív jí vyrazí... v 50letech bude těžko hledat práci... Je nějaká lhůta do kdy je možné odstoupit od smlouvy?
K tomuto tématu mě napadla ješt jedna otázka... kdyby se nedej bože něco stalo akutního(např. bouračka) to by jí nemocnice vzít musela, ale všechny výdaje by musela zaplatit nebo jak by se tohle celé řešilo.
Moc děkuji za odpovědi
Na to lze snad jen odpovědět mottem MD - "Nemyslíš, zaplatíš!". 20 let po sametovce by člověk očekával, že lidé se začali vzdělávat a myslet. Jak vidno, opak je pravdou. Z druhé strany uznejte sama, že na inteligetním a vzdělaném se vydělává daleko hůře
Njn ono těžko takhle soudit... Téhle pojišťovně naletělo neuvěřitelné množství lidí... Nikdy by mě nenapadlo že by s tím mohli být takové problémy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.