Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní pojišťovna Media

Od: amlim* odpovědí: 23 změna:

Prosím poraďte,vnučku odchytl agent této pojišťovny ,je nezkušená,hned druhý den písemně odstoupila.Neuznali to, teď má problém. Lékaři ke kterým patří )hlavně zubní,gynekolog)nespolupracují s Medií .Musí čekat rok, aby se přeregistrovala zpět k půvdní.Kde se může odvolat,na koho se má obrátit?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

3x

U které byla předtím zdravotní pojišťovny? Ať se obrátí na ní určitě jí rádi pomůžou. Mě dokonce od mé ZP - MV přišel dopis, že kdyby se mi něco podobého stalo, ať se na ně obrátím.

amlim*
hodnocení

Děkuji.Byla u VZP. Byla tam dnes osobně a řekli,že jí nemohou pomoci.Až po roce.*nevi*

surys

Dobrý den,

já Vám doporučuji se obrátit na nejbližší kontaktní místo pojišťovny Média a požádat je zda by Vám spolupráci s lékaři nedomluvili.

Třeba to vyjde:)

Mějte se pěkně

amlim*
hodnocení

Díky moc, také se mějte pěkně.:)

antynka*
hodnocení

2x

Aha, tak to není moc pozitivní. A kdy nabylo převední k nové zdravotní pojišťovně účinnosti? Je to vždy ke čtvrtletí. Koukněte ještě sem:

zpmvcr.cz/...

Asi Vám to už nepomůže, ale co kdyby...

doplněno 08.09.09 15:43:

Ještě tady je něco tom, že ZP Media všechnu zdravotní péči uhradí i bez smlouvy, ale to je asi o riziku lékaře...

financninoviny.cz/...

amlim*
hodnocení

Děkuji mnohokrát,každá rada dobrá,něco s tím provedeme, určitě to nevzdáme. Hezký den!*uspech*

lulinka*
hodnocení

0x

dobry den taky stim mame potize atou opjistovnou media

amlim*
hodnocení

Bohužel,nikde jsme se nedovolali.Vnučka už se smířila s tím,že vydrží celkově rok a potom se přehlásí.Hlavně, aby nepotřebovala lékaře.

jindruskanova
15.10.09 22:01
lacko

ja sem taky podepsal tu smlouvu a pak sem ji stornoval...nasledne mi po nekolika mesicich oprisla karticka s tim, ze uz mi asi 7 dni plati nove pojisteni:(

vcilko

Mám stejný problém,Media je nom lže. Dostal jsem i seznam všech lékařů z kterýma už mají smlouvu. Podvod,na daná čísla jsem volal - odpověď lékařů - nemáme zaplaťte v hotovosti . Rada mého právníka je - PODEJTE NA POLICII trestní oznámení,za ohrožení zdraví ,uvedení v omyl a podvod ,lživé informace. Tady by se pak mohla najít cesta k uvolnění od Media,než čekat rok dle zákona.

budvarka
hodnocení

0x

Já taky nalítla této pojištovně a taky sem se odvolala kvůli dětem.Když chci jít k lékaři tak mi řeknou že nemají smlouvu s touto pojištovnou.Tak sem zašla na pobočku a tam sem se odvolala a nechala sem to odeslat do Prahy na hlavní pobočku.Ještě nemám odpověd mám strach hlavně o děti hlavně o syna který je astmatik.Pokud mi to nevyřídí dám to právníkovi a podám na ně trestné oznámení.

jojoanebonene

Je to pro vás velké ponaučení. Doufám, že už nikdy v životě sama nic nepodepíšete. A když, tak vždy za účasti někoho dospělého.

papene*

*nevi*Proč je tak špatná?Zasvěťte mne ať se jí zdaleka vyhnu!*bezim*

Díky

doplněno 02.11.09 07:15:

:DTak už něco vím.Přečtěte si:

blesk.cz/...

mija*

Není špatná, dětem připlácí na očkování víc než jakákoli jiná, ale menší pojišˇovny nemají smlouvy se všemi lékaři, , hlavně ty nové, chce to delší čas než si je yískají. Změna pojišťovnz, proto riziko ztráty svého lékaře obnáší. Každý si musí rozmyslet, zda lékaře oželí a ušetří peníze na očkování, nebo bude chodit ke svému a očkování platit. To záleží na každém, je potřeba to zvážit, lékaře si obvolat a spolupráci zjistit.

1tom1
hodnocení

0x

Dobrý den,přesně v téhle situaci je moje přítelkyně.Na odpověď od pojišťovny již čekáme 2 měsíce a nic tak mi známý poradil ať se obrátím přímo na Ministerstvo zdravotnictví.To jsem také udělal a napsal jim mail a ihned přišla odpověď že se tato situace bude řešit a že nejsme sami co jim píšeme ohledně této pojišťovny.Nevzdávejteto a napište na Ministerstvo a oni vám rádi pomůžou.Přeju aby se vám to zdařilo,držím palce.Nashle

petulinka*

Dobry den jsem s dcerami ve stejne situaci.nikde nas nechteji osetrit veskere leky si platime .chtela jsem vas moc pozadat o adresu Ministerstva .DEkuji

1tom1

poštovní adresa je: email je: verejnost@mzcr.cz.

Ministerstvo zdravotnictví
Palackého nám. 4
128 01 Praha 2

Přeju aby vám pomohli a Pojišťovnu Media zničili a vytlačiji jí z našeho trhu.Nashle

1tom1

A nebo zkuste tento email: mzcr@mzcr.cz na tento mail lidé píšou stížnosti a bude to tu rychleji přečteno a vyřízeno

skriba
hodnocení

0x

to samí se stalo mojí dceři oslovili jí na ulici mladé holky že jako pojištěnec vzp má nárok na bonus pět tisíc korun tak to podepsala a doma zjistila že je to přestup k jiné pojištovně hned druhý den jsem tam psala že odstupujem od smlouvy a to nechtěli pomohla nám až naše pojištovna vzp na kterou jsme se obrátili

jana*
hodnocení

0x
Založila jsem KNIHU NÁVŠTĚV kam můžete napsat své stížnosti na tuto pojišťovnu a ve vší slušnosti nešetřete slova až v knize bude dost zajímavých stížností tak odkaz na tuto knihu pošlu paní ředitelce z ministerstva třeba to pomůže nám všem v jednání o odstoupení od této strašné pojišťovny
PS: POŠLETE PROSÍM TUTO KNIHU VŠEM ZNÁMÝM CO MAJÍ CO NAPSAT DO TÉTO KNIHY ČÍM VÍCE NÁS BUDE TÍM LÉPE DĚKUJI VŠEM
blueboard.cz/...
kita

Strašná není pojišťovna, ale blbost lidí, kteří si nechají nakukat od pouličních dealerů cokoli a jako bezmozci to podepíší a svou hloupost pak svádí na jiného. K podpisu nikdo nikoho nenutí, mají si to rozmyslet. Podepisují to dospělí a svéprávní lidé a také gramotní, tak si mají přečíst co podepisují a zjistit si informace před tím než to podepíší.

svarc

Mluvíte o blbosti lidí, ale není to úplně fér. Přesně toto se stalo mé mamince, které je 74 let, u níž začala stařecká demence. Bohužel i když jí jako malému dítěti každý den opakujeme aby nikomu nic nepodepisovala. Přišla za mnou minulý týden s pláčem, že ji její ošetřující lékař odmítl ošetřit a bez vysvětlení ji nepřijal a nepředepsal nové léky. Tvrdila, že jí doktorka žádné vysvětlení nepodala. Když jsem druhý den zašel za paní doktorkou, řekla mi jaká je skutěčnost. Mamince se dvacet minut snažila vysvětlit, že přešla k jiné pojišťovně a proto ji nemůže ošetřit. Zpětně mi dohledala, že maminka někomu podpeslala minulý rok v září (2009) smlouvu. Toto si absolutně moje maminka nepamatovala. Musel jsem ji zařídit nového praktického lékaře a za geriontologa budeme muset platit hotově a čekat až nám budou účty zaplaceny. Jen vstupní prohlídka na psychiatrii stojí 1200,- a další potřebná vyšetření jsou v řádu několika tisíc, léky jsou v řádu tisíců na měsíc.

Nemyslím si, že maminka je blbá, jen trpí nemocí která nás může všechny potkat. Kvůli takovýmto praktikám hyen mám svoji maminku zbavit svéprávnosti? Hnát ji k soudu, protože o zbavení svéprávnosti může rozhodnout jen soud.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]