Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: agi* odpovědí: 4 změna:

Jsem na MD a potřebuju vydělat nějaké peníze.Mám možnost práce na doma kompletace propisek.Pošlou mi dobírku za 230.-,která bude obsahovat přihlášku a další nabídky práce na doma.Přísun a odevzdání práce je poštou.Peníze jednou měsíčně,nebo po každé zpracované zásilce.Poradte prosím,mám do toho jít?Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

já bych raději tomu dítěti za 230 koupil nějaké ovoce. Pokud snad můžete vyhodit 230 tak je pošlete, nečekejte ale že něco vyděláte. Pokud ano, ozvěte se prosím! Budete první koho budu znát že poslal peníze a dostal práci na doma.

moja21*
hodnocení

1x

Doporučil bych multi level marketing. Kvalitní MLM by měl mít perfektní produkty a špičkový školící systém, pak můžete získat zlepšení vašich financí. MLM není klasická práce, na druhou stranu je to úplně jiné kafe, než hledat brigády, co můžou a nemusí být. Peníze si vyděláte hlavně prodejem a vedením dalších lidí se zájmem o prodej a budování sítě. Pokud budete pracovat s produkty, které jsou tak kvalitní, že se budou prodávat samy, můžete začít poměrně snadno. Dobrá otázka také je, co umíte. Pokud umíte dělat něco, co ostatní potřebují, třeba spočítat daně, nebo naučit anglicky, pohlídat děti... můžete si něco vydělat i sama za sebe.

papene*
hodnocení

0x

*stop*Já osobně nevěřím.Podívejte se do archivu poradte.cz již se to zde probíralo.

poradte.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

Ne, je to vyhozených 230 korun.

Pokud by hledali někoho na práci tak to nebudou "prodávat". Takhle ti neprodají reálnou práci, ale jen hypotetickou možnost kterou firmu oslovit abys pro ně mohla pracovat. To že ta firma o takové zájemce nestojí je věc jiná, ten kdo ti tu skvělou nabídku za 230,- prodá "za to samozřejme nemůže, jen se snaží lidem pomoci"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]