Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem tady psala ohledně práce doma, naštěstí jsem se nenechala nachytat protože jsme mi dobře poradili, že se jedná o podvod, nicméně minulý týden přišla spolužačka s tím, že se nechala podvést.
Je možné proti tomu nějak bojovat? Poslala nekomu sice "blby "pade, ze pry na potrebny material, samozrejme ze ji to nevytrhne...
A ja bojim se toho ze se to ani neda pravne postihnout kdyz to je takova mala castka...
Ale podporovat takovyhle s prominutim svine je fakt hnus, pokud se necha nachytat vic lidi tak docela musej profitovat, to uz nebude jenom blby pade =(
Jako ale mohlo by se to tem lidem dokazat, ta adresa kam to posila musi byt prava...
No divim se, ze ty lidi nemaj strach udat svoji pravou adresu, kdyz podvadej ostatni... Prave se ptam to se teda pravne postihnout neda? Jinak by jim uz davno prisla nejaka obsilka od soudu nebo neco, ne?
Beztak se jednou nekdo nastve a prijede rozbit hubu nebo podpalit barak na tu adresu, kdyz je pravni system neschopnej a podporuje podvodniky...
To neni o tom ze jsou lidi naivni, ale o tom, ze jsou jiny lidi svine
Skoro to vyznelo jako by ses tech podvodniku zastaval
já sama jsem měla asi před měsícem takovou zkušenost od té doby prostě když chtějí peníze tak nic
no a stím postyhem to taky ňák půjde protože před pěti lety mi přišla obsílka od policie že se mám dostavit na výslech nevěděla jsem o co jde tak jsem tak samozřejmě dorazila nakonec mi řekli že jde o to že jsem poslala peníze kvůli domácí práci jistému pánovi a oni u něho našli materiáli s mojí adresou a tak si mě dohledali šlo o hloupích 120 korun ale i to jsou peníze a nakonec jsem zjistila že nás takovích hlupáků bylo přes 7000 přidala jsem se k hromadnému trestnému stíhání, takže být na vašem místě buď to nechte plavat a už to víckrát nedělejte a nebo se zeptejte na policii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.