Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na uřad pozde?

Od: lenis odpovědí: 5 změna:

dobrý večer,skončila jsem v práci 3.3 jsem tam byla naposled.. dneska jsem si byla v práci kde jsem mela od vedoucí papír jen jeden teda,je tam psaný potvrzení o zamestnání-potvrzení o zamestnání a zápočtu dob zamestnání pro učely nemocenského pojištení...s tím mam jit asi na uřad ,jinej papír totiž nemam...jenže : mam tam psaný zamestnaná od 3..2 do 27.2 27.2 jsem podala vypoved ve zkuš.dobe. Tím pádem,přijdu na uřad ale pozde když tam jdu až zítra...vadí to nečemu? ja sem tam dřív nemohla,nemela sem papír a byla jsem v práci. Bude to nejak vadit? co me čeká? dekuju za odpovedi

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 06. 03. 2017 20:58:12
Proč nepokračuješ v původním dotazu?
poradte.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

urad
hodnocení

0x
Nikam nejdete pozdě úřad práce není povinný
Jenom di dojít na pojišťovnu zda máte zaplacené zdravotní

jar*
hodnocení

0x

Zaevidují vás ode dne kdy se nahlásíte. Pokud budete mít nárok na podporu, dostanete jí až ode dne přihlášení na ÚP. Vadit to nebude.

mikp
hodnocení

No,dekuju..:) jen ješte ptaly se mi jesi si budu žádat o podporu? to by meli oni snad vedet ne? ja nevim jestli mam narok nebo ne...

O tom byste měla mít přehled především Vy sama. Jen Vy víte kde, co a jak dlouho jste dělala přeci před tím, než jste se šla zaevidovat na ÚP. Pokud v posledních 2 letech máte alespoň 12 měsíců hrazeno důch. pojištění, tak máte nárok na podporu. Pokud ne, pak na podporu v nezaměstnanosti nárok nemáte.

amo

Dnes je takova doba, ze vetsina mladych vubec nehledi do budoucna a tezko bude splnovat v duchodovem veku podminky pro priznani duchodu podle soucasnych pravidel. Jedinou nadeji je, ze se casem system hodne zmeni a na duchody budou mit narok vsichni bez rozdilu. Proto se asi take diskutuje o zavedeni toho bezpodminecneho prijmu od statu a pracovat budou mozna jen roboti a nekteri zajemci o nadhodnoty. Zatim jeste sci-fi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]