Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klenottv. Barrandov

Od: losuska odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Někdy narazím v televizi na pořad Klenotv a chvilku se zadívám a jsem vždy totálně v šoku. Podle mě jeden velký podvod. Vkládám dva odkazy. První hodinky pořizovací cena na Aliexpressu cca 80,- Kč, druhé cca 180,-Kč. U KLENOTTV cena docela přijatelná, ale nejhorší jsou podle mne lži, které se týkají počáteční ceny a také pravosti šperků. např. náhrdelník který je osazen pravou perlou apod. Druhé uvedené hodinky (druhý odkaz) nabízejí za cca 700,- Kč, ale uvádějí počáteční cenu cca 7000,-Kč. Totální nesmysl. Měl by to nekdo prověřit aliexpress.com/... aliexpress.com/... se a ať nenaletíte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bohdana
hodnocení

1x

dobrý den nija nechápu proč neustále dýávate tento pořad do TV dyt je to k neuvěřeni,,,, takové kecy, takové lži, mi švagrove objednali prsten a naušnice z tohoto programu sice nevím kolik za to dali ale za měsíc mi vše zčernalo, podvodnici a šmejdi

Ach jo,Bohdano,ty musíš ale mít hoooodně naivní švagry!*nevi*

hodnocení

0x

Odpovídat na tuhle otázku začíná být únavné. Nechce se mi stále dokola psát to samé. Když si napíšete "klenot tv" do zdejšího vyhledávače (modré okénko vpravo nahoře), dostanete řadu odkazů na otázku se stejným problémem (přímo zde na "poraďte cz").

angell1985*
hodnocení

0x
Podívejte se jim na stránky a v obchodních podmínkách najdete toto...Pamatujte, že počáteční cena v jakékoliv TV hře je pouze cena, kterou jsme zvolili k zahájení TV hry a nemusí nevyhnutně představovat objektivní trhovou hodnotu, doporučovanou maloobchodní cenu nebo jinou běžně používanou nebo akceptovanou prodejní cenu za daný předmět / dané předměty. Uvedené ceny se řídí našimi všeobecnými podmínkami prodeje.Co se týká těch perel.Oni říkají že jde o perlu "kultivovanou"(přírodní avšak vytvořená za pomocí člověka)Pravost šperků?Jakou pravost?Já tam nikdy nic o pravosti neslyšel(krom tedy zlacení).Co čekáte že se doveze z Indie do Maďarska a pak k nám.

hodnocení

0x

Dobrý den. Diskuze o tomto zde již byly. Ale lidé jsou nepoučitelní a důvěřiví stále...

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]