Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Někdy narazím v televizi na pořad Klenotv a chvilku se zadívám a jsem vždy totálně v šoku. Podle mě jeden velký podvod. Vkládám dva odkazy. První hodinky pořizovací cena na Aliexpressu cca 80,- Kč, druhé cca 180,-Kč. U KLENOTTV cena docela přijatelná, ale nejhorší jsou podle mne lži, které se týkají počáteční ceny a také pravosti šperků. např. náhrdelník který je osazen pravou perlou apod. Druhé uvedené hodinky (druhý odkaz) nabízejí za cca 700,- Kč, ale uvádějí počáteční cenu cca 7000,-Kč. Totální nesmysl. Měl by to nekdo prověřit aliexpress.com/... aliexpress.com/... se a ať nenaletíte
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
angell1985*
0x
Podívejte se jim na stránky a v obchodních podmínkách najdete toto...Pamatujte, že počáteční cena v jakékoliv TV hře je pouze cena, kterou jsme zvolili k zahájení TV hry a nemusí nevyhnutně představovat objektivní trhovou hodnotu, doporučovanou maloobchodní cenu nebo jinou běžně používanou nebo akceptovanou prodejní cenu za daný předmět / dané předměty. Uvedené ceny se řídí našimi všeobecnými podmínkami prodeje.Co se týká těch perel.Oni říkají že jde o perlu "kultivovanou"(přírodní avšak vytvořená za pomocí člověka)Pravost šperků?Jakou pravost?Já tam nikdy nic o pravosti neslyšel(krom tedy zlacení).Co čekáte že se doveze z Indie do Maďarska a pak k nám.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]