Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
chtěla bych si dnes udělat vaječný likér, ale ten maximálně nejlepší.
Ví někdo z vás ten nej. recept:
Děkuji B.
Já občas dělávám likér z ledových /.... Není to sice přímo váječný likér, ale je to velmi podobné a hlavně velmi dobré. Místo salka je možné použít i jiné kondenzované zahuštěné a slazené mléko. Hystám se to asi příští týden dělat.
Vzala jsem si základ. Došla jsem koupit ta mléka a překvapilo mě, že to neslazené už není v plechovce. Ušlehala jsem domácí žloutky s vanilkou z lusku, vlila mléka, pak rum, no už to není rum, ale tuzemák s plachetnicí a jak chutná nevím. Je to dárek.
Pokud myslíš kondenzované mléko tak já ho v plechovkách v obchodech stále vidávám. S tím rumem je to pokud se nepletu kvůli EU která byla tak "hodná", že nám to zakázala pojmenovávat jako rum a naším neschopným politikům kteří proti tomu bohužel nedokázali nic udělat a poslušně s tím souhlasili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.