Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám takovej dotaz: mamka bude mít v listopadu 50 let a nevím jaký mám koupit dárek prosím poradte tomáš
Tomáši, já bych vsadila na šperk. A úplně bude jedno, z jakého kovu bude - podle financí zlatý a nebo stříbrný. Asi nejlépe řetízek se srdíčkem. Ale může to být i náramek nebo naušnice. Určitě ho mamka bude stále nosit a bude se chlubit, že to je dárek od syna. Možná, že se to zdá trochu staromódní, ale není. Je to klasika a trvalá hodnota a na to kulaté výročí se to moc hodí.
Je toho spousta. Hodně záleží i na tom, o co se mamka zajímá a na vašich finančních možnostech. Můžete darovat třeba nějaký šperk, parfém, kabelku, velký dárkový koš, knížku nebo třeba nějaký poznávací zájezd,... dá se toho vymyslet hodně. Jen to chce opravdu aspoň trochu toho člověka znát,co vlastně my ji neznáme. Určitě když zapřemýšlíte, tak vás něco napadne
Rozhlédněte se, co nosí, co poslouchá, jaké má koníčky. Pokud se rozhodnete pro něco okrasného, levné a originální věci mají zde www.fler.cz , kde prodávájí většinou amatérští výtvarníci. Pokud čte, popovídejte si s ní o knihách, ev. jaké filmy ji zajímají, třeba by něco ráda viděla, nechtělo se jí do kina a udělá jí radost tento titul na DVD. Starší generace ocení někdy i lístky do divadla.
Pokud chcete něco dražšího a působivějšího, zkuste zážitek jako dárek, zde je nabídka různých akcí darky-jsou-zazitky.cz/...
Možná by ji potěšil nějaký zážitek. Mám dobrou zkušenost s firmou Dreamyday, jsou ochotní aspolehliví. Mají třeba degustaci vína, změnu image nebo noviny ze dne narození, je toho spousta. Zkus se podívat, třeba se něco bude hodit. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.