Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit k 65. narozeninám

Od: papene* odpovědí: 9 změna:

:)Poraďte mě.

Moje mamča za nedlouho slaví 65 a já stále nevím co koupit.

Jako skoro každý starší člověk tvrdí,že nic nepotřebuje jen to zdraví.

Vím ,že je to obehraná písnička,ale já fakt nevím.*zed*

Ani tajné přání nemá.Mimo toho,že by se odstěhovala někam kde je celoročně přijemné teplo.

A dát ji peníze ať si vybere co chce mě připadá hloupé*bzum*

A teď každá rada dobrá*vtip*

doplněno 13.08.09 06:10:

:)Co třeba dig.fotoaparát?

Nějaký ne moc složitý.

Nevíte ,když tak jakou značku?*palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Tak papene, dneska ještě jednou. Toto výroční mám za sebou před necelým měsícem - klidně to přiznám. Také jsem tvrdila, že nic nepotřebuji a ono je to celkem fakt, že jenom to zdravíčko občas hapruje. Takže mi dcera s rodinkou uspořádala bezvadnou oslavu u nich v krásném novém altánu, takže ani déšť nám nevadil. Všechna má zlatíčka jsem měla pohromadě - včetně i pravnoučátek. Byla báječná pohoda - co víc si přát? Maximální spokojenost. *pivo* Samozřejmě si stejně nedali říct, takže květin hrnkových i řezaných jsem měla plný obyvák, že se mi spustila senná rýma. :D A dostala jsem plnou tašku dobrot, které bych si možná vzhledem k ceně nekoupila, ale ráda jsem je ochutnala. Fotilo se a tak budu mít v počítači album a mohu se kdykoliv pokochat. *tuc* Takže peníze v žádném případě, kdyby mě poslali někam na lázeňský pobyt - tak mě moc nepotěší. *nevi*Ale když je mám všechny okolo sebe - to je to největší tajné přání! Protože ne každému se to plní. *plac*To nakonec vidíme zde na poradně.

papene*
hodnocení

*slunce*Oslava bude,příbuzný taky.

Počasí snad taky bude hezké,ale stejně dáreček musí nějaký být.*zed*

Tak dodatečně vše nejlepší a hlavně to zdravíčko.*pivo*

pu®
hodnocení

0x

I já dodatečně přeji Lidce vše nej *slunce* a k Vám Papene - fotoaparát bych asi nekupovala, není-li maminka nadšený fotograf - ale pokud se ráda učí nové věci a mrzí ji, že třeba nemá fotky ze svých oblíbených míst (a třeba to sem tam zmíní), pak se určitě vrhne i do moderní věcičky, ze které stejně každýpoužívá tak dva módy, tak se nemusí trápit horečným studováním manuálu :D . Ale chtěla jsem říct něco jiného - moje babička, letos 83 *uf**srdce* , samozřejmě také tvrdí, že nic nepotřebuje - ostatně on nikdo z nás vlastně nic moc nepotřebuje, má-li kde bydlet a co jíst, o to nic. Ale vždy ji potěší variace na pochoutky, které ráda mlsá. Moc toho nemůže, ale co může, vždy nějak obměníme - třeba má ráda sýr, tak jsme koupili kmínový, který je tak drahý, že by si ho nikdy nekoupila. Totéž platí o oplatkách či jiném trvanlivějším pečivu. No a zdraví - vitamíny, tradičně dostává Geriavit či jinou polopřírodní "mňamku" ;) a také dobré džusy - ideálně čerstvé a zase úplně jiné než běžně (třeba jahoda, různé ovocné kombinace atd.). Protože mlsá každý rád a v každém věku :) Tak ať se oslava moc vydaří a maminka je spokojená *palec*

charlie1366*
hodnocení

0x

Mý rodiče také slaví 65 a koupily jsme jim týden v lázních

papene*
hodnocení

;)Taky jedna z možností.

A kam můžu-li se optat?

renulka13*
hodnocení

0x

Moje mamča vždy tvrdí,že nic nepotřebuje:),krásný balíček drogerie ten nikdy nezklame ,nebo nějaký dárkový koš plných různých věcí*placni*,

lm®

My jsme nechali zahrát písničku v oblíbené rozhlasové stanici a daly jsme se sestrou peníze.Ale ten altán (jestli jsem to dobře pochopila byl dar) to je fakt skvělý nápad.

lidka*

Ahoj Lenko! Nedostala jsem altán. Plátěný jsem si koupila, když jsme slavili "šedesátku" a hrozilo horší počasí. Ten altán si udělali loni mladí u jejich domu - krásný dřevěný - no paráda. A už jsme v tom pár oslav uspořádali a je to pohoda. Jinak děkuji za dodatečné přání od kolegyň. A k té slivovičce - stoprocentně souhlasím. Protože babička mého exmanžela začínala den štamprdličkou a dožila se v pohodě něco přes devadesátku! ;)

guess*
hodnocení

0x

Slivovici! Ta vždycky pomáhá. Když si dá každé ráno štamprlku, tak může oslavit vitálně i 75. narozeniny a to už třeba budou finance na to, aby jste ji mohli dopřát tu teplou krajinu ;)

Samozřejmě slivovici pálenou v dobré pěstitelské pálenici, ne nějakýho Jelínka z obchodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]