Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych radu ohledně výběru banky. Chtěla bych si založit běžný účet, ale nevím, kterou banku zvolit. Jsem studentka VŠ (dálkové studium), a kvůli tomu, že chci pracovat, potřebuju nejvýhodnější účet. Musím si platit byt a proto si ho zakládám, a potřebovala bych poradit s nejlepší bankou bez zbytečných poplatků. Ještě bych měla dostávat nějaké "kapesné" od rodičů, takže aby byl i cenově výhodný převod.
Předem děkuji za odpověď
Veronika Novotná
Equa banka. Vedení účtu zdarma,výběry ze všech bankomatů zdarma a v cizině jen 9,-za výběr a nic víc.Máme s manželem už nějaký ,,pátek,,oba a 100% spokojenost!
Myslím, že pokud si to tady pročtete, určitě vyberete. poradte.cz/...
Za mě mBank, Fio, AirBank, Equa.. všechny dobré
Může-li Ti poradit dědek 76 let tak ideální je FIO banka.Já tam mám účet a nemám s tím žádný problém.Veškeré platby patím přes internet bank.mám platební kartu tou platím u obchodníků a také dobití mobillu provádím z domova.Výběry z bakomatů také žádný problém.a žádné poplatky neplatím jako jsem platil u ČS od které jsem to sbalil a utekl.Měj se hezky studující.
Dobrý den.Doporučuji Vám Equa banku.Vše zdarma! a výběry ze všech bankomatů zdarma! Není o čem přemýšlet
Opravdu jen Equa ma absolutne vse zdarma ! Pro studenty a šetrilky idealni banka ! K tomu prehledne IB !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.