Nejste přihlášen/a.
Vetsina zenskejch ti rekne, ze nezalezi na delce ale mnohem vic na jeho prumeru = cim tluststi, tim lepsi
A je to bohuzel zpusobeno i tim, ze vetsina zenskejch nejsou dole -treba po detech- nijak moc uzky (cim ji ma uzsi, tim lepsi).. takze nekdy to dopada tak, ze at ho mas sebevetsiho, tak si porad pripadas, jako bys ho strkal do kyble s teplou vodou
od prvního styku nic extra neočekávej!
Jinak velikost údu není vše,spíše záleží na umění jak upokojit partnerku,a to i bez použití onoho nástroje z kalhot,jenže to je o trošku delším soužití s jednou partnerkou!Ne když to budeš střídat jako fusekle, a o to víe to platí když je nějaký hendikap,třeba ten tvůj ,dle tebe, malý penis!
Paw a právě proto, zámožným chlapům, jsou jejich manželky a milenky nevěrné. Pochopila jsem to správně?
Ano, protože zámožní chlapi mají milenky a nemají na manželky čas. V těchto případech fungují boží mlýny překvapivě rychle...
Jsem si jist, že by se na té slečně taky dalo něco připomínkovat. Zkuste to. Bude legrace.
Můžeš být v klidu, podle posledního průzkumu, co jsem slyšela, bylo řečeno - pod 14 cm je menší, tím pádem nad 14 cm je normál
A věř, že kdo ho má opravdu velkého, žádná výhra to není. Možná pár milování, ale žádná baba by ho doma nechtěla. S kamarádkama jsme se o tom bavili nejednou. Ale to jsou názory čtyřicítek, i když, dcera bude mít dvacet a v podstatě má názor stejný. To jen tak vypadá, že čím větší, tím lepší. Je to jako s modelkami, na fotce pěkné, ale mnoho jich v normálním životě nepoužitelné.
Máš naprosto normální penis a buď sám sebou, jsi mladý a celý život máš před sebou. Vztah není jen o velikosti, ale o mnoha dalších věcech.
Vnouček, když mu ještě nebyly ani 3 roky se koupal. Druhá babička mu říkala: "Nechej toho ferdáska" malý se ve vaně postavil a řekl: "Ale že je klááásnýý!" Dědeček z předsíně zabručel: "A to ani nevíš, na co ho ještě máš." Fakt se to stalo. Nebude mít problémy a zbytečné komplexy. Bude se brát takový, jaký je.
možná že ti to ještě nikdo neřekl, ale ta malá holčičí prcka se velikosti dokáže přizpůsobit.
nojo tobě ti příjde 16cm málo a ted se na něj podiv a odečti si z něj 4cm - nebo i těch 6? Jejda i menší chodí po světě a neřeší to - a co jsem někde viděl/četl tak průměr je kolem těch 16cm - takže no stress. Těh 13-14cm či méně co kolujou na internetu - komu by se taky postavil z nějakého doktora s pravítkem v ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.