Zdravím je mi 16 let, merim 184 cm. Problem je v tom, ze muj penis meri pouze 14,5 cm, myslíte si, ze mam realnou sanci, ze v dospelosti budu mit alespon 16cm? Jaká je normální velikost penisu? Omlouvam se za stupidni dotaz
Na rovinu, jsem typ člověka, kterej začal chodit na různé akce a párty, většinou jsem měl tu možnost jit na vec, ale v3tsinou k tomu nedoslo, protoze jsem s sebou nemel ochranu. Mam strach z toho, ze se mi holky budou smat a nedostanou orgasmus. Pichal bych tak sestnáctky az osmnactky...
Uvědomte si, že Vaší velikost bude Vaše případná partnerka (či partner) posuzovat až skoro naposed. 14,5 cm je podle mě solidní velikost (sám jsem s ní prošel už polovinu života). Samozřejmě je vždy lepší, když je větší, to máte jako s penězi nebo s autem, ale šikovný člověk si umí poradit i s málem.
No je fakt, že těch 14,5 cm fakt není žádná velká délka. Třebas kůň, jako tedy hřebec, ho má daleko delšího. Ale i kdyby vám už do délky více nenarostl, budete muset vzít zavděk tím, co máte. A naučit se to hlavně používat.
Prumer taky nic moc - 4 cm. Ale snad jeste povyroste, ne? Dle grafu mam vyrust do dospelosti jeste o 9cm, tak doufam, ze se centimetry projevi i jinde, nez na vysce...
majsterjoe*
Leda tak na obvodu pasu. Penis ti uz moc nevyroste.
mexie
No nic moc v kalhotách nemáš a v hlavě už vůbec ne. Ale když to umíš tak je 14cm akorát. Horší je když to s ním neumíš. To pak stojí za houby i 20cm.
jj, jako v ostatních sportech, základem je dobře se trefit.
doplněno 04.05.16 21:28: Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním:"Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo: nejdříve hodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal..."Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům:"Kurva, chlapi, to byl zas včera večer. Nejdříve se mi hodinu nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout!"
Viděla jsem video o soutěži O nejmenšího pindíka a to seš na tom pořád víc jak dobře! Někteří ho měli i schovaného dovnitř. Takže, hlavu vzhůru, vždycky může být i ještě hůř...
Když si tohle vlákno vytiskneš a potom nějakým svým budoucím souložnicím dáš přečíst, tak ten orgasmus z tvého dotazu dostanou určitě. Znovu si přečti příspěvky rádců. Možná i několikrát. Třeba ti to taky k něčemu bude.
Neřeš délku/velikost penisu, každá vagína je taky různě velká. Můžeš mít ženskou, pro kterou může být i dvacet málo a jinou, pro kterou bude i průměr moc. A když budeš i nadále nesvůj tak nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.