Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost penisu

Od: pata567 odpovědí: 24 změna:
Zdravím je mi 16 let, merim 184 cm. Problem je v tom, ze muj penis meri pouze 14,5 cm, myslíte si, ze mam realnou sanci, ze v dospelosti budu mit alespon 16cm? Jaká je normální velikost penisu? Omlouvam se za stupidni dotaz :)

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Šanci máš, ale počítej spíš s milimetry než s cenťáky. Normální velikost penisu je zhruba 15cm.

hodnocení

0x
Neni prumerna velikost 15cm? To fakt Ty resit nemusis...

pohat
hodnocení

0x

Máš docela průměrnou velikost penisu, takže nic neřeš a užívej. Žádný tres. Stačí a stačil by i menší!

hodnocení

0x

K čemu by Vám ten 1,5 cm navíc byl? Podle mě jste v pohodě, určitě v průměru, možná v lepším.

pata567
hodnocení

Na rovinu, jsem typ člověka, kterej začal chodit na různé akce a párty, většinou jsem měl tu možnost jit na vec, ale v3tsinou k tomu nedoslo, protoze jsem s sebou nemel ochranu. Mam strach z toho, ze se mi holky budou smat a nedostanou orgasmus. Pichal bych tak sestnáctky az osmnactky... :)
Nestresuj se velikostí penisu, neznám problém ze kterého by ses nemohl vylízat *smich*

hodnocení

0x

na délce nezáleží, spíše na IQ..., ale na to přijdete časem...

mp*
hodnocení

0x

Uvědomte si, že Vaší velikost bude Vaše případná partnerka (či partner) posuzovat až skoro naposed. 14,5 cm je podle mě solidní velikost (sám jsem s ní prošel už polovinu života). Samozřejmě je vždy lepší, když je větší, to máte jako s penězi nebo s autem, ale šikovný člověk si umí poradit i s málem.

hodnocení

0x

Některé ženy zajímá víc obvod, než délka. A s tím jste na tom jak?

eulalie*
hodnocení

0x

No je fakt, že těch 14,5 cm fakt není žádná velká délka. Třebas kůň, jako tedy hřebec, ho má daleko delšího. Ale i kdyby vám už do délky více nenarostl, budete muset vzít zavděk tím, co máte. A naučit se to hlavně používat.

pata567
hodnocení

Prumer taky nic moc - 4 cm. Ale snad jeste povyroste, ne? Dle grafu mam vyrust do dospelosti jeste o 9cm, tak doufam, ze se centimetry projevi i jinde, nez na vysce... :)
majsterjoe*

Leda tak na obvodu pasu. Penis ti uz moc nevyroste.

mexie
No nic moc v kalhotách nemáš a v hlavě už vůbec ne. Ale když to umíš tak je 14cm akorát. Horší je když to s ním neumíš. To pak stojí za houby i 20cm.

jj, jako v ostatních sportech, základem je dobře se trefit. *palec*

doplněno 04.05.16 21:28: Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním:"Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo: nejdříve hodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal..."Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům:"Kurva, chlapi, to byl zas včera večer. Nejdříve se mi hodinu nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout!"

a pokud se trefí tak je třeba tu velikost penisu nahradit vytrvalostí a pílí *palec*

Díky díky JMLC tak jsem se dlouho nezasmál. A hned je den hezčí. Ani si člověk nemusí měřit pindíka jestli mu o milimetr nenarostl :)

jenda2*
hodnocení

0x

Hodně lidí chce to, co nemá. V jiné části poradte zase jedna tazatelka má doba King Konga, co " sem se mi nevleze...".

To je dost, že je nějaká sranda.

hodnocení

0x

Viděla jsem video o soutěži O nejmenšího pindíka a to seš na tom pořád víc jak dobře! Někteří ho měli i schovaného dovnitř. Takže, hlavu vzhůru, vždycky může být i ještě hůř...

hancule*
hodnocení

0x

Tak to už teď jseš pořádnej chlap! a jinak - není stupidního dotazu...

hk
hodnocení

0x

Holt budete mít kolem těch 15 cm. Víc to nebude.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Pataku.

Když si tohle vlákno vytiskneš a potom nějakým svým budoucím souložnicím dáš přečíst, tak ten orgasmus z tvého dotazu dostanou určitě. Znovu si přečti příspěvky rádců. Možná i několikrát. Třeba ti to taky k něčemu bude.

matla
hodnocení

0x

Neřeš délku/velikost penisu, každá vagína je taky různě velká. Můžeš mít ženskou, pro kterou může být i dvacet málo a jinou, pro kterou bude i průměr moc. A když budeš i nadále nesvůj tak nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej. *smich*

deflorator
hodnocení

0x
Nevyroste o moc, ale kousek ještě ano. Až kolem 21 máš hotovo. Ne že by se zdvojnásobil, ale milimetry budou. :)

tretko*
hodnocení

0x

určitě je taková šance. Mi je už trochu vic let a penis mám menší (jen12,5) nemaš nejhuř :P

je to pro mě problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]