Nejste přihlášen/a.
Mám 26 let, pocházím z Brna a prakticky do této doby jsem neměl žádný vztah se ženou. Přijde mi, že díky tomu už prakticky ani nemám šanci se seznámit, protože právě toto nakonec každou ženu odradí. Přeci jen v takovém věku to není normální. Navíc se tato nezkušenost projevuje i při komunikaci se ženami.
Jak je to vlastně možné? Měl jsem problematické dětství, což se podepsalo na mých problémech s uzavřeností, sociální fobii a komunikací. Aby toho nebylo málo, studoval jsem na technické škole, kde byl člověk součástí mužského kolektivu. Během studií a i následně po nich jsem se docela intenzivně soustředil na rozvoj podnikání. To ale ještě celou situaci zhoršuje, protože pracuji zavřený doma u počítače a tím jsem mimo jakýkoliv kolektiv. Často nemám problém nevijít i několik dní ven, protože nemám prakticky moc přátel a ani příležitostí kam sám jít.
Přijdu si jako totálně neschopný člověk, kterému život protéká mezi prsty a kromě práce nemá nic. Co je na tom nejhorší, tak kvůli svému věku prakticky nevidím východisko a nějakou šanci.
Co s tím? Myslíte že má člověk šanci se ještě v pozdějším věku seznámit, aniž by to nějakou ženu odradilo? Zajímá mě i pohled ze strany žen.
Děkuji
Rozhodně jste nic nezmeškal. Opravdu, jste velmi mladý, než abyste se trápil, ale je vidět, že se trápíte,
Tak na to musíte jinak.Mějte se rád takový jaký jste, tř, nesmělý, nevadí, každý jsme jiný. Na nic není pozdě, mám syna 39 let, je samá kamarádka , ale zatím nic víc,
Jestli chcete něco změnit, smiřte se nejprve s tím, že zatím známost nemáte a začnete chodit všude, kam to jen jde, zúčastnujte se všeho a nechte to vaše trápení chvíli plavat, neusilujte tolik o seznámení, opravdu to nechte chvíli být.,Možná jsou vám moje rady divné, ale zkuste to a uvidíte, že se něco změní, že někoho potkáte, zatím máte hodně času před sebou...
Nenastal ještě ten správný čas na seznámení,až to bude mět být, tak se potkáte
Jste ve věku, kdy studenti končí VŠ. Divil byste se, kolik z nich si teprve začne hledat známost! Nejste žádná vyjímka, jen je víc těch, co známost mají, nebo měli. Věřte, že je spousta žen, které potěší, že zkušenosti nemáte, víc, než kdybyste byl světem protřelý proutník. Ženy toužící po klidu a bezpečí, a ty které mají již s muži špatnou zkušenost, ve Vás objeví spolehlivost a jistotu, protože vytuší, že si solidního vztahu budete vážit. Že to hledání nebudete, pro nic a za nic, dobrovolně podstupovat znovu. Jen si musíte dát pozor, abyste nenarazil na nějakou potvoru, která s Vámi bude cvičit. Pokud si časem najdete slušnou a hodnou holku, tak se svým starostem časem zasmějete. Musíte ale někam mezi lidi, jinak ji nepotkáte. Co sport, kultúra, dovolená, zájezd pro nezadané, nebo obyčejné koupaliště, restaurace apod.? Musíte se odhodlat a jít do toho. Oslovit, nezávazně pokecat, říct si o telef. číslo, pozvat někam... To přeci zvládnete?A v tomto věku budou přibývat ozvedené, sklamané ženské, třeba i s dítětem, které si už zažily v manželství ošklivé zkušenosti a budou vděčné za lepšího, spolehlivého partnea. Bude vale záležet taky na tom, jak budete ve vztahu přizpůsobivý, abyste taky tím solidním partnerem dokázal být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.