Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci uz zit

Od: rozalie odpovědí: 19 změna:

Dobry den,je mi 25let jsem sama citim se sama...doma s rodici je to na houby,mamka semnou nemluvi ,pise mi jen papirky co mam doma udelat.poznam ze ji vadim,nemluvime spolu ani sni nechci nemam ji rada,penize na bydleni nemam,kluka taky ne uz 4roky jsem stale panna a tak se bojim ze se mi kazdej akorat vysmeje kdyz mu to pak reknu proto nikoho mehledam stydim se za to a spi s se toho bojim proto nevim jak to prekonat moc me to trapi... V noci brecim jakej mam vlastne zivot prazdnej,kamosky bydli nebo se stehuji s partnrerem. A ja ani s nikym nespala,jsem psychicky na dne nejspis. Sem citliva a mam ze vseho strach,ale v 25letech to bude kazdymu pradat asi na hlavu kdyz sem byla s nejakym klukem v postely tak sem se proste bala a nesl o to tak uz se nevidame ,jen kuli tomu moc me to stve protoze byl fajn. Chodim ven jen s babickou obcas to je cely..nebo ze psem ale daleko nedojde uz..doma je atmosfera priserna mamka general tatka ju posloucha jen a pak to akorat schytavam.. Sice me je 25 ale citim se na 17 sem nestatsna ze zivota a evim jak byt zase stastna a nebat se styku,proto sem sama

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

No tak Rozálko, napiš klidně Davidovi. Jinak to nepůjde. První krok jste spolu udělali.*klik*

hodnocení

1x

Toho, že jste panna v 25 letech, by si leckterý patner naopak považoval, že byl první! V ostatním souhlasím s Baboujagou.

hodnocení

1x

Zdravím. A co proto děláte Vy sama, aby se vztah s rodiči zlepšil, abyste si našla přátele, abyste se seznámila s vhodným protějškem? Nenaříkejte sama nad sebou, sebelítost Vám neprospívá. To, že jste ještě panna považujte za svoji přednost. S rodiči bydlet nemusíte, doma sedět také nemusíte..Choďte ven mezi lidi, když je pro Vás doma atmosféra příšerná. Snažte se svůj život naplnit něčím smysluplným, když Vám připadá prázdný. Pokud si se svým životem nevíte rady, obraťte se na odborníka. Psycholog by Vám mohl pomoci se odrazit. Ale jsou věci, které za Vás nikdo udělat nemůže. Zkuste si najít s někým spolubydlení pro začátek, zkuste se pohlédnout kolem sebe komu můžete být užitečná a zkuste pomáhat třeba i jiným.. Dobrovolnosti se meze nekladou. A třeba se i seznámíte s někým s kým si budete rozumět. Nejhorší je nedělat nic, litovat se, vidě+t na všem jen to negativní..To si zaděláváte akorát tak na pořádné deprese. Jste mladá, tak na sobě zapracujte. Snažte se, protože nikdo jiný to za Vás neudělá..

david2*
hodnocení

1x

Jak píše pohanka®, jestli budete chtít, ozvěte se mi na e-mail. Jsem na tom zhruba podobně (viz. můj příspěvek zde), tak minimálně můžeme hledat společně cestu jak z toho ven a navzájem se motivovat ke změně, protože samo se nic nezmění.
E-mail: dki1@email.cz

rozalie
hodnocení

Dikyozvu se na meil tento tydennebo pristi

uska*

Rozárko, já se picnu. To je teda odpověď Davidovi - ozvete se tento nebo příští týden. Ve skutečnosti to znamená, že se neozvete nikdy, že tento váš stav co žijete, že vám vyhovuje a jen jste si chtěla pokecat. Tak to chápu já.

Pokud byste chtěla něco změnit, tak to uděláte HNED a nehledáte výmluvy proč to nejde. A to samé je to s odstěhováním. Pracujete - vyděláváte - tak proč nežijete sama? Protože vám bydlení u rodičů vyhovuje. Uf, to jsem se rozohnila. Je to váš život a já vám do toho nemám co kecat. Jaký si to uděláš, takový to máš ! Mějte se.

pohanka*

Rozálko, co máte tak důležitého na práci? Toto není opravdu vstřícný krok. Oba se zaregistrujte a napište si vnitřní poštou, odkud vlastně oba jste. Třeba jste z různých konců republiky a napíšete si jenom pár e-mailů a tím to skončí. Pravdu má Uška. Je pořekadlo ,,kuj železo ,dokud je žhavé,,.

Tak se neboj.

pohanka*

Davide *palec*, palec nahoru, tak to má být, muž oslovuje první, je to slušnost i když dnes někdo namítne, že už se na to tak nehledí.

lidus*
hodnocení

1x

Rozárko, udělejte první krok a odstěhujte se od rodičů.

hodnocení

0x

I když tomu písemný projev příliš nenapovídá, asi máte střední školu. Nebo jste vyučená? Je Vám 25 let, skončila jste tedy v 18 - 19 letech, to znamená, že už asi 6 - 7 let pracujete. Za tu dobu jistě máte nějaké úspory. Být Vámi, našla bych si bydlení. Stačila by Vám garsonka, pronájem není drahý. Nebo případně sdílené bydlení. Ale oprostit se od rodiny, když Vám soužití s ní nevyhovuje. Najdete si nové kamarády, bude Vám líp.

Proč pořád sedíte v rodném domě s rodiči, které nemáte ráda? Já se vdala ve 20 letech, ve 25 jsem už měla dcerku a maličkého syna. Práce bylo mraky, radostí také. Přestaňte vzdychat a odejděte od rodičů. Už jste přezrálá na to, abyste s nimi dál žila. A dál? To se už nějak vyvrbí, ale sama určitě nezůstanete.

A ta panna. Pořád je lepší, když jste dosud panna ve 25 letech, než kdybyste přišla o panenství ve 12 letech s tlupou cikánských výrostků. Nemám pravdu? Jaga.

pb®
Pronájem že není drahý? V Mostě nejspíš ne, ve velkých městech, kde se dá sehnat práce, stojí pronájem pitomé garsonky okolo 10tis. včetně poplatků. Ne nadarmo se říká, že je výhodnější vzít si hypotéku, než cpát stejnou nebo jen o trochu nižší částku za podnájem.
soday

Přesně tak. U nás stojí malá garsonka 20m2 cca 7-8 tis + služby. Město není velké, ale je tu práce a všechno co člověk k životu potřebuje. Proto v těchto místech chce každý bydlet a nabídky na bydlení jsou i přes vysoké ceny okamžitě fuč.

hodnocení

0x

Už to je bezva, že jste sem napsala, uvidíte, že se to změní, pro začátek napiště na tu emailovou adresu, co nabízí louskáček, jste prima děvče, že jste sebrala odvahu sem napsat a tak tu odvahu neztrácejte *slunce*

soday
hodnocení

0x

Kdyby si měla zájem, můžem si o tom popovídat přes email popřípadě i osobně (pokud tedy nebydlíš 400 km daleko).

Domnívám se, že vím o čem mluvíš.

rozalie
hodnocení

Email muzete napsat jsem jestli nevadi

soday

Z důvodu spamů apod. nevkládám hlavní email:

soday(zavináč)seznam(tečka)cz

hodnocení

0x
Nelíbí-li se Vám Váš život, změňte ho.
Máte-li pocit, že své problémy nezvládáte sama, navštivte psychologa. Není to nic, za co by se měl člověk stydět a pomůže Vám.
Nevyhovuje Vám soužití s rodiči, odstěhujte se. Pokud nemáte dost peněz na pronájem pro sebe, najděte si spolubydlení, alespoň poznáte nové lidi.
A sexu není třeba se bát, provozujeme ho všichni :)
Důležité je něco se sebou dělat, klidně postupně a malými krůčky, ale sebelítostí nic nevyřešíte.

dam®
hodnocení

0x

Nazdar Rózo, teda, píšeš hůř než já a to už teda něco znamená, jenže pravopis není podstatný, obsah...Úplně bezostyšně, jseš možná malá, velká, tlustá, hubená, poďobaná, možná máš jen bebí, nebo jsi jen schoulená v koutku a hledejte mě, nevýbojná, skromná, tichá, pro někoho milá , nádherná, jemná, laskavá, bojácná a nepohlazená ani po tváři. S maminkou jste uzavřely tichý pakt mlčení a časem nevíte ani proč, tak se jí, kruci, zeptej, vždyť je to Tvoje mamka, kdo jiný Ti může říct a poradit, jen se ji neboj dát najevo svůj pocit ze sebe. Myslím si,že mamka Tě vnímá a neví si rady, jak pomoct, když nemá odezvu, tak raději mlčí a doufá v vnouče.

rozarie
hodnocení

Asi proto ze pusu na mobilu a ne na pocitaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]