Nejste přihlášen/a.
spálený od provazu, pálí to a jedu k moři a tam to bude asi ještě horší, bude se to dále dráždit, potřebuju to něčím namazat, aby se to rychle hojilo, děkuji
Protože nic z toho doma nemám, natřela jsem to listem aloe - zázrak.
U vodních sportů se požíval Akutol, tekutý obvaz ve spreji, co ránu pokryje filmem.Takovou věc bezprostředněpřed vstupem do vody. Do poslední chvíle ránu sušte na sluníčku, na noc nějakou hojivou mast jako Ialugen nebo Calciovou nebo Infadolán. Pokud to mokvá tak spíš lihovou desinfekci a zásyp na rány. Poradí v lékárně. Já bych to nezavazovala, ať to dejchá.Tak se to zhojí rychleji.
Jóó AKUTOL ,to ta moje skleróza! :--)) Dobrá je taky na rychlé hojení mast HEMA GEL,je drahší,asi 130,-kč za 5 gr. ale opravdu rychle hojí,znám ji,pomohla mi po operaci docela rychle zahojit hnisající jizvu.
mast urychlující hojení CICATRIDINA a jak už zde zaznělo PANTENOL ve sprey - pěna - tak hezký pobyt u moře přeju
Sůl vám to vydezinfikuje,pálit to bude jen v první chvíli,ale my jsme kdysi kupovali,,tekutý obvaz,, je to takový gel ve spreji,který škrábanec překryje a drželo to i ve vodě,jen nevím zda se to ještě vyrábí a jak se to jmenuje,ale v lékárně vám určitě poradí. Pěknou dovolenou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.