Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes ráno nám po vážné nemoci zemřel otec...
Měl rakovinu...a poslední půl roku to šlo bohužel rychleji, než bychom si přáli...Rád bych se pozastavil nad jednou otázkou? Čeká zesnulý na rozloučení se svou rodinou? Otce jsme měli celých 6 let doma, do nemocnice jsme jezdili kvůli kontrole..ozařování apod..
Posledních 10 dní už pro něj byly velmi těžké..proleženiny... náplasti už tolik nezabíraly...začalo se mu píchat morfium.. posledních pár dnů již jen spal...prý bez bolesti..
V ůterý, když už jen spal a mamka se sním rozloučila a poděkovala mu za vše...o den dýl se s ním rozloučil můj první bratr...další den další bratr...a včera večer i já...Hned brzy ráno jsme zjistili, že už nedýchá...
Ve středu k němu také přišel farár a dal mu poslední pomazání... Bohužel nevíme zdali vše slyšel...ale i když spal...tak jako by vypadalo, žře je vzhůru a vnímá...akorá oči už otevřít nedokázal...
Napadlo, zdali právě celou dobu nečekal až se sním rozloučime..a když se tak stalo..mohl odejít..Je to možné?
Dnes, hned na to..nám z kuchyně zmizeli mravenci...a ještě k tomu..otec zemřel na své křtěné jméno ´´Vilém´´
Dobrý den. Kdoví co se odehrává v hlavě nemocného člověka. Možná povědomě cítí, že se blíží jeho konec. Leckdy se říká, že nechtěl odejít bez rozloučení, pokud zemřel hned poté, když se naposledy setkal se svými blízkými. V každém případě věřím, že pokud je člověk dlouhodobě vážně nemocný, je to pro něho opravdu vysvobození. Takže nyní je už Vašemu otci dobře. Upřímnou soustrast celé vaší rodině. A pokud chcete, mrkněte do diskuze na podobné téma:
Já to tak měla se svojí babičkou. Byl mezi námi strašně krásný vztah . Zlomila si nohu v krčku a ležela v nemocnici. Přidaly se komplikace a lékaři řekli, ať se připravíme na to, že umře. Každý den tam za ní někdo z rodiny byl na návštěvě. Já jsem za ní nemohla celý týden jet. Po týdnu jsem za ní přijela na návštěvu. Babička v noci umřela.
Vím, že čekala jenom na to, aby se se mnou rozloučila.
Nevim co citi clovek takto nemocny a jakakoliv ma hrozna predstava je nic proti skutecnosti... Manzel mi nejednou vypravel jak mu maminka odchazela ve veku neco pres 40 let na rakovinu mozku a dodneska ma slzy v ocich pri te vzpomince.. Vypravel mi, ze s mamou mluvili, ale uz nevnimala nic, ale pak si vsiml, ze i kdyz spi, oci zavrene, tak ji po tvari tecou slzy.. Bezmoc je strasna vec...
Verim tomu, ze vas tata cekal na rozlouceni a verim tomu, ze nic neni nahoda.. Je mi lito co zazivate...
možné to je mám kamaráda jehož otec též onemocněl rakovinou a má syna,který bydlí přes půl republiky ,jezdil sem ho navštěvovat byl jak moje rodina,jezdil za nim i zbytek rodiny až na syna
no a jednu neděli se synovi podařilo konečně otce v nemocnici navštívit a v pondělí ráno přišla zpráva že brzy ráno zesnul
a pak mám ještě jednu zajímavost kdysy sem od babičky dostal hodinky a ty se v den jejího ůmrtí zastavili a stojej do dnes
Zdravím,moje maminka byla diabetik,dojížděla na dialýzu asi rok. V červenci loňského roku mi volala,že má po dial.vysoký tlak a že si ji tam nechali. Nevím,jak si to mám vysvětlit,spala jsem po noční a chtěla za ní jít až druhý den,ale NĚCO mi našeptávalo..jdi tam hned.Odháněla jsem od sebe tu myšlenku na nejhorší,v hlavě mi znělo,ona umře. Ač jsem velmi racionální člověk,během hodiny jsem naložila obě dcery a vnučku a jely jsme. Maminka byla už na JIP,doktor nás tam kromě vnučky postupně všechny na chvíli pustil, Nikdo z nás to nevyslovil,ale věděly jsme... Nad ránem maminka zemřela ve spánku,v klidu a míru. JISKRA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.