Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to se mnou neskončí teda?

Od: zara odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer přeju,stýkám se s klukem asi 4 mesice,,,ale nevidely sme se za tu dobu nejak,no spíš mesic typuju? ... jde o to že je to takové nezávazné... nevadi mi to,je fajn se snim po nejaké dobe zas videt když chceme oba nebo máme čas .tvrdí že je semnou rád,ale stýká se i s jinými holkami prý..že prý je to s každou jiné,ale semnou uplne jiné,že se s žádnou tak nemazli jak semnou..četla sem mu jednou zprávy na fb ,nebylo tam nic že by s nejakou spal nebo tak...jen je mu proste 22 let, a tak si všímá i jinejch chápu..su ráda že to vim aspon..říkal mi to i..jen mi to nedalo,chtela sem vedet na čem sem,neveřila sem mu moc,neznáme se tak dlouho zase..psala sme mu že by bylo fajn kdyby byl radši jen semnou,napsal že by to bylo,ale neni to tak,pak že by se smenou rád stykal jen semnou a bavil,ale že mu to tak nejde..napsala sme pak zas proč se snimi teda schází,napsal že to si myslíš že se snimi scházím abych je opíchal? chodim k nemu nekdy na kolej na pokoj,když tam neni spolubydlici jeho..chtel me i seznámit s nim nekdy..ale ješte nebyla možnost..zrovna sme se minuly vždycky, on má přítelkyni a tak i sni...takže přece by tam nevodil ty holky se kterýma se přece schází a nepředstavpval by jim je ne? to mu nejak veřim,že tam chodi jen semnou..držíme se za ruce,líbá me se...píšem si když je na fb...ale nestalo se nikdy že bysme si nenapsaly třeba až po peti dnech...nevim jak to maj lidi v nezávazném vztahu,jesi si píší furt nebo jednou za mesic? proč mi ten kluk neřekne že senou tohle delat nechce..když jde o nezávazný vzhah? líbí s emu to? nikdy nemel holku ,jen s nimi spával...nevíte jestli se tak chová jen kuli me? nebo že i když se vídá s jinejma,ale randí jen semnou tak že mu to přijde jako ok,když ho obejmu nekdy mu řenu mám te ráda..nic mi neřekne jen nže on me taky.. . prý mu nevadi že me drží za ruku..moc se v nem nevyznám.. atak chci poradit,co si o tom myslíte..jestli me má aspon trochu rád.. a nebo ..já njevim...i když je v obhode koupí mi co mám ráda...jedou sme se zinila o cd.že chci nahrát, a on je koupil,ale nechtela sme to po nem..(já vím tohle asi nic neznamená:D)dekuju za rady.:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co chcete vlastně slyšet? Kluk vám to jasně řekl, nechce se vázat a chce vás mít jen na příležitostné schůzky a sex a mít možnost stýkat se i s jinýma.

Dokud mu budete dávat to, po čem touží, nebude mít ani důvod to s vámi ukončovat. Ten přijde až v okamžiku, kdy najde nějakou, s kterou bude chtít mít vztah. Pak už vás potřebovat nebude vůbec.

Pokud vám tohle nevyhovuje a chcete vztah, najděte si někoho, kdo touží po tom stejném, co vy...

zara
hodnocení

já s nim ale nespim ješte..je semnou proste rád a psal mi že vi jaké to je že me chápe že sem snikým ješte nespala a že nei moje povinost snim spát..

doplněno 07.04.16 22:22:

a vubec,proč jim je třeba (nevim to jiste) nepřijemný když vidi že ta holka má třeba ráda a sápe se po nem objímá ho a tak? nebo jim to neni nepřijemné? kluci v takovým vztahu,nevim jak se chovat...co myslíte?

zara
hodnocení

jednou sme si taky psaly asi tři týdny...byla sem naštvaná žen nepřijel když sme byli domluveni...napsal mi sms že netušil že me to bude tak štvát.. a ješte cosi.. apak že smnou bude pokračovat dál ,a uvidime jak se to vyvine...

zara
hodnocení

rozumime si spolu,je nám fajn,proč by me nepotřeboval vubec? kamoši budeme nadále pa ksi myslim... a třeba časem semnou bude chtit i chodit...nejdřiv chtel skončit kuli tomu že vycitil že chci neco víc... a pak že budem kamoši, a pak zas chtel abch snim nekam šla..že to radši ukončime psal jednou a pak že každipádne se ale videt mužeme..kdyby me nechtel videt už napíše to jasne a bude s jinejma holkama se ketrýma se schází nemyslite?

martinaa*
hodnocení

1x

Klasický oblbovací řečičky, jak s tebou je to jiný, jen s tebou se mazlí .. nabeton se vsadím, že to říká každé, se kterou se stýká. Ono totiž stačí takhle zabrnkat na strunu a má cestu k nezávaznému sexu volnou - nebo v tvém případě otevřenou. Jestli má pár takových, co rozhodily nohy hned, je pro něj zábava a něco jiného dobývat holku, co mu hned nedá.

Proč to neukončí? A proč by měl, když seš tak hezky načatá? On tě řečičkama udržuje ve falešné naději, že se jednoho dne zamiluje a bude jen tvůj, ty pak roztáhneš nohy a může bez problémů odejít k jiné, kde předvede ten samý herecký výkon. Paráda, ne?

Jsi pro něj jen matrace, stejně jako ty ostatní. Holky, já nevím, jak můžete být tak pitomý.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Vy řešíte pořád dokola to samé. Chtěla byste asi ujištění, že Vás má rád, že jste pro něho ta jediná správná a že z nezávazného vztahu se vyklube láska až za hrob. Víte, do hlavy mu nikdo z nás nevidí, ani ho neznáme. Vy se s ním stýkáte, Vy víte jak se k Vám chová atd. Možná se v tom jen příliš pitváte. Zkuste nechat věcem volný průběh a netlačte na pilu. Nechovejte se jako žárlivka, když už o takového stojíte.

doplněno 07.04.16 22:06:

Pro něho můžete být jen další v pořadí. Takové zkrátka jsou nezávazné vztahy. Možná je pozorný právě proto, že ještě nic nebylo.. Možná se jen baví a krátí si tak volný čas s Vámi a bůhví s kolika ještě..Víte co chce, tak ho berte s tím co nabízí, nebo si prostě najděte vztah vážný. Ale to je zbytečné Vám radit, protože Vy chcete doufat, že se do Vás zamiluje a budete spolu navěky...

doplněno 07.04.16 22:23:

On Vám může napovídat co chce. A Vy mu všechno věříte. Nezávazný vztah znamená, že nechce být Váš partner, nechce se vázat, ráno může být s Vámi a večer klidně s jinou. Myslíte si, že těm ostatním se nesnaží dostat do kalhotek tak, jako Vám? Viz. Vaše vlákno:

poradte.cz/...

coco

... kdyz uz o takoveho stojite - kapka to napsala vystizne, rozumnou divku/zenu by takovy "charakter" nemohl "okouzlit", co vlastne muzete od takoveho vztahu ocekavat, copak to necitite sama, nebo je dnes citova otrlost v mode? Mozna jste s prominutim trochu jednodussi a tzv. " splachovaci", ale normalni snad je i pro takove povahy mit partnera jen pro sebe :)

zara
hodnocení

mám prej fajn povahu,sem stydlivá to s emu libi, a libim se mu,takže proč by nemohl obýt neco vic časem neco lepšího třeba než je ted ,když si spolu rozumíme a je nám hezky

zara
hodnocení

dekuju ,já jen vidim jak se chová chová se ke me moc hezky...i to že mi kupuje neco co sem mu řekla že mám ráda(např hrušky)že mi koupí neco abych nebyla hladová že na me takto myslí...že ho to napadne vubec... chodime ven nekdy na výlet,na sodovku,jak sem řekla,napsal mi že nei povinost snim spát...nevadi mu že se smenou jen stýká od ledna a chápe me že prý sem sex ješte nechtela..to by mohl mit přece hned jinou co už snekým spala. proste semnou chtel neketrej den být i když se mel učit,ale prej by s e učil až večer...napíše mi i že nedojede o vikendu je doma u mamky a že příští týden bude o vikendu v brne dal mi najevo že se asi uvidime. já jen že nezávazný vztah je trochu jiný ne než aby sme se držely za ruce, a aby mi psal když už je na počítači ne,? a žárlivá nejsu,i když sm se dozvedela o tech holkách tak sem nedelala žádné scény :)) spíš jako že je mi to jedno:)

zara
hodnocení

a vlastne...v čem je rozdil?stýká se jen sjinými,ale nespí snimi..randi jen semnou... a je to jiné uplne jiné než snimi prý...že se snimi tak nemazlí... že takový je prej možná slizký trochu že si mylsí že to tak vidim. . je rád že ho neutim do ničeho že sem mu to pslaa že to delat nechci,a nebudu,chtel semnou na dva mesice do skotska na jahody brigádne to by musel semnou být každý den. proste si dáme vedet skor o každý den co a jak,ptá se me co sme si koupila třeba atak... jede me doprodovit až k autobusu a zas jede zpátky do školy přitom me mohl jit doprovodit jen na zadtávku ale jel semnou..nevidime se každej de to jo,ale dotýkáme se rukama třeba ,podle me v tom neni zas takový rozdil,jako v normálním vztahu..fakt nevim..kdyby to bylo moc nezávazný jak by to melo probíhat?

zara
hodnocení

ne to si nemyslim..vim že má hodne práce jak doma tak školu..kupujou bytbyli sme spolu v ikeii má hodne práce s bytem tatka je nemocný...mamka zas kupovala auto tak me je pak poslal..když je v brne napíše mi že se mužem msejit...myslim že ne nesnaží,nechce mi ubližit proto jak vycitil že mi jde o neco vic..tak to chtel ukončit.. ale furt jde na me poznat že ho mám ráda.. a on je ke me vic milejší .kamoše psal že se nestýká že by se nudil,ale že to nevidi na tak islný vztah jak bych si přála, a že ho mrzí že mi nemuže nabídnout vřelý vztah jak bych si přála.. a pak kdž sme si psaly sms tak psal že smenou bude pokračovat dál,když to chtel vzdát,a uvidi jak se to vyvine dál

gjbfhj
hodnocení

0x
Vždyť jen čeká, kdy mu konečně dáš. Takový kecy vykládá najednou x holkám a ani se ti to nestydi přiznat! To nemáš žádnou sebeuctu? Budeš mu líbat nohy jen proto, ze ti tvrdí, jak seš hezká? Hele dělej, co chceš, ale bacha na pohlavní nemoci, protože podle všeho současne s tebou ojizdi půlku města.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]