Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náboženství-co je ramadán?

Od: mirek16® odpovědí: 5 změna:

co je konkrétně ramadán,jak se provozuje,jak se pozná začátek a konec ramadánu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, info viz odkaz. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

doplněno 09.03.16 16:18:

salamos - stejné podivení můžete vložit i k jiným otázkám zde. Ovšem, nikde neporadí tak dobře, citlivě a lidsky jako zde - proto se lidé ptají tady .

No právě. Nechápu, proč je tento server zahlcen hloupými otázkami o ničem, pokud jejich zodpovězení mám přímo před nosem a to i z odborného hlediska. Ohledně ramadánu jde o otázku, na kterou nepotřebuje tazatel odpovědět lidsky a citlivě. Jde spíše o technickou stránku věci a pokud si na jakémkoliv prohlížeči zadám Ramadán, mám mraky možností se do problému ponořit a nečekat, kdo mě na tyto stránky odkáže. Asi založím otázku, "Co se stane, když uvedu do varu vodu?"

Zcela souhlasím a osobně vítám každou zajímavou otázku více, než např. jestli nosit tepláky do města. I když se našlo rádců habaděj, včetně mně. I rádci si můžou rozšířit obzory a neodpovídat jen na banální, nebo běžné dotazy.

hodnocení

0x

Dám odkaz na jednu diskuzi která se zde na toto téma mihla. Ale vypracovat si domácí úkol budeš muset sám..

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Internet je plný vysvětlujících článků na toto téma, proč si je tedy snadnějším způsobem nevyhledáte, než se obracet na poradnu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]