Nejste přihlášen/a.
Ahoj, známá pracuje v samoobsluze a stala se jí nemilá věc. Vedoucí obchodu chce po ni náhradu škody ve výši 8 000 kč. za zboží které se neprodalo ve lhůtě trvanlivosti, ale přitom ji stále nutí aby byly regály plné. Nevím jak to v krámech přesně chodí a zda má na to vedoucí právo.
kklaban tady ze sebe udělal machra, nebo spíš.../to by bylo nepublikovatelné!/ To chce klid! Myslím, že to uhraje, asi záleží co je ve smlouvě o hmotné odpovědnosti...toto asi ne. Pro jistotu: zodpovědnostní pojistka za škody vzniklé při výkonu povolání stojí pár korun...přihodit se může ledacos.
známá pracuje..., kamarádovi se stalo... řekněte na plnou hubu, že vy pracujete v sámošce a vy máte ten průser s něčím nesvádějte to na známou, je to průhledné jak umyté okno.
Já osobně bych do krámu za těch podmínek co tam jsou dělat nešel, ženské bohůžel v menších městech nemají moc na vybranou. Známých co dělají v samoubsluhách nebo hypermarketech mám několik a jistě nejsem jediný, že jedna z nich se na mě obrátila a já využil služeb této poradny jako již několikrát, co je natom špatného?
Poprosil bych Vás o slušné jednání vůči mé osobě, já Vás neznám Vy mě také ne a na Vaše doměnky nejsem vůbec zvědvý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.