Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marfanuv syndrom

Od: zuzana65 odpovědí: 5 změna:

Ahoj bojím se ze mám marfanuv syndrom. Jsem hodně hubena mám 41 kg a merim 161cm. Je mi 13. Prsty na nohou a na ruku mám takové normální. Pocituji dusnost a při rozpazeni rukou mám ruce o trošku větší nez tělo. Ohebna nejsem. Moje mamka má 60 kg a 169 cm a tatka priblizne 80 kg a 180 cm.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 17. 11. 2015 21:41:55
Není už těch dotazů ohledně zdraví nějak moc?
poradte.cz/...
poradte.cz/...
atd. ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Děvče, najdi si dobrou psychoterapeutku nebo se aspoň nějak zabav. Jinak než čtením chorob na internetu. Co si přečteš, to hned máš. Spíš neurozu si z toho uzenes...hypochondrickou. Jestli si neděláš srandu a myslíš to vážně, stop! Přestaň číst o chorobách

iz*
hodnocení

0x

Všechny tvé problémy budou nejspíš od prostaty...

Místo čtení o nemocech si radši vem knihy odpovídající

tvému věku.

hodnocení

0x

Ahoj zuzi, to ,co popisuješ, ještě nemusí hned znamenat marfanův syndrom, příznaků tohoto onemocnění je podstatně víc.Je ti 13 let, jsi ještě ve vývinu, holt si tzv. holka samá ruka,samá noha, až dospěješ (poměr ruce-tělo)budeš mít OK. Zkus si pro zajímavost malý testík: přilož si palec ruky ke koncové části předloktí.( s pomocí druhé ruky). Jde to?*smich* Napiš výsledek a kdy konkrétně pociťuješ tu dušnost

zuzana44
hodnocení

Ne nejde, protože nejsem skoro vůbec ohebna :-D A dusnost jsem dostala před necelym tydnem a pocituji ji pořád, ale včera jsem dostala rýmu.

Tak zuzi fajn.Čekala jsem na tuto odpověď. Neměj žádné obavy z nějakého syndromu,*palec**slunce* jsi akorát nastydlá a z toho se za chvíli dostaneš;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]