Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to stresem?

Od: jirinka123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den asi 4 dny pocituji dusnost a tlak v krku. Dnes jsem byla na ekg a odběru krve. Ekg bylo v pohodě, krevní odběry ještě nejsou. Pan doktor si mě poslechl a říkal ze je to v poradku. Mám ale strach ze bych mohla mít např výduť aorty o které jsem se dočetla na internetu. I kdyz jsem mladá, nekourim, nepiju, nemam žádné genetické poruchy atd. Může ta dusnost a tlak v krku být napr stresem?

doplněno 15.11.15 20:04:

Da se výduť aorty zjistit přes ekg?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

Jiřinko, Andy, Marlen, Kláro, atd. atd., Když vidím tvé dotazy, týkající se zdraví, tak lze poradit jen jediné: Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš do čeho jdeš.

hodnocení

1x
Zdravím.
Na tyto dotazy tady každý velice nerad odpovídá.
Jsou ryze lékařského charakteru.
---
Přesto Vám mohu s určitostí říci,že tyto příznaky se při stresu objevují.

hodnocení

0x

Jak zní přísloví "strach má velké oči"... Hlavně se nebojte - to jí příznak stresu a deprese... Je bohužel podzim, předvánoční čas, a to se stres ve většině z nás akumuluje :) Opravdu nejvíce nemocí pochází ze strachu a ze stresu... Tudíž odpočívejte, relaxujte - zapalte si svíčky, pusťte oblíbenou hudbu, napusťte si voňavou vanu, přečtěte si hezkou knihu... Prostě si musíte na sebe vymyslet, jak se stresu zbavit :) A uvidíte, že za pár dnů bude lépe :)

tiffany*
hodnocení

0x

Nejsem lékařka, ale při přečtení "tlaku v krku" mně první napadla štítná žláza, myslím, že když se zeptáte pana doktora, zda je ta Vaše v pořádku, tak nic nepokazíte. Nevím, zda myslíte "dušností", to, co já, ale možná i ta by mohla se štítnou žlázou souviset, ale stejně dobře to může být ze stresu, jak píší rádkyně shora. No a někdy může "knedlík v krku" být prvním příznakem chřipky nebo angíny. Přeji, abyste brzy rozluštila záhadu a bylo Vám dobře :).

eulalie*
hodnocení

0x

Jirinko, přestante se pozorovat a na internetu nectete příznaky chorob, nebo je za chvíli budete mít všechny.

doplněno 15.11.15 20:08:

Ona i panická ataka má podobné příznaky, jak popisujete. Ale hlavní je, že jste pod kontrolou lékařů...

wanesa*
hodnocení

0x

Mě to takhle někdy zlobí a to proto,že mám reflux jícnu a do toho astma.Někdy si v posteli v noci musím rychle sednout,protože mám pocit,že se nenadechnu.A stres mám v práci taky dost často,hlavně,když sedíte v kanceláři s krááá... největší .na světě ,tak to je hned...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]