Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký problém

Od: bella17 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěla bych se poradit s něčím, co řeším už 3.rokem... je to taková trapná situace . je mi 17 a když mi bylo 13 let, našla si mamka přítele. A když mi bylo 14, tak jsem se zamilovala. do něj. Nikomu jsem to neřekla, věděla jsem že je to blbé, ale nemohla jsem si pomoct. bohužel, miluju ho pořád, přesto že jsem poznala hodně fajn kluky, a s nim už se moc nevídáme. Nechtěla bych ho ppřebrat, ale mamka se s nim před rokem rozešla. od té doby jsme se párkrát viděli, dokonce mi dal pusu na tvář na rozloučenou a chytil mě za ruku, ale byl trochu opilý, tak nevím jestli to něco znamenalo. Taky jsme si často psali, ale pak už se mi spíš vyhýbal. pořád na něj musím myslet, jak ho mám zaujmout?
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 07. 11. 2015 23:45:50
Proč nepokračuješ v původním dotazu?
poradte.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Hm. Dal ti pusu na tvář a držel tě přitom za ruku.

Jestli jsi to nepochopila, tak to byla skutečně pusa na rozloučenou. Baj baj, měj se fajn.

No a jestli ho začneš stíhat, bude se ti vyhýbat ještě víc.

eulalie*
hodnocení

0x

Víš co, Bello? Jdi raději spát. Ráno moudřejší večera...

lidus*
hodnocení

0x

Maminka asi přišla na něco, co vy ve své zamilovanosti nevidíte. Najděte si kluka a na něj zapomeňte, umíte si představit, že ho dovedete domů, to by maminka určitě neskákala radostí.

doplněno 07.11.15 23:51:

Děvčátko, vždyť ty ještě ani nevíš co to slovo "miluju" znamená. Vždyť ty jsi jen poblázněná do postatně staršího chlapa, kterého si maluješ na růžovo. Omlouvám se za tykání.

bella17
hodnocení

Já bych si ráda našla kluka :( ale i když jsou někteří fajn, jeho miluju :(
bella17
hodnocení

Bohužel vím :( je mi 17

krasula
hodnocení

0x

A maminka to ví? Ona by Ti ho asi nejspíš mohla rozmluvit, když s ním má tu zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]