Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se muž usmívá

Od: sofie* odpovědí: 49 změna:

Ahoj!:) tak mě napadla otázka, přímo tedy nejlépe na muže. Když se muž/kluk usměje na slečnu/ženskou, prostě podobné věkové kategorie, tak znamená to vždycky, že se danému muži slečna líbí? Nebo za tím může být i něco jiného, třeba jen to, že daný muž je prostě usměvavý? :-D nedávno jsem byla ve fitku a jeden kluk (tak o 27 mu mohlo být, starší než já) se na mě vždycky když jsem se jeho směrem podívala, strašně mile usmal, no a teď uvažuji, že příště jestli ho uvidím, tak s ním nějak navazu kontakt, ale nevím, jestli to není jen má představa, že se mu libim :-D

49 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj. Může to znamenat obojí. Že jste mu sympatická anebo je prostě usměvavý. Ale jste si jistá tím, že dokážete navázat kontakt sama od sebe? Z tohoto vlákna mám dojem, že jste celkem ostýchavá a nevíte jak do toho..

poradte.cz/...

Ale nebojte se zjistit, co za jeho úsměvy vězí a dejte nám vědět. Držím palce, ať si dodáte tu odvahu!

sofie*
hodnocení

Ano tohle téma jsem založila já :)

Prave jsem si říkala, že bych se měla odhodlat... Protože si říkám, že by mě snad do háje poslat neměl, když se na mě porad smál :-D původní téma bylo kvůli trenérovi, teď ale jde o jiného kluka :)

sonyboj*
hodnocení

3x

Je to úplně normální počin muže - samce - pána tvorstva. Byť to zní šovinisticky, má to svojí logiku. Posďte sama:

Inteligentní muž, když vidí hezkou ženu počká, až se na něj podívá a potom se na ni usměje. Nemusí to být hned, ale vzhledem k tomu, že všechny ženy touží být pozorovány, se ona, na něho podívá po druhé, nebo i potřetí a milý, nevlezlý úsměv, dříve, nebo později opětuje. A inteligentní muž v tu chvíli ví, že kdyby za tou ženou šel, příjemně ji oslovil, návázal konverzaci, a byl jí sympatický, (což její úsměv potvrdil), že by si s ní časem domluvil schůzku na kávu, na skleničku atd... jak to tak chodí, až by to dopadlo tím, že by ji dostal na rande a do pelíšku, a pěkně by si spolu užili. Potom by to mohlo přejít i ve vztah. Následovaly by obvyklé trable vztahů manželských, či nemanželských, rozchody, rozvody, obrovské výdaje peněz... nemluvě o možnosti nakažení pohlavními chorobami. Inteligentní muž - samec - pán tvorstva ví, že by tohle všechno mohlo být. Tím úsměvem ženu prostě dostal a dokonale si užil. Má to bez starostí, bez nervů, bez zdravotních ryzik a zadarmo.

Já toto praktikuji již spoustu let a denně tak oš**ám několik dívek, či žen. Funguje to dokonale.

Tento návod jsem se dočetl v knížce F.R.Čecha - Češi a jejich samičky/Češky a jejich samci

sofie*
hodnocení

Takže opacne by to také mělo fungovat? Že když já se seberu a půjdu za ním, nebudu odmítnuta? ;) :)

culdabulda1*

- já tedy nevím - ale jako ženská byste to měla poznat intuitivně a podle toho se zachovat.

sonyboj*

No to nevím. Spíš bych by to mohlo fungovat tak, že mu úsměv opětujete a budete vědět že když se na něj usmějete...

hodnocení

2x

Treba se neusmival. Treba se jenom snazil zadrzet smich pri pohledu na Tebe.

sofie*
hodnocení

Také možnost ;)

janm*

Nemohu mluvit za všechny muže ale mně třebas přivádí k úsměvu ženy které působí "roztomile" a jsou takové, o něco se snaží "pílí" ale takovým "určitým specifickým" způsobem to ve mně vyvolává úsměv , v žádném případě to ale nelze brát jako výsměch !, naopak, nedokážu to přesně vyjádřit je to spíš něco ve smyslu že si jich vážím jaké jsou a jsem rád že takové jsou :) Tak možná se usmívá i proto a tam pak určitě šance je, záleží jak se to pak vyvine, za prohozené slovo nic nedáte pokud z toho nebude nic, tak třebas alespoň získáte dobrého kamaráda se společnými zájmy...

proximus*
hodnocení

1x

Ahoj Sofie. Určitě se na tebe nesměje z toho důvodu, že by si se mu nelíbila. Pokud se na tebe usmívá pokaždé když se vaše pohledy střetnou, tak je to jasné. LÍBÍŠ SE MU. Mě je 35 let, takže nejsem o moc starší než on a když se mi líbí nějaká žena a chci upoutat její pozornost, mile se na ni usměji a snažím se , aby pochopila, že o ní jevím zájem. Prostě tak od srdce, jak to cítím. je to jiný úsměv než ze zdvořilosti, dobrýho vtipu, atd. To jako žena vycítíš. Pokud tě neosloví, tak asi jen z toho důvodu, že se třeba bojí odmítnutí.Když se neodváží. Oslov ho ty, mě jako muže vždy polichotí, když mě osloví žena.Tak, ať ti to klapne.

sofie*
hodnocení

Jeeee dekuji moc :) asi uplne nejlepsi prispevek tady pro me! Ja tam videla teprve poprve, kazdopadne priste tam jdu naposledy a tezko rict, jestli tam bude... Ale jestli Jo, jdu do toho! Drz mi palce! :)

proximus*

Sice tě neznám, ale budu ti držet palce. No, když tam nebude, budeš asi muset chodit cvičit dokud ho zas neuvidíš. A když se dlouho neukáže, tak si zatím uděláš takovou postavu, že tuplem neodolá*srdce*. Kdyby mi bylo zase 20 let byl bych ve fitku pořád.

sofie*
hodnocení

Ja prave predtim uz psala, ze vlastne ted jsem v maturitinim rocniku, takze toho casu moc neni... A jednotlive vstupy se nevyplati no..

Jeste me napadlo, ja nevim, kolik mu je, ale jestlize mne je 18+nejaky mesic, tak jestli jemu je 28, tak deset let je asi dost rozdil. Tedy treba ne pro me, ale nevim, jak to maji chlapi, jestli chteji "male holky" :-D :-D

proximus*

To je individuální. Když mi bylo 18 let měl jsem zájem o vrstevnice, ale i ženy okolo 30 let. Teď mi je, jak mi je a asi mi zbývají už jen ty od 30ti let.*zed* Prostě chci říct, že i v mém věku se mi líbí mladé dívky. A tak to má asi každý chlap. Samozřejmě jde taky o to, co kdo v životě hledá. Tohle co píšeš ja naprosto OK. Divný by bylo, kdyby mu bylo třeba 50 let.

sofie*
hodnocení

Chlap v 35 je myslim porad ok, zenska v 35 uz ne :-D

Tak mi drz palce! :)) a dik

vilik*

Nechci vám kazit radost, ale taky záleží na duševní zralosti. Mladé holky se mi samozřejmě taky líbí, ale třicetiletý, pokud nebude nezralý, si začne s dvacítkou jen kvůli sexu. Protože ta si těžko bude už hledat vyloženě vážný vztah. A pokud vyloženě se bude chtít brzy usadit, přišla by mi tím víc podezřelá. Vy ještě žijete školou, chcete se bavit, nemáte starosti. On už určitě pracuje a je samostatný. Možná je i ženatý. Osobně bych hledal jinde. Ale když od toho nebudete čekat víc, než postel, proč ne.

Sofie, až budete mít 35, vězte, že konečně budete v nejlepších letech - už ne telátko, a ještě ne baba przechodowa...

hodnocení

1x

Napadlo mě, jestli víte, co se skrývá pod slovem koketování. Ty úsměvy totiž koketerií mohou, úplně klidně, být. Jen tak, poklikejte si a najděte si význam tohoto slova. ;) A když už budete v tom klikání, najděte si něco o "neverbální komunikaci". Pak vám bude jasné, co úsměv muže může všechno znamenat.

doplněno 28.10.15 10:07:

dam *hi*

dam®

Babčo - A pusu navrch...

sofie*
hodnocení

Vím, co je neverbální komunikace, nemusím to Nikde vyhledávat, tady se právě ptam, abych dostala přímo názory od MUZU, víte?

A k tomu vašemu "koketovani", ano, ale asi člověk " koketuje" s nějakým úmyslem, ať už je jakýkoliv. Od toho, co jsem tu asi stokrat napsala-ze je prostě milý a na lide se usmívá, nebo že jsem mu zrovna padla do oka. ;)

vilik*

Pokud, jak jste psala v jiném dotazu, máte na sobě "jen" sportovní podprsenku, proč myslíte, že se na vás ti starší chlápci usmívají? V tomhle případě bych nehledal nic jiného, než napsal ju@. Je vidět, že je vám těch naivních 18. Už jsem to psal. Hledejte jinde, pokud vám jde o vztah.

sofie*
hodnocení

Jojo psala jsem :) nosim oblečení, ve kterém se cítím dobře. Každopádně je to myslím slusive a slušné oblečení, vhodné do fitka! Ano, je celkem normální, když cvicite ve sportovní podprsence nebo krátkém tricku, je to praktické a pohodlne,nepoužité se tolik...urcite to upoutá pozornost, ale většina lidí to tam neřeší, asi tak. Občas je videt, že někoho zaujmu víc, ať už chlapa, nebo ženskou, ale úplně se nemyslím, že to je důvod, aby se tam na mě někdo smál :-D

Ano ,jsem naivní 18, ale ve 30 rozhodne už jen v podprsence po fotku běhat nebudu. ;)

culdabulda1*

- nějak nechápu, co tady vlastně řešíte - když se na Vás někdo usměje, tak se usmějte taky a uvidíte - úsměv rozhodně neznamená, že jste někomu protivná - pokud zrovna nedělá "kiš-kiš" - ale i to lze někdy brát jako důvod k seznámení.

No - a pokud máte obavy, že byste se mohla nějak ztrapnit - tak se bát nemusíte, pokud nebudete vlezlá a včas odejdete, když poznáte, že to "není ono".

Sofie, vy si stále stojíte na svém a ani nejste ochotná zamyslet se nad tím, co vám lidi píšou, nabízejí k zamyšlení, v průběhu 10ti dní(?). Co vlastně po nás chcete? Máme vám napsat, že v podprdě jste úžasná a proto se na vás nebo z vás chlap směje?! Že se mu líbíte tak, že byste měla běžet pro kvasnice na svatební koláč? Nebo co vlastně chcete slyšet, číst? Neblázněte!

sofie*
hodnocení

Chci si precist odpověď na původní dotaz, spíše asi od mužů, kdy a proč se oni usmívají na ženy. To ;)

vilik*

Dobře. Pro natvrdlé. Usměju se nejraději na tu, kterou si docela dobře dovedu představit ve své posteli. Pokud to není ovšem takový ten obvyklý úsměv při společenském kontaktu nebo radostný při setkání s milou osobou. Neznamená to ovšem, že si s každou z těch slečen a paní představuju hned barák, dvě děti a dovolenou v Chorvatsku. Stačí?

sofie*
hodnocení

Ano, stačí, děkuji ;)

mrsgekko*
Sice nejsem chlap, ale na lidi se jako žena usmívám asi ze stejných důvodů :)
Když se s někým setkám pohledem-ať je to holka,kluk nebo starší chlap,paní, je cizí a nemá blbý pohled, tak se pousměju -usměju. A nemusí to znamenat že se mi líbí.
Když se na mě usměje chlap, jde většinou aspoň odhadnout, jestli se směje mému zjevu, projevuje sympatie, nebo se usmívá na lidi stejně jako já - prostě jen tak.
Třeba se ten typek usmál když Tě viděl zápasit s činkou :-D ale přeju ti ať to dopadne tak jak chceš ty :)

nikdo*
hodnocení

1x

Co myslíte, když Vám chlap galantně podrží dveře a dá vám přednost, přitom se většinou usměje. Dává Vám přednost, nebo Vás chce do postele? Zkuste úsměv opětovat, on se nějaký důvod k hovoru najde.

hahanaj*
hodnocení

0x

třeba jsi mu byla sympatická ,tak se usmál...

ju*
hodnocení

0x

Ano, ano představuje si Vás nahou a chce jít do toho...na 99%

doplněno 28.10.15 07:43:

Jářku sofie proč bych z vás dělal blbečka - pokud se s ním seznámíte tak se jej zeptejte na co myslel když se na vás šklebil, pokud řekne pravdu - uvidíte...na co by asi měl myslet chlap když vidí hezkou ženskou - podle vás zřejmě na nákupy, ale tak to není!*smich*

doplněno 28.10.15 07:46:

Jářku sofie proč bych z vás dělal blbečka - pokud se s ním seznámíte tak se jej zeptejte na co myslel když se na vás šklebil, pokud řekne pravdu - uvidíte...na co by asi měl myslet chlap když vidí hezkou ženskou - podle vás zřejmě na nákupy, ale tak to není!*smich*

sofie*
hodnocení

Fakt musíte ze mě dělat blbečka?

Já to myslím celkem vážně

Myslím, že je těžké usuzovat, co myslí neznámý muž tím, že se na Vás usmívá. Je možné, že se mu líbíte (tak, jak byste se líbit chtěla) a je taky možné, že se mu líbíte (tak, jak říká prostořeký @ju).

sofie*
hodnocení

Ale vy prehanite :-D

hodnocení

0x

Úsměv je nakažlivý - tj. pokud se na někoho usmějete, převážná většina lidí úsměv opětuje.

doplněno 27.10.15 18:17:

@sofie - když chlap po ženě touží, nosí jí dárky, snaží se ji zaujmout znalostmi, schopnostmi,...

když chce žena chlapa, řekne "ano" a je hotovo.

hodnocení

0x
Já se usmívám zásadně jen na sympatická a hezká děvčata, buď se mi líbí a nebo klidně jen tak
všichni a všechny ostatní obdrží jen běžný úsměv tzv. z milosti.

buss
hodnocení

0x

A co se tak poptat toho usmátého jedince co očekává? On ví, na co se dívá.

sonyboj*
hodnocení

0x

Jejku, to se nám to tu rozjelo!

Pravda je, že kdyby na mě ve fitku vybafla osmnáctka ve sportovní podprdě, budu se usmívat, jako debil na houpačce uprostřed léta! *frajer*

sofie*
29.10.15 08:49
hodnocení

:-D

hodnocení

0x

Kdyby měl zájem,tak ji asi osloví,,úsměv neznamená nic ,jen slušnost z opakovaného setkání..

hodnocení

0x

Ten úsměv byl před 10ti dny? Tož to je aktuální stejně jako když se Napoleon usmál na kolemjdoucí dívku. :-D

pg
29.10.15 16:31
hodnocení

0x

*cert*

sofie*
hodnocení

Děkuji všem za příspěvky...*palec*

mecik*
hodnocení

0x

Pokud se na vás usmívá ,nejste mu lhostejná. Může s toho něco být. Co Vám může udělat ,když se usmějete znovu, ale pak už by to mělo být na něm ,aby pokračoval ,jinak je to od něj nehezké ,rozdávat plané naděje.

Můj případ to ovšem není.Já si děvče ,ženu, upsal.Na mluvení jsem nikdy nebyl, štěstí ,že jsem odešel na vojnu a za dva roky korespondence-téměř denní- jsme o sobě věděli oba všechno. a za půl roku po vojně byla svatba.Drží nám to už přes 42.let.

doplněno 08.11.15 22:22:

Ještě k tomu úsměvu.Život mne zanesl do recepce muzea a uvědomil jsem si ,že jserm tam pro lidi a vůbec je nezajímá co mám za osobní trable. Zkrátka úsměv za každou cenu.

Když jsem to povídal kamarádce ,která také slouží lidem, povídá -také jsem se na každého smála ,až do chvíle ,kdy mi jedna panička povídá,jste normální ,proč se pořád smějete?Nejste nějaká prdlá? Od té doby mají utrum,na všechny se mračím.

Nicméně,úsměvu není nikdy dost ,hezký úsměv mnohdy otvírá cesty ke kamarádství,pěknému popovídání třeba v čekárně, ale i k navázání bližšího kontaktu s pěknou kočkou.

sofie*
hodnocení

No uvidíme :)

scorpion*
hodnocení

0x

Při diplomatyckém chování je to běžné a také jedno z pravidel.Ale to nespíš nebude tvůj případ.Že? Může to znamenat cokoliv.Směšná myšlenka,dobrá nálada,nebo prostě že tě rád vidí.Ale pochybuju,..že je hned úplně paf,..když vidí dívku.Takže si hned o mužské populaci nemyslete,..že jsou hned do vás hin.

pepa*
hodnocení

0x

A dovedete si představit, se by jste se sama usmála na nějaké strašidlo u popelnice? To by bylo proti přírodě.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Když se usmívá, tak má dobrou náladu. Tj. pokud jej chcete oslovit, tak jej oslovte.

Já se třeba nepochopitelně jeden týden usmívám na všechny, i třeba na šéfa a druhý týden se zase na všechny mračím...

scorpion*
hodnocení

0x

Popravdě řečeno,..svět by byl mnohem krásnější,..kdyby to taky bylo.Ale pravidlo to není.Je to jednoduchý pohyb rty a přitom dokáže říct tolik.Kdyby to skutečně znamenalo,.."udělej první krok.Já na to čekám".Taky bych chtěl potkat takovou slečnu,která by to pousmáním tak myslela.Tedy lásku.Jenže,..tady jsme v Čechách.Například když jako gentleman,..řídím se zpravidla etiketou,ale nejsem na ní závislý,..jsem stál u automatu na kávu a chtěl jsem s úsměvem pustit nejprve dvě dámy,..tak to příliš nepochopily.Prý jsem tam byl první.Takže,..potom ty názory na ženy,..nejsou hmm,..jak by jsem to řekl,.pozitivní.A s úsměvem je to samé.Mám velké zkušenosti s takovými věcmi.Rád sleduju reakci lidí.Když se občas na někoho usměju,..taky se mi stalo,..že se s podivem zeptá,čemu se směju,nebo jiné případy jsou zase,..když si lidé začnou šuškat a doslova se hihňat.Ale je nadmíru jasné,..že mě považujou za nějakého retardu.Takže jednodu se dá říct,..záleží na člověku,na kterého se usmíváš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]