Nejste přihlášen/a.
Ahoj Mám takový problém, který nemám komu říct, nechci to psát do žádného holčičího fóra, protože tam z člověka udělají pitomce, místo aby pomohli, tak si prosím o radu tady
Jde vlastně o takovou kravinu... Je mi už nějakou chvíli 18 a mám pocit, že to řeším, jak kdyby mi bylo 15, ale budiž
A co tedy bych od vás chtěla ... Jednodušší každý týden v pondělí chodime na tělocvik do fitka a už podruhé jsem si tam všimla jednoho kluka. Dělá tam trénéra a všimla jsem si, že on si mě také všiml
poprvé se na mě usmál a dneska jsem viděla, jak na mě kouknul a když zacházel, tak se ještě pootočil a podíval na mě. Nedělala bych z toho žádné drama, ale už tam půjdeme asi jen 2 krát a já tam ve svém volném čase nechodim, protože je vstup dost drahý a momentálně by se mi to moc nevyplatilo... Tak prosím vás, jak byste mi poradili, jak bych s ním měla začít konverzaci? Moc na tohle nejsem, nevím no, možná pánové by mi mohli poradit lépe
možná mě napadla otázka něco jako že jsem zjistila, že je tedy trenér a jak dlouho to dělá...nevím co dal...
Děkuji za pomoc a jsem připravena reagovat, pokud bude na co
Ahoj. Já bych se ho třeba zeptala, jestli by Vám nepomohl vypracovat cvičební plán na doma...Jestli se zabývá třeba i tím... Že se do fitka ve volném čase nedostanete a chcete si udržovat kondičku tedy doma. Případně, jaký stroj na domácí použití by doporučil atd. Pokud si budete sympatičtí, můžete navrhnout výměnu tel. čísla a zůstat v kontaktu...
Děkuji.
Ja bych spíš potřebovala poradit konkrétně, co mám říct, přímá řeč! pořad se msi brát v úvahu, že jsem s ním v životě nemluvila a pak přijdu, "ahoj, jaký stroj bys doporučil na doma? "
nebo mi napadlo se zeptat na nějakou kravinu ohledně stroje, u kterého budu zrovna stát ,když bude on blízko...třeba se zeptat, jak se na tom správně cvičí, že to asi dělám špatně, nebo u stroje, který neznám, co na tom vlastně mám dělat..to by šlo ne?
K čemu Vám budou naše rady, pokud nejste sama schopna vymyslet, jak jen oslovit?
Použijete-li některý z našich návrhů a on zareaguje jinak, než budete čekat, nebudete vědět, jak pokračovat.
Spíše přemýšlejte o tom, co máte s člověkem, který Vás zajímá společného, a na toto téma začněte hovor.
Nebo můžete porposit o pomoc s cvičebním plánem na doma...
Ale hlavně si uvědomte, že s trenéry fitness to bude hodně podobné, jako s "miláčky" na dovolených.
Do fitka chodí hodně žen a dívek, klidně jich kolem sebe může mít desítky...
vidím že jste opravdu začátečník. Při seznamování se nikdy neptejte na nic osobního, ale popíchněte ho, aby konverzaci začal on.
Až budete tahat za nějakou hrazdu na nějakém stroji, tak ji přitáhněte a pusťte až to třískne. A nahlas řekněte : AU!
Pro větší efekt můžete trochu zasimulovat.
Kdo není jelito, ten pochopí.
To fakt nevím, já ho jen tak zblejsknu, když kolem projde. Takže nemůžu čekat hodinu na jednom stroji, az uvidím,ze kolem projde tak pustim činku a řeknu AU. Hlavně to mi přijde divný nejsem moc herečka. Přijde mi lepší se ho na něco zeptat, nevím ...
Zeptat se ho můžete na cokoliv. Nepomůže Vám napsaná ani přímá řeč, pokud nemáte fantazii a odvahu. Když se Vás na něco zeptá on, budete dost pohotová na to, abyste uměla odpovědět a zaujmout? Na to žádný tahák není, musíte být vystavená té situaci a umět si poradit sama. Máte dost odvahy na to, přistoupit k němu a říci např. : Ahoj, já jsem Lucka a ráda bych se seznámila. Co třeba zajít spolu na kafe? Odpovědi se jistě dočkáte. A jak si s ní pak poradíte, je jen na Vás. Nebojte se komunikovat, on určitě nekouše..
Nechci vám brát iluzi z nabušeného fitkového borca, ale... co když se na vás podíval proto, že máte pěknou figuru, jste mladá kočka a nic víc za tím není? No ale jestli chcete pro něho vymyslit nějakou otázečku... tak se ho zeptejte, které svaly na svém těle byste podle jeho názoru měla zlepšit?
Prostě: Ahoj, jak se máte?
Každá jsme jiná. Já bych tohle klidně, s úsměvem, řekla. Příjde mi to mnohem snadnější, než nějaká naučená řeč.
No jako jasné, že se na mě podíval asi proto,že jsem se mu líbila... Do fitka chodim jen v sportovní podprsence, docela to budí celkove pozornost a ohlasy :D ale tohle je trošku něco jiného. Ten kluk vypadá hrozne slušně tak jako "vylekaně" ..což je paradox na takového "medvěda"
Našla jsem ho i na fb, tak jsem si říkala, že příště ho pozdravím..pak uvidím a poak už tam nebudeme chodit.., takže bych se pak mohla snížit na to mu napsat..opravdu snížit. . .
Jinak ano, opravdu počítám s tím, že tihle krasouni vidí pěkne holky denně a urcite se také radi na ne podívají. Ano vím to :D
A co budete mít z toho, že ho pozdravíte? Budete doufat, že se s Vámi on sám dá do řeči? Já do fitka nechodím, takže se v tom nevyznám, ale určitě je spousta konverzačních otázek ohledně posilování. Připravené konverzace většinou nedopadají podle představ, je velice těžké poradit konkrétní otázku, když neznáme veškeré okolnosti, nejlepší je spontánnost. Když se někde "náhodou" potkáte, u posilovacího stroje, šatny či automatu tak prohodit něco k tématu nebo se konkrétně na něco zeptat. Když budete pouze procházet, tak vážně asi víc než úsměv a pozdrav nestihnete.
Zeptej se ho, co si mysli o Tvem zadecku, jestli ho mas dost vysportovanej, ze si myslis, ze by Ti s nim mohl trochu pomoct na nem zapracovat, kdyz je teda ten trener a pekne ho na nej pri tom vyspul.
Většina "posílenejch" svalovců je sebevědomá a zájem žen o ně je velký. Pozor můžou i srdce žen zlomit...Co tak znám nás chlapy, tak se nám hezké zvědavé "ženské" líbí. Zeptej se ho jak na sobě už dlouho maká, jestli má přítelkyni a jestli ne, tak jestli nezajde na kafe nebo spíš na Colu do restauračky vedle fitka. Buď půjde nebo tě odkopne. Víc se stát nemůže, maximálně Ti ještě dá telefonní číslo. Pokud ho máš přes FEJSBŮK prokleplýho, nemáš už vůbec co ztratit a ptej se...Za zeptání nic nedáš.
Aha,takze generacia FB co uz postupne zabuda komunikovat inak nez cez FB...hmmm smola.Berme to ako to je...co uz.
"Zeptej se ho jak na sobě už dlouho maká, jestli má přítelkyni a jestli ne, tak jestli nezajde na kafe nebo spíš na Colu do restauračky"
Myslim ze ak toto napisal chlap tak je to fatal error.Zda sa mi moc blbe pytat sa na priatelku a za druhe taky trener uz z principu nebude chlastat nejaku colu...leda tak na umytie zachodu ...na margo stravovania a cvicenia.
O.K.,berem spet.Nechcem nikoho urazit ale po precitani dotazu som nadobudol hned ten dojem ohladom FB.Ono asi ti neostane nic ine len zainvestovat a chodit tam castejsie.On uz sa nejako chyti a nejaka konverzacia uz casom zacne.Neviem ako v tej konkretnej posilke ale u nas si treneri brali klientov na sukromne hodiny a mali predpisany treningovy plan.Mozno nastava zmena v tvojom zivote.
No také se mi nelibi, co mi pan poradil :D
Nakonec snad vážně jen udělám svůj nejlepší úsměv a pozdravim :D
Jinak nemůžu chodit i kvůli času, jsem v matirutaku,takže teď to nejde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.