Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlíte v obci Řenče na Plzeňsku?

Od: mrsgekko* odpovědí: 33 změna:
Dobrý den,
sháním kohokoliv, kdo bydlel/bydlí/zná někoho kdo bydlel/bydlí () v obci Řenče na Plzeňsku.
Nutně potřebuji sehnat kontakt na jednoho z obyvatel, nejlépe telefon, a taky co nejvíce informací o něm.
Nejsem nájemný vrah :-D
doplněno 24.07.15 08:06: Napsat by mohl i ten, co bydli v blizkem okoli, i mala informace mi pomuze.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, viz odkaz jsou informace malé i větší. Zdravím!

http://www.rence.cz/

doplněno 24.07.15 08:21:

Záleží na druhu informace a způsobu, jak se zeptáte. Osobní údaje Vám neřeknou, ale mohou Vám třeba dát telefon na konzum, poštu či hospodu - a tam už jsou hovornější (když budete jednat slušně).

doplněno 24.07.15 08:30:

No, zřejmě chcete něco vymáhat zpět (většinou lidé lpí na vrácení peněz). Je to malá obec, tak se všichni znají - počítejte s tím, že o Vašem zájmu bude ta osoba informována. Potom, až něco zjistíte, musíte být rychlý a obec navštívit a osobu si vyhledat (než zmizí).

doplněno 24.07.15 08:44:

Jo, myslel jsem si, že nejde asi jen o vrácení knížky. No, můžete i zainvestovat a do obce vyslat soukromého detektiva - nejlépe v převleku (může se i maskovat a převleky měnit).

Ten v obci pobude několik dní a bude sledovat dění a pátrat. Ale, to je už pokus o vtip, tak to tak berte. Tak, ať se dílo podaří.

mrsgekko*
hodnocení

Web znám i pozpátku, přesto děkuji. Budu volat na jejich úřad a snad se něco dozvím.
mrsgekko*
hodnocení

Slušně jednat budu, to je samozřejmé :)
Jen aby úřednice nebyla té osoby ,,kámoš,, a neřekla mu, že se po něm někdo shání.. To by mi nepomohlo, naopak :)
doplněno 24.07.15 08:36: No právě, na dědině si vidí sousedi i do talíře, proto jsem po celou dobu ,pátrací akce, :-D nevolala na ten úřad.
Nejde jen o mě, je nás víc, kterým schází ,,pár,, papírovek.
Nejde o nic nelegálního a proto se obracím i na příslušné orgány a instituce, ale nespoléhám na ně 100%.
odpoved*

Jsta na tom v životě tak špatně, jste v tak velké tíživé situaci, že Vám to za to stojí? Jde o tak obrovskou sumu, která Vás složí?

Pokud ne, pokud Vás to neohrozí na existenci, nechte to být a už nepůjčujte. Je to jen můj názor.

mrsgekko*
Dohromady je suma závratná, je nás víc a za celou svou éru si přišel na částku s pár nulama.. a už z principu to tak nenechám, nechali toho všichni předemnou, proč to nezkusit dotáhnout do konce?
Nejde o to, že by si půjčoval- za úplatu se zavazuje poskytnout službu, kterou neposkytne a úplatu si nechá, koupí ready made firmu, po pár měsících ji zruší, a koupí jinou a tak to dělá roky.
Porušuje zákony, páchá trestnou činnost, a až na pár pokut od Fin.arbitra, si naprosto v klidu hrabe a hrabe. Každý se na řešení vykašle a prachy oželí... já to chci zkusit dotáhnout do konce, jiní zmetci, co ,podnikali, stejně, skončili v kriminále nebo aspoň s pokutou a takovým dohledem, že už si neotevřou ani vlastní stánek s hot dogy.
odpoved*

Tak to je něco jiného, to je zřejmě úmysl. Tak držím palečky.

mrsgekko*
Tak tak, díky :)
mrsgekko*
Jo, toho bych byla i schopná :-D
Na vlastní pěst toho asi moc nezmůžu, jsem malá ryba :) snad se jeden z orgánů postará o nápravu. A když ne-tak jsem nacpala do mozku snad 10 bichlí se zákony a každé písmenko o společnostech toho pána :) :-D

hodnocení

1x
Snad není problém zavolat na Obecní úřad Řenče a tam se slušně zeptat.
Ta obec má pár čísel popisných, takže ať Vám telefon zvedne kdokoliv, určitě Vám pomůže.
repkin*
Souhlas, stejnym zpusobem jsem sehnal svou pribuznou, kterou jsem nikdy v zivote nevidel
mrsgekko*
hodnocení

Jenže já nehledám příbuzného, někdo mi zapomněl vrátit co mi patří, a jakoby se propadl do země.
Úřednice mi nejspíš nepoví, jestli ta osoba bydlí skutečně nebo jen papírově apod...

Napadlo mě,spojit se s ním na FB.Stejně nevím,jak z něj chcete ty peníze vydolovat.To ho chcete mučit? Asi ne,že?Tudíž,jediná cesta vede na policii a tam ho nahlásit...Nejmenuje se náhodou Goč? To je také jeden takový zmetek,který si hraje na podnikatele a vykořisťuje důvěřivé a pracovité lidi.On jim slibuje hory doly a nakonec dostanou pár šlupek nebo vůbec nic ! Áááách jóóó,v tom našem státě to jde od deseti k pěti,smutné :(

mrsgekko*
hodnocení

Fb nema, prolustrovala jsem jeho rodinu az po ty nejvzdalenejsi pribuzne. Je mu 65, tak asi fb nema vubec, nebo pod sikovnym jmenem.
Goc se nejmenuje. Takovych jak pisete je strasna spousta :( a jeste vetsi je mnozstvi lidi, kteri plati zalohy predem, jako ja :-P
mucit jej nechci; me by stacilo slyset jeho hlas po telefonu :-D
zni to jako blbost, ale tim bych si neco potvrdila/vyvratila a mohla od toho odpichnout dalsi veci. :D a ted budu za blazna s vaznou poruchou obsese :-D
mrsgekko*
hodnocení

Mám to v plánu, ale pochybuji, že mi obecní úřad poskytne informace, které potřebuji zjistit. Max mi řeknou, jestli tam ten člověk žije nebo ne, ale třeba se pletu.

wasube*
hodnocení

0x

Samozřejmě Vám zde nikdo rozumný nesdělí adresu a telefon hledaného a kdyby jste nevěděla proč, tak je to trestné a tak pocbybuji že si to někdo dovolí, veřejně bez souhlasu té osoby zveřejnovat její soukromá data na internetu.

doplněno 24.07.15 15:09:

uoou.cz/...

Myslím, že jsme tu rozumní všichni a tak si zaplatte soukromého detektiva.

mrsgekko*
hodnocení

Mám jeho adresu, datum narození, soukromy email,vím jakou vystudoval skolu, jakou vybudoval karieru, jak ve svem oboru pracoval a jak o karieru prisel, vim o jeho pusobeni na Slovensku, vsechny jeho zanikle firmy, soucasne firmy, jeho exekuce-za co, kolik, kdy a co z majetku bylo v drazbe, a mnoooooooho dalsich informaci. Neco bylo tezsi zjistit neco snadne.
Jedine co nemam je telefon. Ale i bez nej se obejdu, jen bych si mohla neco overit.
Chtela jsem o nem vedet vic od cloveka, ktery treba v obci zije. I bez takovych informaci se v reseni sporu obejdu, protoze by na to nemely vliv. Jsem ale baba zvedava a chtela jsem vyslidit co nejvic :-D
doplněno 24.07.15 15:16: Nezverejnila jsem jediny udaj o jeho osobe.
A adresu bydliste s datem narozeni lze najit v zivnostenskem rejstriku. :)
wasube*

Já vím, ale jde o to, že o to žádáte druhé lidi, kteří by s tím mohli mít problém, ono uvádět na internetu informace o druhé osobě je vážně trestné, proto Vám tu nejspíše v tomto směru nikdo nepomůže...

mrsgekko*
hodnocení

Jo tak :)
ale obecne info o cloveku, nazor na nej atp. se snad uvadet muze ne? To urcite citlivy udaj neni.
ben®

Dobrý den, nenechte se rozhodit - Vy jste tady neuvedla ani jméno toho člověka a žádné identifikační údaje. Pouze víme, kde (patrně) bydlí, ale ona to není samota u lesa, tak zase nevíme v podstatě nic. A ten Váš další popis osoby může sedět na x obyvatel té obce. Kdo chtěl, tak Váš dotaz pochopil. Zdravím!

doplněno 24.07.15 19:26:

Pomluva je, když to není pravda. Pokud jste si jistá svým tvrzením a můžete ho doložit, tak to není pomluva. Ovšem, na internetu si jen ulevíte. A, že to má řešit nějaký orgán, víte sama.

I zde je již řada varování před podvodníky a jsou tam i jména či IČO - ale, to nedělejte.

doplněno 24.07.15 19:43:

Připravte se na to, že se to celé potáhne dlouho, protože i policie musí mít důkazy a další poškozené či věřitele. Ale, dala jste se do toho, tak to musíte vydržet. Myslím, že ten pán má již nyní pocit, že se na něho už vaří voda .

doplněno 24.07.15 19:50:

wasube - stačí si přečíst původní otázku a na tu zkusit odpovědět. Více nebylo požadováno, nikdo konkrétní nebyl jmenován, nikdo nebyl pošpiněn (když nebyl jmenován). Pouze víme, že někde v té obci se zdržuje nějaký asi problémový člověk. Je to sice obec malá, ale možná tam je takových lidí i více - a nyní se dohadují, o kom si tady píšeme . Takže, otázka byla jasná a zbytek jsou Vaše spekulace. Tímto končím tento rozhovor a máte zase prostor (jako vždy) k napsání svého posledního slova.

mrsgekko*
hodnocení

Umyslne jsem nenapsala ani jeho jmeno, ne kvuli ochrane osobnich udaju, ale ochrany sebe sama :-D to ze jsem napsala co vsechno o nem vim, o nicem nevypovida a muzu byt v klidu, chapu to dobre? :) asi jo
Kazdopadne na jinem serveru, urcenem k reseni sporu, jsem se na nej informovala a popsala situaci, uvedla jsem jak jeho firma jedna protizakonne apod. Neuvedla jsem nikde sve jmeno, ani zadny jiny udaj, ktery by vedl k me osobe,navic jsem nebyla jedina komentujici-a ten drzy zmetek mi poslal dopis a vyhruzkou podani TO za pomluvy a poskozovani dobreho jmena firmy, pokud se nalezite neomluvim do 5ti dnu. Neomluvila jsem se, uz je to vic nez tyden, TO nepodal. Ty ,,pomluvy,, jsou totiz cista pravda, pokusil se me tim zastrasit, vidi ze se totiz neco deje a trochu se mu stouram v byznysu :-D
Aby me jeste nezavreli za stalking :-D
doplněno 24.07.15 19:33: Diky Bene :)
Vim kam se mam obratit, aby to dospelo k nejakemu vysledku, jen jsem chtela posbirat vice poskozenych at je castka co nejvyssi.
doplněno 24.07.15 19:35: A ano, vsechny informace, ktere jsem uvedla, jsou pravdive a z overenych, spolehlivych zdroju-ne jina fyz.osoba ani diskuzni forum. :) boooze at uz se to vyresi...
doplněno 24.07.15 19:55: Bene, jeste jednou diky.
Napsal jste to presne.
wasube*

bene, škoda že nejste admin, aby jste mohl porovnat IP adresy, vždyt se nám tu vysmívá někdo, kdo o sobě tvrdí že je manipulátor a s lidmi lehce manipuluje. Nesnaším takové lidi. Odpovídala jsem mu už na 2 otázky, tahle je třetí. Tak si s ním povídejte, já Vám v tom nebráním...Mám jiné zájmy a nemíním obětovat zbytečně čas pro člověka který si z nás střílí.;) Dobrý večer, máte prostor.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 24. 07. 2015 20:29:09
Nemáš pravdu.
mrsgekko*
hodnocení

Ja mam asi sklerozu. Kde jsem prosim pekne tvrdila, ze jsem manipulator?
Damo, nereagujte na moje komentare.
Mate bujnou fantazii, kde vidite, ze se vysmivam? Ja snad spadnu ze zidle...
Vy byste mela internet na chvili opustit a jit na prochazku, mate totiz zvlastni myslenkove pochody
ben®

Dobrý den, nejsem soudce, sys ani admin - ale, myslím, že jde o omyl (viz odkaz). Někdo má pravdu nebo se někdo spletl. Já nemám důvod nevěřit dotazu, resp. tazatelce. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 24.07.15 20:31:

Patrně jde o to, že si kolegyně spletla uživatele "mrrobot"s uživatelkou "mrsgekko"- a z toho to celé vzešlo. Pokud nejste mrrobot a mrsgekko jako jedna osoba, tak je to celé zralé na omluvu.

Uvidíme, jak se s tím kolegyně vyrovná. Já pravdu hledat nebudu (ale, věřím Vám).

doplněno 24.07.15 20:50:

Nemusíte nic dokazovat - myslím, že už zde máte informaci od sys. Bude to ten omyl.

mrsgekko*
hodnocení

Já bych už to tady dál nerozebírala, bohužel se to celé stočilo jinam, k původnímu dotazu se nediskutuje, ani k němu přidruženým, souvisejícím komentářům.
Nevím, co proti mě paní má, nebo co jí vadí a je mi to jedno. Přišla sem s radou, a skončila s analýzou mé osobnosti. Asi vyšší moc no :)
mrsgekko*
hodnocení

Aha, to by dávalo smysl...
Nechci žádnou omluvu, přehlédnout se může každý, začátky nicků jsou stejné :)
nejsem zároveň mrsgekko a mrrobot, nevím, jestli to můžu nějak dokázat.
Díky moc :)
mrsgekko*
hodnocení

Viděla jsem, tak se to vysvětlilo, supr :)
wasube*

K tomu, aby se někdo vyjadřoval k druhému člověku, tak musí znát jméno, což znamená že to jméno dá veřejně na net. Člověka, kterého Vy tady pomlouváte ale my neznáme, jak si můžeme dovolit ho špinit na netu když ho ani neznáme? Chcete s námi zase manipulovat? To je sice hezké že rád manipulujete s lidmi, ale jste velmi průzračný, opakuju co jsem Vám už napsala jinde, jděte manipulovat lidi, kteří se nechají, my to nejsme.

mrsgekko*
hodnocení

Vazena pani,
nikoho tady nepomlouvam, nebo kde vidite ze bych to delala,konkretne?
S nikym nemanipuluju, po nikom nechci, at onu osobu spini, to nedelam ani ja.
A ano, vy o nem nic nevite, protoze nebudi prece uvadet osobni udaje treti osoby bez jejiho vedkmi?
Jste asi jedina, kdo tak hloupe zareagoval, priste radsi mlcte a vyjadrujte se s tematum, ke kterym mate blizko.
sebod*

wasube. Ty jsi dostala od nás ostatních nějaké zplnomocnění, že za nás hovoříš? *cert*Cituji: " opakuju co jsem Vám už napsala jinde, jděte manipulovat lidi, kteří se nechají, my to nejsme" Píš laskavě pouze jen a jen o sobě. Je na každém z nás jednotlivě, aby si udělal o každém zde svůj úsudek. Já na dotazu od mrs... nevidím nic špatného.

mrsgekko, neztrácej čas s wasube, ryje tady naprosto zbytečně do každého... No, byly dost horké dny, třeba je jen z toho unavená a po pořádném dešti ji to přejde *smich*.

mrsgekko*
hodnocení

Díky za reakci :)
Wasube je trošku podrážděná, asi z toho horka. Možná by stačilo jen ,uvolnit napětí,

wasube*
hodnocení

0x

Nemám potřebu se omlouvat člověku, který tady požaduje aby mu lidé napsali soukromé udaje o jiném člověku. Já osobně takovým lidem, kteří to drze požadují nevěřím.
Tu legendu, kterou tady napsal mu neuvěřím, od toho jsou orgány co se tím zabývají, takže z pohádek jsem vyrostla.

Může to být i člověk který není ženou, ale mužem a hledá ženu aby o ní zjistil víc informací. Můžeme tedy hledané osobě nechtěně ublížit. Důvodů zkrátka může být mnoho.
Protože jen o telefon mu nejde. Simkartu si každý změní v případě že ho někdo trvale vyhledává.

Žádné vedro na mě nepůsobí, jen zdravý rozum, který mi říká, že na takové dotazy nemá právo a my nemáme právo a to dokonce i podle zákona takové informace sdělovat.

Na netu jsem už nějaký čas, vím tedy že je možné použít různé netové IP adresy, například nejvíce dostupný
google.cz/...
ale jsou samozřejmě i jiné metody. A pokud tomu stalkerovi chcete pomoci najít člověka o kterém nic nevíte v jakém spojení spolu opravdu jsou, je to na vás.
On je tak chytrý jak sám píše, že si všechno už zjistil až prý na telefon...no to určitě - jak jsem už napsala, zcela určitě si pronásledovaný simkartu změnil.

Jeho slídění má tedy jiný učel. Chce snad dokázat, že když chce na netu soukromé informace, že je z lidí dostane?

Nemám za co se omlouvat - příště na vás bude chtít i rodná čísla a jména vašich příbuzných - také mu je dáte?

Tím tuto debatu o ničem končím. Rozumní lidé, kteří vědí, že mám pravdu se k tomu ani nevyjádřili, protože je samé by také nikdy jak mně nenapadlo požadovat veřejně jen na základě pomluvy důvěrné informace o druhých lidech.

Hezký den.

doplněno 25.07.15 08:47:

to sebode:

Nemluvím za všechny, ale za většinu lidí kteří to cítí jako já, je mi jasné že se najdou lidé co skočí na vějičku, tedy na jeho - její pomluvy, ale věřte mi že je víc těch kteří si uvědomují, že příště by podobným slídilům i o nich mohli veřejně podávat důvěrné informace na internetu. On či Ona si udajně zjistili všechno, tak si snad dokáží zjistit i to číslo. Protože se to zjistit dá, pokud je to čestné zjištování a ne pokoutní sledování někoho. K tomu se propůjčovat nebudu.

doplněno 25.07.15 10:00:

ben® - 25.07.15
Dobrý den, ani snad nevím proč, ale po přečtění Vaší reakce jsem si vzpomněl na název

filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali. Zdravím!

P.S. Ten film opravdu existuje, tak nikoho neurážím (to bych nerad).
V tomhle okamžiku jsem si Vás přestala vážit. Ne nikoho neurážíte, hlupák mě opravdu nemůže urážet.
Mohla bych Vás urážet daleko víc než to děláte často Vy, ale ráda argumentuju proč si myslím že druhý nemá pravdu než zbytečně urážím lidi. Jste sám se sebou spokojený? Jak jste mi "nandal"?

doplněno 25.07.15 10:08:

I když bene máte ve zvyku arogantně napadat názory druhých tím, že je začnete urážet, tak Vám musím říci že stejně dál budu poslouchat svůj mozek než Váš. Prostě mám své názory, pokud jste to ještě nepochopil, ale řekla bych že mám na ně i plné právo.

ben®

Dobrý den, ani snad nevím proč, ale po přečtění Vaší reakce jsem si vzpomněl na název filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali. Zdravím!

P.S. Ten film opravdu existuje, tak nikoho neurážím (to bych nerad).

doplněno 25.07.15 12:33:

mrsgekko - no, je to už trapné. Stačilo napsat, že se stal omyl (omluvu jste ani nepožadovala).

Vy jste zde nováček a hned jste zakusila takovou sprchu. Já se Vám omlouvám, ale reakci jsem si neodpustil (myslím, s tím názvem filmu). Snad budou Vaše další otázky (jako vlákno) klidnější.

mrsgekko*
hodnocení

Muzete laskave vypadnout z meho vlakna a jit si tlachat nekam jinam?
Zenska prestante tady vypisovat vase fantasmagiricke teorie o IP adresach, slidilstvi, sledovani apod. Uz me to zacina urazet a nerada bych dostala ban, protoze jestli v tomhle hodlate pokracovat, asi mi rupne cevka.
Jsem ZENA.
V avataru je MOJE fotka.
Nemam duvod se pod ANONYMNI prezdivkou vydavat za osobu jineho pohlavi.
Chtela jsem znat normalni nazory na pana, ktery jmenem firmy pacha trestnou cinnost, prislusne organy se tim jiz zabyvaji, nejenom policie ale i Fin.arbitr a spolu s ostatnimi budeme podavat hromadnou zalobu.
Jsem uplne normalni clovek, a nemam zapotrebi cist vase naprosto neopodstatnene blaboly. Zdar
doplněno 25.07.15 12:25: @ben
:-D dobre ,,rano,,
Ja si vecer myslela, ze snad uznala chybu a da pokoj, kdepaaak, vona sla jen spinkat a spustila palbu rano :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]