Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zkusím se rychle svěřit,protože jsem tak na dně,že bych si šáhl na život. Před rokem jsem půjčil bývalé 12 tis aby zaplatila dluhy s tím,že mi to pomaličku vrátí vklidu aby nemusela jít dělat sex za peníze,protože ji mám stále rád to ona to moc dobře ví a proto mě využívá. za ten rok jsem jí půjčil ještě několikrát až na 26 tis pod citovým nátlakem prostě to se mnou uměla.Přiznám se,že se mnou pravidelně stále spí,ale jinak si děláme co chcem. Problém je,že ona neumí nic ušetřit a vše rozháže a má ještě nějaké další dluhy,takže během roku mi dala asi 1000 kč. Mockrát jsem vytekl a protože už měla inzeráty na sex za peníze řekl jsem to jejímu bratrovi co to hned řekl rodičům a ty jí napsali papír ,kde jí budu potvrzovat splátky,ale ona mě přemluvila abych to potvrdil a mi budem mít svoji dohodu. Její rodiče jsou hrozně bohatí,ale nesponzorují jí,protože ví jak hloupá a co s penězma udělá.
Důležite je,že její matka je advokátka! No a celou dobu jsme tak nějak zase čekal žral jí výmluvy,že je na pracáku a nemůže nic dávat. ale nyní má práci sice za 8 čistého takže jí nic nezbýva skoro,ale co je hrozné je to,že já jí dal peníze protože jsem chtěl aby byla vpohodě a nemusela dělat kurvu,ale zase začal chodit na tu seznamku. Mě tvrdila,že si o tom píše,ale nikdy to neuskuteční,že se jí to hnusí. trošku sem jí to věřil,ale měl podezření. Říkám jí chci vědět na čem jsem tam mi řekni pravdu. Ne prej sem paranoidní,že si o tom jen píše a směje se těm nabídkám.
Zkusil jsme si vytvořit pár profilů dát jí nabídku a první řekla,že klidně ,kdy mám čas což mě rozsekalo. no,ale pak to změnila,že se omlouvá,že tohle nedělá abych si našel jinou kurvičku. To napsala i na druhý profil,tak jsem se uklidnil,ale vytknul jí to,že vš vím aby se přiznala tak vpodstatě řekla to co sem si ověřil. Říkám si no nevěřím,ale budu muset. Tipuju,že vycítila,že bych to mohl být já.
No,ale včera jsem to zkusil zase. A zkusil jsem to dost pikantně abych veděl co by jí vadilo a nestačil jsem se divit. Mě tvrdila jak má svoje tělo ráda,ale asi si to už někde vyčetla. nebo jí borci vyškolili! to mě totálně zničilo. Vy si řeknete bývalka,ale po 4 letech vztahu s křesťankou co chodí do kostela měje do breku. Nicméně to chci dotáhnout do konce a uskutečnit schůzku na kterou přijdu. ona mi tvrdila jak si se všema dává nabídky, ale pak vycouvá,ale tohle nevycouvá psala,že se domluvíme zítra.
Nyní chci udělat to,že jí to hodím na talíř a naposled se zeptám máš nějaké řešení? ona nebude mít,takže pojedem rovnou za rodičema, kteří mi bohužel nedají nic,ale snad to pohlídají ten dluh,ale je to nejisté. Ale splácet mi to bdue stejně tak 2 roky ona neuštří víc jak 2 tis měsíčně nikdy!
chci se zeptat řekli by jste jim o tom,že dělá kurvu? nebo si to nechali zatím pro sebe? Při nehorším by se dalo i vydírat,ale to asi advokátku není dobrý nápad. ale udělat reputaci advokátce a starostce... já nejsu svině,ale jsme zouvalý a opravdu na dně
Václave, dluh z přítelkyně nevytlučete, nemáte žádný průkazný důkaz, že jste jí peníze dal... Spíše to byla platba za její poskytnuté sexuální služby. Víte, ona si ta vaše slečna naběhne jednou sama, víte kolik je přenosných pohlavních chorob? Nechte to tak, jak to je. Na ni ujž kašlete a dluh odepište do ztracena. Jsou to jen peníze. Jděte o dům dál a najděte si někoho slušnější.
Jak Ti už mnozí napsali. Spí s Tebou za peníze. Takže jí za každé číslo odepiš nějakou částku a je to. 30.000,- Kč zase není tolik. Bere se cca 2.000,-za dvě hodiny, za noc je to po domluvě. Takže když na to takhle koukneš, tak už to má možná i u Tebe odpracováno...
Ano o tom jsem uvažoval,ale to by se musela snažit a né podržet 5 minut. za to bych jí sundal tak 200 kč.
hmm, to jsi na tom chlapče fakt blbě ... 5 minut a šlus, to ti fakt nejde?. A tomu říkáš, že spolu spíte? Dělej ze sebou něco.
Teda,co se tady člověk dočte,tomu se nechce ani věřit.Buď jsou to provokativní otázky a pokud je to pravda tak není co řešit.Tohle téma a nebo aj toto poradte.cz/... to v tomto systému a vtéto době asi nemají jednoduché.
Dobrý den, jde Vám o to, zachraňovat "bývalou" nebo jak z ní dostat zpět dluh? To si musíte ujasnit. Můj názor je, že peníze jsou "v háji" a "bývalá" (s kterou pravidelně spíte) měla zůstat "bývalou". To jste nezvládl, tak se nedivte. Pokud neukončíte ten vztah, tak nemáte šanci něco vyřešit. Zdravím!
P.S. Vždyť Vy ji vlastně také už nyní za ten sex platíte (děláte ji sponzora).
Zdravím. Co dělá nebo dělá je jen její věc. A Vám do toho opravdu nic není. Přestaňte se ráchat v jejím životě a zaměřte se na ten svůj. Zamyslete se nad svým chováním, její rodiče z toho úplně vynechte. Vám to nepomůže a můžete nadělat hodně zle na všech stranách. Chlape, zamyslete se nad svým chováním trochu! Udělejte za minulostí tlustou čáru a netrapte sám sebe ani druhé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.