Nejste přihlášen/a.
Nemůžete na to mít svým přístupem vliv i Vy sám?
o 13 let starší blbeček do ní začal valit ► ten kluk je nějakej divnej
ona z něho úplně zblbla ► je zmatená ► je slepá...
Co kdybyste svou přítelkyni přestal podceňovat?
Opravdu si myslíte, že je nesvéprávná, a že se nechá někým jen tak zblbnout?
Myslíte, že by "do sebe někoho nechala valit", kdyby ji nezajímal?
Já tam nevidím blbost, zmatenost ani slepotu.
Připadá mi, že ji Váš přístup "popohání", aby se odstěhovala k němu...
Dobrý den. V životě se dějí různé věci. I takové, že se přítelkyně před svatbou cukne a najde si někoho jiného. Stát se to mně, že by se mi ženich zakoukal jinde, tak bych ho nechala jít. Nebudete tento, bude jiný. Po světě běhá tolik lidí, proč tedy chtít zrovna toho, který nechce vás, ne?
Bolestivé, ale radikální řešení. Já nebo on, rtozhodni se hned. Nevíš? Tak sbohem. Nějaký čas to bude hodně bolet, ale líp na tom budeš ty, protože budeš mít jistotu. Ona bude nejistá celý život.
Nebo si najdi ženský protějšek toho, co má ona. Jak se jí to bude asi zamlouvat? Zvlášť, když si tě ta dotyčná bude chtít vzít a ty hrdinně zatím neodpovíš...?
Nebo blbečkovi rozbij hubu...to je taky řešení. Třeba si tvá milá potřebuje jen vybrat silnějšího samce.
Tak to vám gratuluju k tomu co máte doma! Hlavně, že máte pár nejhezčích milování v životě!
Píšete, že je to hrozně hodná holka atd., ale to základní jí chybí nebo jí chybí něco ve vašem vztahu a neumí to přiznat. Osobně bych tenhle "vztah" ukončil a hledal někoho, kdo to má v hlavě srovnaný a ví co chce.
Vy jste udělal největší chybu hned v počátku, kdy jste jí to i po tom, co vám to řekla, toleroval. Měl jste být více důrazný a razně další schůzky zakázat. Možná to je to, co jí od vás odtahuje, Necháte si všechno líbit. Ona pak ví, že vás má tu jistotu a vlastně nic neriskuje se vztahem s tím novým.
U vás jí nic pravděpodobně nechybí, ale asi ve vás nevidí toho pravého chlapa, který si neumí udělát pořádek a zakřičet si, když je to potřeba. A proto jí pravděpodobně ztrácíte.
doplněno 11.07.15 16:51: Wasube: Ale já přece vůbec nemluvil o řvaní a tyranii přítelkyně. Vy jste si to možná z nějakého důvodu vzal nějak osobně.To myslíte vážně že řvaním,zákazy, příkazy a násilím se ona do něj opět zamiluje? Nejste někde v islámských zemích a i tam už mají civilizaci 21 století například v Turecku. Je přece svobodná bezdětná, jestli máte takové způsoby chování a jednání, možná jste byl dost ženami opouštěn. Dnešní ženy nemají pocit že jsou majetkem muže, opravdu nejsme v islámu, zamyslete se...neuvěřitelný názor.
Ale to není o řvaní, nebo zákazech. Je to o tom, říci: Tohle se mi nelíbí a narušuje to náš vztah. Rozhodni se, co chceš. "Nevím" není dobrá odpověď.
chlap co dovolí vztah ve třech není chlap.Takže vy už jste se měl nějak zachovat a rázně to řešit.Teď je to spíš ostuda nechat si takhle nabourat vztah.Upravit obličej byste měl spíš přítelkyni,je a byl to vztah vás dvou,tak proč má dostat přes hubu on?kdyby ona nechtěla ...jeden odejde,další jiný přijde...tak to chcete?nebo čekáte zázrak,že už to nikdy neudělá.
na Vás je zvyklá a on je nový,zajímavý a přitažlivý to je ten magnet.
Proč by ji měl uhodit za to, že už ho nechce? Kdyby ho chtěla, tak nebude chodit za jiným to dá rozum. Nechala bych ji žít její život. Tazatel očividně nechápe že ho nechce a začal hledat důvod, nachází ho všude možně jen ne u sebe. Ale mlátit někoho proto, že mě nechce? Když ona se chce odstěhovat asi bydlí u něj ale v každém případě má právo se zamilovat do jiného.At se mu to líbí nebo ne.Je to svobodná bytost. On by se jí také neptal. A násilí nic nevyřeší,naopak.
Dobrý den, Vaše přítelkyně se zřejmě dostala do situace, kdy ji to silně táhne na druhý konec mostu, ale ještě si není zcela jistá, zda (kdy) ten most za sebou spálí. Ani ta vrátka si nechce zcela přibouchnout. Použití násilí je spíše forma msty a dočasné úlevy. Zdravím!
doplněno 11.07.15 11:51:wasube - já jsem také psal, že násilí není řešením (jen mstou nebo úlevou).
Měli kupovat dům, plánovali svatbu...a to 5 let, třeba jí to ten druhý nabídl hned a nečekal opatrně 5 let a kdyby se nezakoukala do jiného, mohla by dělat čekanku dál. Proč nenapsal, co ona vidí na něm za chyby? A co ona vidí na druhém? Možná by se divil,uspokojen svojí dokonalostí.
doplněno 11.07.15 11:47:Třeba ten druhý nebude čekat dalších 5 let až koupí dům a udělá ji dítě hned a je to to, co ona chce, zeptal se jí někdy? Třeba své plány plánoval jen on a ona vidí svou budoucnost a život jinak. A ten druhý jí holt naslouchá...a kvůli tomu ho bude mlátit?
Pokud je toto pravda, tak se děvče opravdu zamilovalo. K Vám nějakou lásku po těch pěti letech také cítí, jestli to není už pouze zvyk, ale ten druhý ji přitahuje více. Je to pravá láska, na první pohled. Nechte ji jít, nikdy na toho druhého mít nebudete. V posteli se snaží, protože si místo Vás představuje toho druhého.
Ja to vidim tak, ze z vas dela paradniho blbce.Pisete , ze je spontalni.. To o me muj chlap casto rika taky, ze uz kdyz me poznal, ze nestacil koukat, ale..Spontalni neznamena delat z partnera blbce jako ho z vas ona dela, ale jeji chovani vuci vam mluvi spis o moralnich hodnotach cloveka.. Takhle se ja chovat k memu chlapovi, tak me nejspis kopne do zadku a letela bych hoooodne vysoko a daleko... Pak by hrde odesel a ja nejspis casem litovala.. Myslim si to same co psal nekdo vyse, alias co jste to za chlapa, ze si jeji chovani nechate libit..? Chce byt s nim, tak at si jde at vas to boli sebevic, bohuzel..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.