Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na bradavice

Od: sissinka* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit, jak na bradavice, já uř jsem z toho zoufalá, nevím co s tím :-/

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

1x

V lékárně si kup lapis.

Jak na bradavice

petulka*
hodnocení

1x

dobrý den. pokud nemáte alergii na včelí produkty tak nej je surový propolis pomnout ho aby zvláčněl poté ho přilepit na bradavici a zalepit náplastí nechat cca 24 -48 hodin.po té by to mělo vypadat tak že bradavice jako by nikdy vůbec nebyla.

martinas*
hodnocení

1x

Syn měl na plosce jedné nohy bradavici s kořeny, se kterou byl nějdřív na dusíku a protože to nepomohlo, tak dále na vyříznutí. Po pár měsících se objevily znova. Ne jedna, ale více a dost se zvětšovaly. Vyzkoušeli jsme toho hodně, včetně volně prodejných léků v lékárně. Nakonec pomohla rada z netu, a to slupka od banánu, kterou jsme nakrájeli na kousky a přilepili na noc bílou částí pomocí náplasti na místa s bradavicemi. To jsme opakovali a opravdu zmizely. Jsou to už cca 2 roky a syn má chodidla úplně čistá.

doktpr365*
hodnocení

0x

O pár řádků níže se to řeší

poradte.cz/...

qt
hodnocení

0x

Já měl bradavici na noze třikrát na stejném místě, vždy mi ji úspěšně vypálili dusíkem, ale tak za rok se znovu objevila. Pak už mě to přestalo bavit, nahřál jsem si nožík na plameni (stačil by i drátek) a vypálil. To spálené nevypadlao dobře (hůř jako po dusíku), ale vypálila se a zatím se neobjevila. Ale je možné, že to má svá rizika, takže to spíš nedoporučuju a zkusil bych nejdřív ten dusík.

doplněno 27.05.15 12:57:

A zapomněl jsem na vlaštovičník, ten je dost účinný. V květnu už kvete.

Dobrý den.Ano,Vlaštovičník je velmi dobrý.
Také další osvědčená babská rada - česnek nakrájejte na plátky a zalijte octem.V uzavřené lahvičce nechte 7dní odležet.Pak každý večer přiložte na bradavici a řádně zabalte.
Pomáhá ;)
ald

Ano, souhlasim. Nenechavala jsem to tedy 7 dni, ale jen přes noc odležet. Na noc jsem si to davala na bradavici, přes den mazala vlaštovicnikem a docela brzo zmizela :)

PS: na dusiku jsem byla jednou, doktorka mi spalila cele chodidlo i kolem bradavice, tak že jsem nemohla skoro chodit, to me poucilo a přírodní metoda zabrala. Tim Vas nechci tedy strasit, jenom poukazat, že priroda je mnohdy silnejsi.

audinos*
hodnocení

0x
Jedině mi pomohla až mnohokrát opakovaná aplikace dusíku kožním lékařem. Laser ani řezání problém nevyřešilo. Prsty ruky pod nehty. Brrr.
Ať zvítězite brzy!

mikolik
hodnocení

0x

Mám osvědčený způsob.Není z mé hlavy,ale funguje.

Kupte v lékárně peroxid vodíku. Pak vezměte jehlu (obyčejnou na šití) a tu bradavici rozpíchejte ze všech stran až bude rztřepená.Pokud se nepíchnete pod bradavici,tak to vůbec nebolí. Musíte bodat robnoběžně s pokožkou. Teče sice krev,ale nebolí to. Pak na tu rozpíchanou bradavici kápněte peroxid vodíku a nechte vyšumět. Občas se stane,u některé bradavičky,že je to nutné zopakovat,protože se jakoby bude chtít obnovit,ale více jak dvakrát jsem to nikdy neudělal.Většina bradaviček uhyne hned po prvním takovémto ošetření.Nechápu,proč toto nikdo moc nikde neví,přestože je to jednoduchý způsob. Tu jehlu si mužete před použitím smočit v tom peroxidu kvůli dezinfekci. Od těch dob kdy jsem to takto udělal (měl jsem je na prstech) nemám vůbec problém s bradavicemi.

hodnocení

0x

Trochu drastická metoda,no zaberá.Uhasiť cigaretu na nej,najmä na tých väčších a prvých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]