Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění bradavic - průběh

Od: fajtik14* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

dnes jsem byl na kožním, kde mi vypalovali bradavice tekutým dusíkem. Myslel jsem si, že bradavice během dne třeba odpadnou, ale stále nic :( Doktorka nám říkala, ať koupíme nějakou mastičku, tak sme jí koupili a každý večer si to mám mazat + vždy večer po umytí na 10-15 minut nohu ponořit do do vody, kde je rozpuštěná nějaký mangan :D Nemá tedy někdo zkušenosti s vypalováním bradavic tekutým dusíkem? Za jak dlouho odpadnou a jak to celé bude probíhat?

Předem děkuji všem a pěkný večer,

fajtik14

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pataso*
hodnocení

0x

S tím jsem si užil skoro rok. Ne a ne se toho zbavit. Nakonec pomohl vlaštovičník- roste ho všude plno.

jeka
hodnocení

0x

Kdepak jednou, to se musí několikrát opakovat. V podstatě tak dlouho, až to odpadne. To vám doktorka neřekla?

fajtik14*
hodnocení

řekla :) .. ale ona říkala, že se tam má udělat puchýř a ten se mi tam zatím neudělal :/

hodnocení

0x
Mně dusík nepomohl. Bradavice se ani nehla, vůbec to na ně nepůsobilo.
Pomohla mi až nějaká kyselina předepsaná od obvodní doktorky, kterou se ta bradavice potírala. Postupně to naleptalo kůži tak, že bradavice odpadla. Již je to mnoho let, co mám klid.

hodnocení

0x

Zdravím, vypalovali mi to kdysi, opravdu se asi za dva dny udělal takový puchýř, ale nedělal jsem s tím nic, dr. neříkala, asi za týden - 10 dnů se to odlouplo a bylo to. Ale záleží na druhu bradavice, jestli má trochu kořeny Já jsem měla takový plochý útvar. A taky možná na tom, jak dlouho nechala doktorka ten dusík přitisknutý, aby to stačilo vypálit.

nikinkaa*
hodnocení

0x
Zdravím, me pomohl lék Duofilm a cibule namocena v octu. Dlouho jsem se s tim trápila.
Nakrajela jsem cibuli, dala do misky s octem a přikryla alobalem. Další den jsem na noc vždy dala kousek te cibule na bradavici a látkovým kapesníkem prikryla aby to drželo. Ta cibule ty "kořeny" z toho pěkně vytáhne.. A pak jsem používala jen ten Duofilm, ale už si nepamatuju jak často.. Každopádně mi to pomohlo a už par let mam klid.. :) Taková babska rada.. :)
Vlašťovičník, propolis, netřesk, či svěcená křída. Všechno staletím ověřené ale bohužel vše zabírá jen na klasické tvrdé bradavice. Co s těma měkkýma "pihovatýma"? Je na ně taky nějaká pomoc nebo jen dusík a skalpel?

martinas*
hodnocení

0x

Syn měl na plosce jedné nohy bradavici s kořeny, se kterou byl nějdřív na dusíku a protože to nepomohlo, tak dále na vyříznutí. Po pár měsících se objevily znova. Ne jedna, ale více a dost se zvětšovaly. Vyzkoušeli jsme toho hodně, včetně volně prodejných léků v lékárně. Nakonec pomohla rada z netu, a to slupka od banánu, kterou jsme nakrájeli na kousky a přilepili na noc bílou částí pomocí náplasti na místa s bradavicemi. To jsme opakovali a opravdu zmizely. Jsou to už cca 2 roky a syn má chodidla úplně čistá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]