Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju poradit, jednou jsem hledala doučování na matiku a fyziku a našla jsem kluka, kterému je 23 let.(mě je 16) Párkrát jsme měli doučování a taky jsme si začali psát. Jednou mi řekl, že jsem hezká holka a taky mě pozval na panáka, ale já zrovna nebyla doma, tak jsme se domluvili na jindy a řekl mi, že se moc těší.Také se mě ptal jestli mám kluka.
Když se sejdeme, myslíte, že od toho bude chtít něco víc, podle toho co mi psal? Přijde mi to divný, když je o 8 let starší, ale zase nevim.
Dobrý den, sice nevím, co přesně Vám psal, ale řekl bych, že Vás poměrně standardně balí. Kam to dojde, je vždy na ženě. Zdravím!
doplněno 02.06.15 18:15:Jestli to budete takto řešit, tak to divné bude. Mně to nepřijde jako dramatický věkový rozdíl. Ale, to musíte vědět Vy, jestli je na tom chlapci něco úžasného nebo ne. Možná bude fajn a Vy si potom ohlídáte to, co si ohlídat chcete (jako slušné děvče).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.