Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O 8 let starší kluk

Od: kk* odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřebuju poradit, jednou jsem hledala doučování na matiku a fyziku a našla jsem kluka, kterému je 23 let.(mě je 16) Párkrát jsme měli doučování a taky jsme si začali psát. Jednou mi řekl, že jsem hezká holka a taky mě pozval na panáka, ale já zrovna nebyla doma, tak jsme se domluvili na jindy a řekl mi, že se moc těší.Také se mě ptal jestli mám kluka.

Když se sejdeme, myslíte, že od toho bude chtít něco víc, podle toho co mi psal? Přijde mi to divný, když je o 8 let starší, ale zase nevim.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Poznámka na okraj:
Dobře, že tě učí matiku.
Normálně bývá rozdíl mezi 23 a 16 jenom 7
Pro tebe 16+8=23?!

hodnocení

1x

Ahoj. Řekněte mu, že na panáka nemáte věk, ale na zmrzlinu, že byste šla. Uvidíte, zda s Vámi chce skutečně být a poznat Vás blíže. Ale proč by se mu nemohlo líbit děvče ve Vašem věku? Já na tom nic divného nevidím a záleží jen na Vás, jak moc byste si ho do života a k tělu chtěla pustit..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, sice nevím, co přesně Vám psal, ale řekl bych, že Vás poměrně standardně balí. Kam to dojde, je vždy na ženě. Zdravím!

doplněno 02.06.15 18:15:

Jestli to budete takto řešit, tak to divné bude. Mně to nepřijde jako dramatický věkový rozdíl. Ale, to musíte vědět Vy, jestli je na tom chlapci něco úžasného nebo ne. Možná bude fajn a Vy si potom ohlídáte to, co si ohlídat chcete (jako slušné děvče).

kk*
hodnocení

A co si myslíte o tom, že je o 8 let starší? Když mě je 16 a jemu 23, není to divné?

uska*

Divné je jen to, že tě zve na panáka a přitom nejsi plnoletá, což chlapec ví.

joudic*
hodnocení

0x

viz. poradte.cz/... nicmene "na panaka"asi tezko ve vasem veku :)

lovewomenka
hodnocení

0x
Zdravím,
Tak na panáka být tebou bych šla, ale jediné nějakého nealko a že to je divné? Proč by mělo? Já mám přítele skoro o 13 let staršího a záleží jen na tobě jak se ve vztahu dostanete daleko a jak si ho vychovas ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]