Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že bych mohla chodit s někým, komu je 34 a mně 15? Dotyčný je dokonce svobodný...
Danys: Představte si,že tu vlastní nedobrou zkušenost nemám
Pouze vidím,slyším,čtu,poslouchám různá média,atd.,atd.Vy ne?...Asi nemáte ještě děti,změnil byste názor.Už vidím,jak se blahem tetelíte,když jednoho krásného dne přijde vaše patnáctiletá dcera domů a přivede si za ruku "skoro otce,"s tím,že spolu chodí.
s mnohem vetsi pravdepodobnosti ona necha jeho
jaka slapka, ja jsem na vasi strane, jen jsem psal ze driv nez on, ho nechate vy a i tak je to jen spekulace a spis odpoved na ty komentare prede mnou
Tak moment, já nejsem nějaká šlapka! První věc, která u mě v opravdovém vztahu musí fungovat, je věrnost!
Takový věkový rozdíl nedoporučuji. Vedle tak starého chlapa sama brzy zestárnete...A proč to dělat, když je vám teprve patnáct let. Užívejte si mládí s kluky vašeho věku a néé pro vás s obstarožním ochmatávačem mladých děvčat.
doplněno 02.06.15 21:05:Pro Bena: Ale však se podívejte na to, jak se mládež v pubertálním věku vyjadřuje o třicetiletých - muž - dědek, v případě žen stará baba... Já jsem čerpala akorát z jejich slovníku
- no, ale zase na druhou stranu - ona si to může teď užít s pěkným ( alespoň myslím ) chlapem - a za takové 3-5 let se na něj vykašlat . Taky řešení !
no vsak kazdy tady hned resi starnuti a buhvico, jak kdyby se meli hned brat
Nadrzeni ochmatavaci jsou spis kluci v jejim veku
Tricetilety chlap vi, jak se chovat k zene
@eulalie no to mate samozrejme take velkou pravdu
nicmene nemluvil jsem prednostne o sexu, ale tak celkove o pristupu se vsim vsudy v porovnani s 15-16letym klukem
eulalie: no jako napsala jste dost extrem to uz tam moc vidite nejakeho Leose Marese
ale normalne vylety (je auto), nejake to posezeni (jsou penize), inteligentni chovani (je rozum) apod, proste normalni probihani, mohou nalezt nejaky spolecny zajem, ktery muze take ovlivnit vyber stredni skoly jestli uz neni pozde (v mem pripade grafika, umeni, 3D enviro) atd, muzika (Justin Bieber ) nicmene vyse jsem psal ze 15 je dost malo, ze bych byl radeji za zralejsi slecnu, nicmene laska si proste nevybira, kolik je paru, co spolu jen sedi vecer u televize
Koneckoncu i ten sex je spolecny zajem
, slecnu nezname jake ma zajmy atd
Zkratka plosne bych to nezavrhoval, kdyz si budou rozumet, tak co je nam po tom
Zkusi a uvidi, co z toho bude
Treba ji bude nakonec vadit, ze je to paprda a fotrovati (znam takove) a holt se rozejdou.
A jste si opravdu tak jistý, Joudic, že každý třicetiletý muž je již sexuálním guru na takové úrovni, že svou partnerku okamžitě dostane do extáze, když se mu náhodou nějaká připlete pod ruku? No, já bych si dovolila v tomto trošku pochybovat... Ale zase na druhou stranu, ta mladá žába to ani nepozná, že muž není mistrem ve svém oboru, tak co už.
Pro Joudic: Jsem se na to chystala celou dobu, co jsem řídila auto. Tak a toto jsem vyplodila: Když pominu postelové hrátky patnáctky a toho čtyřiatřicetiletého muže, tak jak bude vypadat jejich chození? Galantnost a večeře v drahé restauraci, (minimálně si dají toho humra, nebo aspoň chobotnici s wasabi omáčkou), přičemž slečně vypadne dolní čelist samým úžasem, protože kluk jejího věku by ji pozval maximálně tak do mekáče. Projížďka v luxusním autě, možná nákup nějakých těch hadýrek na sebe, aby slečna nedělala chlapovi ostudu. Fajn, to může být docela zajímavé. A o čem si ti dva budou asi tak povídat? Slečna možná vzpomene diskošku minulý týden, pětku na závěrečnou písemku z přírodopisu na základce a pak nezapomene dodat, jak jsou její rodiče (přibližně ve věku jejího milence) děsně staří a nemožní, protože jí zakazují se s ním stýkat... Tak jestli toto bude bavit a zajímat dospělého chlapa a nebude přitom celou dobu myslet jen to jediné, proč se slečnou vlastně chodí, tak to se budu vážně hodně divit. No a mezitím slečně budou ubíhat roky, sice bude zahrnuta všeobjímající láskou světaznalého muže, užije si parádní sex, jelikož muž je odborník i v této oblasti, ALE přijde o to pěkné, co patří k mládí... No, vlastně nemusí o nic přicházet, však může chodit se dvěma příslušníky mužského pokolení najednou - s mladým, i se starým. Konec románu.
doplněno 02.06.15 21:56:Joudic, napsala jsem do očí bijící extrém, ale to jen proto, aby byl vidět ten psychický rozdíl mezi párem tokajících milenců. Starší muži mohou děvčeti imponovat, nejsem tak naivní, abych si myslela, že tomu tak v životě není. Stejně vy chlapi to máte na světě lepší. Zbalíte si mladou kost, nikdo se nad tím nepozastavuje a nediví se ničemu. Udělá-li něco podobného žena, už je terčem pozornosti a všichni se diví, co ten mladý zajíček na té staré babě s celulitidou na stehnech vůbec vidí. Tož to jen tak, na závěr. Tak ať nějakou tu mladici pro sebe v brzké době ulovíte
- jak se to vezme - k mládí patří třeba i taková zkušenost - vždyť nemusí trvat věčně - a slečna možná není žádné "jelito" - a mladí kluci jí neimponují.
doplněno 02.06.15 22:19:eulalie - a to ženský ještě "vyžerou" rození dětí a starost o ně ! ...
Culdabulda1: No právě. A nejenom starost o děti, ale následně postupem let i o 19 roků staršího muže
njn, na druhou stranu je zas hodne muzu/kluku, kteri vypadaji v 35 letech na 55, pleš jak talir na kolace, jini maji diky zivotnimu stylu nepouzitelne nadobi uz ve 40, prostata apod, ono se to nakonec vzdycky nejak vyrovna
Mám-li být upřímný, tak pokud to ten dotýčný s tebou myslí vážně, tak je divný. Buď není mentalně na svém věku, nebo není chytrý nebo cokoliv jiného, díky čemu nemá u svých vrstevnic úspěch, tak raději takto mladé slečny, které jsou díky svým nezkušenostem ještě dost naivní a on tam má šanci (Normálně myslící člověk by určitě nehledal vztah mezi děvčaty kolem 15.).
Pokud nic takového, co jsem právě vyjmenoval, není, tak je jen nadržený a vás bere jako možnost sexu, co může mít.
Jiné možnosti již moc pravděpodobné nejsou, bohužel. Být vami, hledal bych dál, toto by vám přineslu jen spousty problému.
Mně je 27, považuji se za normálního (snad mě tak považuje i mé okolí), ale se slečnou ve vašem věku bych si vztah nezačal, protože oba jsme mentálně někdě jinde. A to jsem o 8 let mladší než váš nápadník, ten by měl být ještě mentálně trochu jinde než já. V pozdější fázi života už takový věkový rozdil nevadí, ale v té vaší fázi ano.
Takto staří muži, pokud si rozumí s 15 letými slečnami, většinou na vztah moc vhodní nejsou. Ty jsi ještě dítě bez ohledu na to, jak jsi inteligentní nebo jak se sama cítíš, prostě jsi dítě, kdežto on by měl být dospělý muž. V takovém věku má člověk většinou trošku jiná očekávání, vize a životní plány, pokud tedy skutečně stojí o vážný vztah. Spíš to vidím na nějakého zastydlého puberťáka, který si chce užít vážně-nevážný vztah a vrstevnic by jaksi neuspěl, tak to zkouší na mladé holky, které se lehce dají opít rohlíkem. Nebo se ho zeptej, co od případného vztahu očekává a jaké má s tebou plány do budoucna. Můžeš ho zkusit představit i rodičům - schválně co ti na to řeknou
no jen jestli to neni tim, ze drtiva vetsina vrstevnic nemysli v tom veku na nic jineho nez svatbu a deti kazdy ma jine vize a ocekavani, a nemusi to vzdy byt to same
tady proste akorat vidite, co si o tom budou myslet lidi okolo no Rodice budou nakonec casem i radi, ze jste si neprivedla nejakeho "zhuleneho hiphop sul*na" ve vasem veku, ale nekoho s rozumem, ktery na vas da nakonec i "pozor" v jejich ocich
Me mivaji rodice radi, neverim, ze to je hrane. Ale treba se rozjede solidni kolotoc, to si holt musite zjistit sama
Ja bych moc jako otec stastny nebyl teda, dokud by me dotycny nepresvedcil, ze to je v klidu partie, a ze nemusim mit strach...
Dobrý den, řekl bych, že pokud neřešíte věk, tak se ptát ani nemusíte. Jenže, Vy ten věk řešíte a to ještě ani žádný vztah nezačal - a to není asi ten nejlepší začátek pro nějaký smysluplný a láskyplný vztah. Zdravím!
doplněno 02.06.15 18:45:No, já už nějakou dobu přemýšlím nad tím zjištěním, že muž je v 34 letech obstarožní .
- pokud nejsi pod zákonem, tak asi mohla, dokonce si takový vztah dovedu představit i když Ti bude 40 let a jemu 60 - spíše si nedovedu představit, jak si může rozumět 34-letý (zralý) muž s 15-kou, pokud to není něco takového jako J.Nedvěd. Takže - proč ne !
doplněno 02.06.15 14:33:- fallen - takové partnerství - a šťastné - znám ze sousedství - holčině ale bylo už 20 let, pokud jste ale vyspělá už v 15 letech - proč ne. Za toho Nedvěda se omlouvám, ale vždy mne napadne jako odstrašující případ !
doplněno 02.06.15 16:23:"dědeček prasáček"
uplne vklidu, hlavne asi je vsem jasne, ze je propastny rozdil mezi 15letym klukem a normalnim nepubertalnim chlapem s rozumem, nejspise zajistenym (ikdyz nekteri maji pubertu i do tohoto veku). Me je skoro stejne, taky jsem svobodny, vypadam o dost mladsi a bezne mam partnerky okolo 20ti, a kdyby 15leta holka nebyla prastena pubertacka (mam segru , tak nevim jestli to jde), vubec by mi to nevadilo, ikdyz bych radeji, aby mela holka aspon 17-18, ale neni to o vekovem rozdilu, spise o tom jak je divka vyspela (ne fyzicky).
Nicmene rodice moc nadseni nebudou, ja bych moc nebyl, kdybych mel 15lete dite
Absolutně nevidím, co by na tom toho muže vzrušovalo. (?) Musel by být buď na děti nebo úplně zoufalý...
A argumenty, že když je někomu 40 a druhému 60 a klape jim to, tak proč by to nemohlo klapat i jim? Je to úplně zcestný argumentace, protože je velký rozdíl, jestli 60X40 a 34x15. To je stejně jako 34x15 a 24x5!
a co vas na 15 lete holce vzrusovalo, kdyz bylo 15-16 vam? Nebo vy jste si hral v te dobe s auticky?
My ne. Vite jak vypadaji dnesni 15lete devcata? Jedna pekna mi tu chodi okolo zahrady a vypada nejmin na 18, kdyz jde sama, super, kdyz s ostatnima pubertakama, jde videt, ze je jeste moc mlada (chovani)
Já bych v tom viděl dokonce výhodu, za život bys vystřídala tři muže 34 let. Prvního od teď do svých 34, kdy bys toho už starce vyměnila zase za muže 34let a ž ti bude 53, zase bys 53letého vyměnila za muže 34let a užívala si tak celý život muže v nejlepších letech !
- moula - krásný sen - jenže holky si musí trochu pospíšit - po 30-40 tce už musejí mít na takovou "směnu" taky i peníze. Na lásku už v 50ti jen tak někoho neuženou ! - zatímco muž v 50ti je stále interesantní, holky aby opravdu začínaly v těch 15 !
Nic neobvyklého. Já když prohlídnu seznamky, třeba Štěstí tak mnohé shánějí partnera o 20 let mladšího. Říkal jsem si co od toho čekají. Pak jsem si všimnul, že ten text je psán před deseti lety, takže sháněla partnera jen o 10 let mladšího. No není to starý inzerát. Pisatelka je denně aktivní.
K tomu mohu jen dodat, že poptávka se musí krýt s nabídkou.
Taky záleží jakou povahou ten muž je. Dneska je snad normální, že jsou milenci a veřejně to skoro nikdo neví a ani by si to nemyslel (15-35let). Rozhodně erotické dobrodružství by ti tento muž mohl nabídnout a jednou mu budeš ke svému věku i děkovat. Já ti radím zkus ho a užij si, pak se třeba rozejděte a za pár let kdo ví Navíc největší zabiják těchto vztahů je studium-práce a jejich prostředí.
34 letý chlap o vás bude mít zájem jen z jednoho důvodu - sex s mladým tělem nebo je to pedofil, ale chce s mladou holkou spát legálně - tedy s patnáctkou.
Teď to nechápete a neumíte si to představit, protože životní zkušenosti si představit nelze (i když si všichni puberťáci myslí, že všemu rozumí a všechno chápou už teď) - ale 34 letému člověku nemáte co nabídnout. Ani znalosti, ani životní nadhled, životní zkušenosti, moudrost, rodinu, děti, bydlení, hypotéku, péči o domácnost, nemůže s vámi do společnosti, pít alkohol, nemáte žádný přehled o ničem (kromě našrocených školních znalostí)... V 15ti mu nemáte co nabídnout kromě těla k sexu, bohužel. I když ve svém věku si to nedokážete představit a nevidíte ty rozdíly mezi 15ti letým a 34 letým člověkem, já bych si to v 15ti taky nedokázala představit.
Já bych se na to podíval ještě z jiného úhlu. Patnáctiletá slečna, pokud je teda rozumná, tak přemýšlí o studiu, o svém dalším profesním životě a tím, kam bude tak nějak směřovat. Určitě ještě nebude samostatně výdělečně činná. Samozřejmě musí řešit svoje sexuální potřeby (hlavně teda bez počatých dětí). Ale velké plány normální člověk v tomto věku nespřádá a ani nemůže, neb nemá ještě relevantní informace - zejména o sobě. Naopak u mladého muže ve věku 35 let se dá předpokládat nějakou životní zkušenost. A i ta základní, která se dá v tomto věku získat, je, že asi nezletillá partnerka školního věku nebude ta nejvhodnější.
Moc Vám děkuju za příjemné odpovědi (ironie). Akorát ze mě tady děláte úplnou krávu,která má sice 15 let,fajn,no,vlastně skoro 16! Ale jsem jiná než dnešní "novodobí” puberťáci! Mám jiný pohled a názory na svět a to hlavně díky starším rodičům! Pořád si někdo myslí,že mi jde jen o peníze... jste hnusní,tyhle všechny řeči jsou hnusné. A mrzí mě to,protože taková vážně nejsem.
Dobrý den Fallen. Na poradnu chodí spousta pubertaku prudit... Vy taková třeba nejste. Většina odpovědí se vám snažila vysvětlit, že vztah s o tolik let starším mužem mít můžete, ale je třeba počítat i s tím, ze vás takový muž jen využije a za chvíli půjde dal. A proč se neporadite s rodiči?
Klídek, to je jen MOULA a ten si do úst nevidí, jeho názor není názor většiny myslím, že většina vám radí tak jak to cítí a opravdu 16 je málo a 35 moc. Ale jak jsem řekla, proč to nezkusit je tolik lidí ci si jsou věkově blízko a do roka se rozcházejí, třeba to výjde a když ne bude to jistá zkušenost a život půjde dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.