Nejste přihlášen/a.
moje kámoška která mně pozvala do kina si přidala mí 2 kámoše proč?
nevíte?
doplněno 24.05.15 12:39:řekla mi asi 3x že nemá čas
2x
Ahoj, já si myslím, že chce mít zkrátka na facebooku hodně přátel...plno lidí to takhle dělá, přidávají si přátele přátel, aniž by se s nimi líp znali. Já bych to neřešila...
Jestli jsi teda jediný, koho pozvala do kina...třeba se nenápadně zeptej kámošů, jestli se s ní znaj, jestli jim napsala atd.
0x
Dobrý den, Mirku Janko, protože jste nerozhodný a přes ohromné množství odpovědí, které zde nečtete, ale pouze se pořád a opakovaně dotazujete na totéž, se stále do toho kina s tou dívenkou nemůžete odhodlat jít. Tak to zkusí jinde. Zdravím!
doplněno 23.05.15 22:20: doplněno 24.05.15 08:24:Stále se domnívám, že jde o děti ve věku 12 až 13 let a tazatel stále neví, jak to s tím kinem vyřešit. Tak asi půjde do kina celá dětská skupina současně a tazatel se zde již nebude tázat.
0x
Třeba je jí jasné, že zábava s tebou nebude nic moc, zve si ještě další dva, kteří to za Tebe zachrání.
Nebo je tak pěkná a muži ji natolik obletují, že potřebuje ještě 2 ochránce navíc.
Nebo je prohnaná, jako krásná Mylady de Winter a potřebuje kolem sebe Athose, Porthose a D´Artagnana.
Kdo ví? Zeptej se jí sám, my jí do hlavy nevidíme. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.