Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč si holka přidává mé kámoše?

Od: mirekkakaczech odpovědí: 4 změna:

moje kámoška která mně pozvala do kina si přidala mí 2 kámoše proč?

nevíte?

doplněno 24.05.15 12:39:

řekla mi asi 3x že nemá čas

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

2x

Ahoj, já si myslím, že chce mít zkrátka na facebooku hodně přátel...plno lidí to takhle dělá, přidávají si přátele přátel, aniž by se s nimi líp znali. Já bych to neřešila...:) Jestli jsi teda jediný, koho pozvala do kina...třeba se nenápadně zeptej kámošů, jestli se s ní znaj, jestli jim napsala atd.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Mirku Janko, protože jste nerozhodný a přes ohromné množství odpovědí, které zde nečtete, ale pouze se pořád a opakovaně dotazujete na totéž, se stále do toho kina s tou dívenkou nemůžete odhodlat jít. Tak to zkusí jinde. Zdravím!

doplněno 23.05.15 22:20:

poradte.cz/... poradte.cz/...

doplněno 24.05.15 08:24:

Stále se domnívám, že jde o děti ve věku 12 až 13 let a tazatel stále neví, jak to s tím kinem vyřešit. Tak asi půjde do kina celá dětská skupina současně a tazatel se zde již nebude tázat.

hodnocení

0x

A proč se nezeptáš rovnou jí? Možná se ráda kámoší s vícero klukama. Je svobodná, jistě i svéprávná, takže je to čistě jen její věc. S Tebou chce jít do kina, tak jdi a zeptej se jí na to. Tady jí do hlavy nikdo nevidí. Neznáme ji, takže máš alespoň téma ke komunikaci s ní..

hodnocení

0x

Třeba je jí jasné, že zábava s tebou nebude nic moc, zve si ještě další dva, kteří to za Tebe zachrání.

Nebo je tak pěkná a muži ji natolik obletují, že potřebuje ještě 2 ochránce navíc.

Nebo je prohnaná, jako krásná Mylady de Winter a potřebuje kolem sebe Athose, Porthose a D´Artagnana.

Kdo ví? Zeptej se jí sám, my jí do hlavy nevidíme. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]