Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám dobré zkušenosti s injekcemi B12.Byl jsem celkově unaven a injekce zabraly. Vybral jsem 8 z 10 potom další již zastavil doktor.Je možné v lékarni koupit B12 bez receptu? Které vitamínové injekce dostane bez receptu? jaké jsou ceny? Místo injekci jaké jsou náhražky jiné? Děkuji.
Vitamín B12 je možné podávat i v tabletách. Jsou to taková žlutá dražé.
Injekce B 12 beru už několik let, nejprve 1 x měsíčně, nyní 1x za 3 měsíce. Nevidím na sobě nic pozitivního po jejich aplikaci, ale pan DIA doktor se musí poslouchat.
Těmi tabletami je možné je nahradit. Jaga.
Sice OT ale musím reagovat na větu že DIA doktor se musí poslouchat! Nemusí-osobně mi na předminulé době něco napsal (doplatek 200 na jednu krabku=600 za vše což ale není důležité) poctivě jsem začal brát a místo zlepšení-velké zhoršení skokově mi narostl (ze dne na den) cukr o 2 jednotky,začli mí šíleně natékat nohy a když jsem mu toto sdělil začal něco frflat o blbcích ,u dalšího léku se ani nenamáhal sdělit jeho další vedlejší účinky atd.žel co vím tak je jediný v blízkém okolí (okresu)
Diesel: zkušenosti s lékaři jsou různé, ale já mám opravdu vynikajícího doktora. Jsou tady celkem 3 internisti, všichni pacienti se snaží dostat k tomu mému. Opravdu solidní člověk, vše vysvětlí, proč to tak dělá, proč třeba nějaký lék přidá či ubere. Při další návštěvě se hned ptá na případné příznaky, snášení léku...Jsem s ním velice spokojená.
I když tu větu, že DIA doktor se musí poslouchat, jsem napsala tak kapánek v žertu. Ale já tomu svému opravdu věřím, je to doktor na svém místě. Přála bych Vám podobného a ne nějakého vykuka, který má peníze za předepsání nevhodných medikamentů.
Tak ať Vám to klesá dolů! /cukr/ Jaga.
Mám aj inú inf o vitamíne B12 .Kedže vitamín spusobuje obnovu a vznik nových buniek ,tak je to dvojsečná zbraň ,ktorú lekári neradi predpisujú pacientom s nevylúčenými onkologickými dispozíciami, lebo hlavne tieto bunky ,ktoré niekde dlho spia sa okamžite štartujú ,A potom je problem. Mám radu -hladina B12 sa dá odmerať v krvi a referenčné hodnoty sú 138-652 .Ak nedosahujete dolnú hranicu ,tak sa zaujímajte o dovod prečo lekar aplikoval iba 8 z 10 .Inak samoliečba u B12 je hra o život
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.