Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Doktorka mi napsala injekce B12. Byl jsem unavený atd. Po injekcích a to jsem vybral 7 jsem se cítil velice dobře. Jsou volně dostupné tablety které nahradi B12? Děkuji.
Vitamín B 12 koupíte v tabletách volně v lékárně úplně běžně. Mně lékař aplikuje injekce /jednu za 4 týdny/. I když to není často, musím na injekci pokaždé přijet. Občas se mi to nehodí, proto jsem začala smlouvat, zda bych nemohla užívat B 12 v tabletách. Pan doktor ale tvrdil, že injekce jsou účinnější,lepší, tak jsem to nechala, jak to je. Stejně bych ho neobměkčila.
Vitamín B 12 v tabletách manžel užívá na občasné afty v ústech. Pomáhá mu to. Jaga.
Dám vám aj inú - radu od lekára mojho onkologa.Som rok po rozsiahnej operácii tumoru v zažívacom trakte .Som velmi slabý ,schudnutý. Obvodná s internistkou mi chceli nasadit vit. B12 mesačne 300g..Chvalabohu som to vopred konzultoval s onkologom a ten takúto liečbu zásadne odmietol -nie.! Nerobte sám sebe felčiara ,pokial lekár presne nevie dovod zoslabnutia -ublížite si a hlavne potešíte skryte ložiská event onkol. ochorenia o ktorom netušite.Nestraším ,ale budte opatrný
Mám zkušenost s tím, že injekce jsou o mnoho efektivnější. Měla jsem podrážděný trojklanný nerv, v tabletách to nezabíralo, po 2 injekcích bolest ustoupila a po 6 byla pryč úplně. Ale zkusit to samozřejmě můžete, za to nic nedáte já mám po tabletách akorát hlad, vždycky, když je musím brát (na koutky nebo podrážděnou ústní dutinu), tak mě to akorát štve, protože jím jak těhotná. Všechno, co se dá sníst, se mě bojí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.