Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ještě nějaká šance to zkoušet znovu?

Od: katerina0029 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,chtěla bych objasnit a taky bych prosím chtěla poradit v této situaci. S přítelem jsme se asi po cca 3-4měsících nastěhovali k sobě,protože mě k tomu neustále přemlouval a plánovali jsme spolu dítě,které semnou moc chtěl.Asi po roce bydlení mi řekl,že se chce pouze navštěvovat a začali i hádky,tak jsem od něho naštvaná odešla a myslela si,že když semnou nechce žít,tak mě nemiluje a řekla mu konec. Na to mě on začal obvinovat,že když mu dávám konec,tak to mi prý šlo jen o prachy, což není pravda.Pak jsem se k němu stavila po pár dnech,že jsem to řekla ze vzteku,že konec nechci a on mi na to řekl, že chce půl roku čas prý na to aby zjistil jak o něho stojím a začal se zároven stýkat s kamarádkama,což jsem ho i s jednou viděla a oblbovat jinou na facebooku. Na to já mu opět řekla ze vzteku,že je mezi námi konec a odešla jsem opět od něho. A on mi na to odpověděl,že konec jsem zavinila já když jsem od něho odešla. Pak mě kontaktoval jen po cca jednou sms týdně s tím,že konec nikdy nechtěl a že když jsem mu řekla konec,že si myslí,že mi šlo jen o prachy,což není pravda. Po cca 2měsících co jsem se nekontaktovali, mi ted začal psát zamilované sms jak mě moc miloval a že konec nikdy nechtěl ani prý nechtěl at odcházím, že mě nikdy nevyhazoval,že jsem prý odešla sama od sebe od něho aniž by to chtěl a že ten čas chtěl jen proto aby prý zjistil jak mi na něm záleží po tom co jsem mu vynadala a že jestli budu chtít být s nim nebo ne a že když prý za nim nedolízám,tak napsal,že dolízat taky nebude a dělat prý ze sebe blbce. Ale že pokud chci,tak že se mám k němu stavit. A že kdybych chtěla být s nim, tak on semnou taky.Na to jsem mu napsala,že si mužem o tom všem teda promluvit venku a on mi na to odepsal,že vlastně neví jestli to má cenu se sejít.Já mu odepsala,že to asi cenu nemá, na to mi odepsal at se stavím o víkendu,že bude celý týden dělat přesčasy. Poradíte mi prosím jak v takovém případě nejlépe jednat a co mu na ty sms odepsat? Stále k němu něco cítím, ale nechci se opět zklamat. Poradite mi prosím. I kde se vlastně stala chyba.. Děkuji za vaše odpovědi a názory.Děkuji moc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dovedete si představit, že se takhle dětinsky budete handrkovat ještě třeba 5 let, mezitím porodíte dvě děti a pak Vás to konečně definitivně přestane bavit a rozejdete se? Jděte od sebe hned, dokud to bolí nejmíň. Když jsem to četla, viděla jsem před sebou dvě děti na pískovišti, jak se tahají o kyblíček.

Nevysmívám se Vám, zažila jsem velmi důvěrně něco hodně podobného a dokážu to neomylně rozpoznat. My jsme se bohužel navíc domnívali (teda aspoň já), že se milujeme, takže jsme se vzali a porodila jsem syna. Za 3 roky jsme byli vyčerpaní a k smrti unavení jeden z druhého, z těch infantilních tahanic a žabomyších válek... přitom jsme oba poměrně inteligentní lidi, ale stalo se nám, že jsme si mezi sebou zafixovali nesprávný vzorec chování a už jsme na sebe nedokázali reagovat jinak než tímto špatným způsobem. Jediné, co nás zachránilo, byl rozvod. On i já jsme šli po čase do vztahu s jinými partnery. Nevím jak můj bývalý manžel, ale já se svým nynějším oslavím za týden 30 let společného života. S rozumným mužem, taková úleva... Radím: co nejdřív pryč od sebe. Nenaučíte se už spolu mluvit s úctou a bez vypjatých zbytečných emocí.

sebod*

inžinirka. Velice pravdivé *palec*

To je život, Sebodko.

liu*
15.04.15 15:19

lidus*
hodnocení

3x

Kateřino kopněte ho do řiti a najděte si jiného, tento člověk s vámi manipuluje a zkouší vaši trpělivost. Na SMS bych vůbec nereagovala a pokládala vztah za uzavřený.

hodnocení

1x

Já se domnívám, že hlavní chyba byla v tom, že jste spolu začali žít po tak krátké době. Nebyli jste na to zřejmě ještě připraveni. Vydrželi jste spolu ve společné domácnosti rok a prostě vám to spolu neklape. Je lepší se v dobrém rozejít, než spolu špatně žít. Nemyslím si, že by vztah klapal, kdybyste jej znovu obnovili a slepili. Ať už s bydlením dohromady, nebo zvlášť. Uspěchali jste to zřejmě a teď už se jen dohadujete o tom, kdo je hlavním viníkem. Nejste si jako partneři souzení. Až by přišly skutečně závažné problémy, myslím si, že byste je spolu stejně neustáli. Na sms bych mu odepsala, že si dál budete žít každý svým životem. Je pravda, že jsme každý jiný, ale kdyby mi partner, s kterým jsem nějaký čas společně žila řekl, že se chce opět pouze navštěvovat, odstěhovala bych se též, ale můj vztah s ním by skončil. Je to Váš život a jen na Vás záleží zda tento vztah budete chtít lepit neustále dohromady.

doplněno 14.04.15 18:00:

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

1x

"Chyba se nestala" žádná, ale Vy jste udělala dvě zásadní chyby.

První chybou bylo, že jste se k příteli nastěhovala moc brzy,

a druhá, že jste přistoupila na jeho "hrátky" a nechala sebou manipulovat.

—–—

Jak nejlépe jednat?

Vůbec mu neodpovídejte.Smažte číslo svého přítele,

nepřijímejte hovory z neznámých čísel

a rovnou mažte SMSky z neznámých čísel.

figurek*
hodnocení

0x

hm. Ptáte se, kde se stala chyba?

Docela obyčejně se k sobě nehodíte. Vy dva se budete věčně rozcházet a scházet a k tomu trvale hádat.

Najděte si někoho jiného.

fik
hodnocení

0x

Typickej manipulátor a jak to říct slušně-svině. Utíkej od něj co nejdál to jde a nikdy se neohlídni,chlap kterej tě miluje si na tebe udělá čas vždycky,nebude nabalovat jiný a nebude chtít žít odděleně a hlavně po každý nebude tvrdit něco jinýho.nemá to smysl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]