Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebovala bych poradit ohledně školní praxe. Jsem studentkou 1. ročníku SŠ, obor Ekonomika a podnikání - Zahraniční obchod (Plzeň). Máme si najít v období 25.5.-5.6. praxi s administrativním zaměřením. Měla jsem praxi zajištěnou u své známé, ale ta mi teď bohužel odpadla. Zkoušela jsem pár tipů, ale nikde mě nechtějí přijmout, jelikož jsem v 1. ročníku.
Nevíte prosím někdo, kde by mě vzali na praxi v zadaném termínu? Máme si je najít do dvou týdnů, takže už to docela zoufale spěchá...
Děkuji předem za tipy
Zkuste spořitelnu, banky, finanční úřad, zdravotní pojišťovny, správu soc.zabezpečení, městský úřad... Aspoň si najděte kontakty a rozešlete e-mail s dotazem, zda by bylo možné nastoupit u nich na 14denní praxi. Vysvětlete, že jste studentka prvního ročníkua jaké má být zaměření praxe. Třeba budete mít štěstí.
doplněno 26.02.15 21:00:Mrkněte sem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.