Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád nemocná

Od: willow* odpovědí: 13 změna:
Dobrý dne, mám problém ohledně mého zdraví. Posledních několik měsíců se mi střídají někokikadenní nevolnosti s obdobím kdy je mi dobře. Jde o velmi silné bolesti hlavy, zvracení, průjem, horečky, bolest v krku, slzení očí, rýmu, bolest břicha, kloubů, svalů, lámavé nehty, únava, světloplachost, zimnice a návaly horka, apod. Jím ovoce a zeleninu, hodně česneku a medu, vitamíny na podporu imunity, dobře se oblékám, otužuji se. Můj lékař mi vždy napíše antibiotika bez jakéhokokiv vyšetření. Je pravda,že jsem ve stresu, partnerské potíže a začala jsem studovat VŠ. Kam jít abych už nebyla nemocná?
doplněno 03.02.15 21:08: Ještě taky silné rychlé bušení srdce a motání hlavy až mdloby, což je asi ze všeho nejhorší

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Najděte si nového lékaře ktery Vás posle na prislusna vyšetření a k odbornym lékařům. Stres - možná psychosomatika též problém. Vyšetření na klinice psychosomatiky by mohlo byt dobré
doplněno 03.02.15 22:46: Wamp--na horečky nebudou antidepresiva. Též mi ale připadá že psychika a stres na potížích se podili na zdravotním stavu

mahan
hodnocení

0x

Nechte si vyšetřit štitnou žlázu některé příznaky o kterých píšete jsem měla i já dopadlo to tak že jsem musela do nemocnice a tam zjistili nulovou funkci štitné žlázy po nasazení léků,které budu užívat do konce života jsem v pohodě.Štitná žláza jak nefunguje jak má je prevít.

hodnocení

0x
Na toto nejsou vhodná antibiotika,nýbrž antidepresiva.Objednejte se co nejdříve k psychiatrovi,bude to nutné...Když bolí duše,bolí i tělo.Spojená nádoba...

pohanka*
hodnocení

0x

Obejděte pár doktorů, jak Vám zde radí kolegové, ale pokud se na nic nepřijde, tak já osobně bych uvažovala o čínské medicíně. Navštívila bych opravdu akreditované pracoviště. Je tady již dost dobrých lékařů, kterým bych věřila, protože to není jenom o bylinkách a čajích, ale např. akupunktura, akupresura, moxování, baňkování, masáže, harmonizování celého těla a mysli atd.. Je to ale péče placená.

doplněno 03.02.15 22:52:

Antibiotika Vám napíše obvodní lékař? Ale byla jste u nějakého internisty, neurologa, imunologa, alergologa? Udělat nějaké odběry krve, moče, neměla jste klíště, nebo bodnutí hmyzu se zarudlým otokem, změřit tu št. žlázu atd.

doplněno 09.02.15 10:50:

No ano, ale jak jste doplnila systém vyšetření, bude tam nějaká chyba, blok při komunikaci. Zřejmě se panu doktorovi neotevřete, nebo svoje příznaky dobře nepopíšete, nebo si on nedá ten čas a námahu Vás vyslechnout, dobře prohlédnout, pořádně vyzpovídat, píše recept okamžitě od oka? Když od něj odcházíte, máte dobrý pocit, že se Vám lékař plně věnoval, poslouchal Vás, přemýšlel nad Vámi, měl doplňující otázky? Nevím, odpovězte si sama.

willow*
hodnocení

na imunologa nebo neurologa potřebuji doporučení, nebo ne?

klíště jsem měla v létě, před létem několik kousnutí od pšenek s velkými zarudlými otoky, před dvěma lety streptokoka v krku a od té doby začaly všechny problémy

mmm*
hodnocení

0x

První co mě napadlo bylo taky vyšetření štítné žlázy. Určitě si ji nechte vyšetřit.

buss
hodnocení

0x

Změňte lékaře.

dalinv*
hodnocení

0x
Jen tak predepsat antibiotika bez radneho vysetreni..to jako opravdu jde?:) Taktez bych vynechal doplnkove vitaminy, ty jsou k nicemu. Staci ovoce-hlavne zelenina, trosku vyvazeny jidelnicek a pohyb. A zrejme jak uz tu predemnou psali, zmenu lekare. Ja jsem pred x lety lekare zmenil a je to 100 a 1;)
willow*
hodnocení

vždycky mu řeknu co mě trápí, on se podívá do počítače a už se tiskne recept, a pak v lékarně zjistím že to jsou zase antibiotika. dává mi je na bolest v krku i na bolevé koleno, asi je to pro něj všelék

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Nejprve ty antibiotika vůbec neberte! A jak radí ostatní rádci-přejít k jinému lékaři.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, měla jsem nějaký čas prakticky to samé. Problém je zřejmě snížená imunita s psychickým tlakem, změna lékaře - i když to udělejte, protože nasázat atb bez jakékoli prohlídky může jen vůl - nepomůže, stejně tak léky. Tělo je oslabené psychickými výkyvy a stresem, tím pádem klesá i klasická imunita a nazdar. Pro Váš klid bych zašla na neurologické vyšetření.

Pořebujete se sebrat, přestat se stresovat, lítat sem a tam (nebo naopak sedět doma na zadku). Vyrovnat, vybalancovat život. Zkuste homeopatika, jógu. Hodně zdravého pohybu (ne imrvére zavřená v tělocvičně), sluníčko, vzduch, vodu, úsměv. To všechno dokáže neskutečně nabít.

A hlavně klid.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- tady někde někdo radil i antiparazitární vyšetření ! - myslím, že to bylo v otázce "jsem prokletej?"Mrkněte.

doplněno 04.02.15 17:08:

poradte.cz/...

najda5*
hodnocení

0x

1) změnit lékaře

2) u nového si zažádat o komplexní vyšetření / odběry ...

3) najít si terapeuta a řešit s ním souběžně s lékařskou péčí své zdraví

! antibiotika oslabují z dlouhodobého pohledu imunitu, takže Váš doktor Vám pomohl se akorát tak dostat do začarovaného kruhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]