Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s holkou

Od: rexique* odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

před týdnem sem začal chodit s jednou holkou, miluju ji, dneska jsme spolu byli venku, líbali se, drželi se za ruce a tak :) . Možná nás vyděla sestra a řekla to mojí mámě. Já se bojim, že když to zjistí, tak ji bude líto a bude smutná, že už její dítě vyrostlo a nemá se o koho starat a tak. Jak to mám vyřešit? Předem děkuju ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

za matky dávám *haha* a *ua*

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

týden spolu chodíte a už jí miluješ? :-D A jak jsi přišel na to, že tvojí mamce to bude líto? A protože sis našel pravděpodobně první lásku to znamená že už jsi vyrostl? To asi ještě úplně néé ;) Až se od mamky odstěhuješ pak jí to možná bude líto, že se nemá o koho starat, ale na to je asi ještě spoustu času.

hodnocení

0x

Každé dítě jednou vyroste, to ví každý rodič. Jsou i tací, kteří se o své děti starají celý život. Bez ohledu na věk. Ale neboj, Ty nic řešit nemusíš. Tvá máma to určitě přežije beze smutku...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jen mě tak napadlo, aby mamce nebylo líto, že nedej bože v blízkém budoucnu(klidně i letos), se nemusela starat o něco malého, někoho mladého navíc. A, možná by ji to třeba ani nevadilo. Ale, že s ,,tímhle,, , ještě počkáš? Ať si tě mamka užije naplno. Ahoj.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to jste takový proutník nebo je to stále to děvče z Kolína a "vztah na dálku"vám vydržel? O maminku nemějte strach. Obecně - nejdříve se trápí, že jejich dítě už dospělo a když jejich dítě dlouho nikoho nemá, tak se zase bojí, že nebudou vnoučátka.

No, a pak se v nich vyznejte. Zdravím!

poradte.cz/...

ohneta*
hodnocení

0x

Maminku neřeš, ta to přežije. A myslíš si, že bys byl schopen se o sebe postarat sám?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]