Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem se hrozně zamiloval do jedný holky a ona do mně, od včera spolu chodíme<3 ale je tu jeden problém já bydlim v praze a ona v kolíně.. Ona jezdí poměrně často do prahy a já budu jezdit za ní, ale stále to není jako kdyby bydlela 2km odemně. Proto bych potřeboval radu od vás. Jak udržet vztah?)
Předem děkuju
Také zdravím. Říká se, že láska i hory přenáší. Pokud se máte rádi, nejdříve si vztah vybudujte. Abyste byli schopni překonávat vzdálenost lehčeji. Jsou mobily, internet..A jsou i dopravní prostředky..Budete si vzácnější, což by váš vztah mohlo spíše upevňovat, pokud to oba cítíte stejně. A jistě to nebude takto na pořád, že Vy budete v Praze a ona v Kolíně...Vyplatí se usilovat o toho, koho máme rádi a on nás a zdolávat podobné překážky..
Zdravím, musím protentokrát nesouhlasit s Wampíkem... s přítelem jsme v podstatě na dálku už pět let, dělí nás nějakých 120-130km, já bez auta, takže busy, přestupy, výluky, modlení, ať stihnu navazující bus, čekání ve frontě, řidič, co nezatopí, přetopený autobus, "musení" na záchod v půlce cesty, hlídání a tahání tašky s věcmi, kolony, žádné volné místo v přecpaném buse... mohla bych pokračovat na další dva řádky. Někdy mám chuť odstřelit se na Mars a všechny autobusy taky.
Jenže já za přítelem CHCI jezdit - a to je to nejdůležitější. Zbytek se většinou tak nějak zvládne.
doplněno 10.12.14 15:11:Děkuji.
Dobrý den, tak, snad jen, že vlak Praha - Kolín jezdí každou hodinu (a občas ještě rychlík).
Když budete oba chtít vztah udržet, tak to není problém. Pokud jeden nebude už chtít, tak může bydlet u Vás na patře a je to jedno. Jestli spolu chcete rovnou společně bydlet, tak to je trochu problém. Zdravím!
P.S. Také je mobil a internet.
Ahoj.Já se budu od rádců viz výše malinko distancovat...Myslím,že vztahy na dálku zkrátka a dobře nefungují.Ano,teď je to čerstvé,jste zamilovaní /nebo zamilován/...Ale,ty kilometry vás od sebe tolik oddělují,že si to nedokážeš představit...Budete se navštěvovat,tzn.,krátké,hezké chvilky na sex,na mazlení,na procházky,na popovídání si třeba v kavárně nebo v restauraci...Je to krásné,romantické,sluncem zalité...Otázka zní,jak dlouho tato idylka potrvá?...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.