Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udržet vztah na dálku?

Od: rexique* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

nedávno jsem se hrozně zamiloval do jedný holky a ona do mně, od včera spolu chodíme<3 ale je tu jeden problém:( já bydlim v praze a ona v kolíně.. Ona jezdí poměrně často do prahy a já budu jezdit za ní, ale stále to není jako kdyby bydlela 2km odemně. Proto bych potřeboval radu od vás. Jak udržet vztah?)

Předem děkuju :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Také zdravím. Říká se, že láska i hory přenáší. Pokud se máte rádi, nejdříve si vztah vybudujte. Abyste byli schopni překonávat vzdálenost lehčeji. Jsou mobily, internet..A jsou i dopravní prostředky..Budete si vzácnější, což by váš vztah mohlo spíše upevňovat, pokud to oba cítíte stejně. A jistě to nebude takto na pořád, že Vy budete v Praze a ona v Kolíně...Vyplatí se usilovat o toho, koho máme rádi a on nás a zdolávat podobné překážky..

martinaa*
hodnocení

4x

Zdravím, musím protentokrát nesouhlasit s Wampíkem... s přítelem jsme v podstatě na dálku už pět let, dělí nás nějakých 120-130km, já bez auta, takže busy, přestupy, výluky, modlení, ať stihnu navazující bus, čekání ve frontě, řidič, co nezatopí, přetopený autobus, "musení" na záchod v půlce cesty, hlídání a tahání tašky s věcmi, kolony, žádné volné místo v přecpaném buse... mohla bych pokračovat na další dva řádky. Někdy mám chuť odstřelit se na Mars a všechny autobusy taky.

Jenže já za přítelem CHCI jezdit - a to je to nejdůležitější. Zbytek se většinou tak nějak zvládne.

doplněno 10.12.14 15:11:

Děkuji*slunce*.

ztztztdd

uzasný...držím vám palce..a tiše závidím :)

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tak, snad jen, že vlak Praha - Kolín jezdí každou hodinu (a občas ještě rychlík).

Když budete oba chtít vztah udržet, tak to není problém. Pokud jeden nebude už chtít, tak může bydlet u Vás na patře a je to jedno. Jestli spolu chcete rovnou společně bydlet, tak to je trochu problém. Zdravím!

P.S. Také je mobil a internet.

faithoncemore*
hodnocení

3x

Rychlík z Kolína do Prahy jede 43 minut :) a jezdí každou chvíli...

bomba*
hodnocení

2x

Chápu, tady vůbec nejde o to, že není cesta z Kolína do Prahy nedostupná, jak si myslí ti nahoře, ale o to, že i přesto nemůžete být spolu co chvilku.

Těšte se na sebe a časem se všechno vyřeší samo. Musíte jen chtít a samozřejmě i okolnosti musí hrát pro vás.

Držím palečky.

hodnocení

2x
souhlasím s martinou a kapkou. Jen bych je opakoval...
Já za mojí láskou jezdil 700 kilometrů, ze začátku jednou za dva - tři měsíce,skoro dva a půl roku.
Dopadlo to dobře. Už jsme spolu 45 let.
Střídmost nezaškodí... aby ses nepřesytil za pár týdnů.

hodnocení

1x

Pokud ses do ní opravdu zamiloval, nic není dostatečně velkou překážkou! A mezi Kolínem a Prahou je to jen kousek! Vztah udržíš jedině jeho budováním, což v tvé moci určitě je! *palec*

hodnocení

0x

Ahoj.Já se budu od rádců viz výše malinko distancovat...Myslím,že vztahy na dálku zkrátka a dobře nefungují.Ano,teď je to čerstvé,jste zamilovaní /nebo zamilován/...Ale,ty kilometry vás od sebe tolik oddělují,že si to nedokážeš představit...Budete se navštěvovat,tzn.,krátké,hezké chvilky na sex,na mazlení,na procházky,na popovídání si třeba v kavárně nebo v restauraci...Je to krásné,romantické,sluncem zalité...Otázka zní,jak dlouho tato idylka potrvá?...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]