Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznameni u stromu

Od: tajemnak* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Chtel bych se zeptat ohledne seznamovani se na akcich, v klubech a na ulici. Zitra jdu na rozsviceni stromecku. Bude tam hodne holek, tak bych se tam rad s nekym seznamil. Jsem docela stydlivy typ, jeste nikdy sem nemel holku. Snazim se na sobe v tomhle makat, treba v obchode reknu nejaky cizi holce/holkam aahoj a bavim se z jejich prekvapenych obliceju. Kdyby se mi ale zeptala odkud se zname, desim se toho. Asi bych vymotal, ze mi prisla povedoma z nejaky párty, ale neni to ono.

Co byste mi poradili vy?Jak se dat do reci s holkou na rozsviceni Vanocniho stromu? Je mi 15 let, dekuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Napřed zkus nezávazné otázky: jak se jí stromek líbí, usmívej se na ni a když bude stát o další hovor, tak se můžeš zeptat, co by třeba pod stromečkem chtěla za přání, jestli by s tebou na Mikuláše nešla za anděla nebo se odvázat a řict jí, že kdyby sis mohl něco přát ty, byl bylo by to její telefonní číslo nebo úsměv. :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to rozsvěcování vánočního stromu proběhne až po setmění, tak počkejte s tím oslovením, až bude strom osvětlen a bude více světla - ať si to děvče dobře pohlédnete. Pokud se tam nějaké děvče přišlo seznámit, tak je vcelku jedno, o čem bude řeč. A jestli se seznámit nechce, tak Vám nepomůže ani tisíc slov. Zdravím!

doplněno 30.11.14 00:35:

Budiž - ale, proč si nevybrat raději na světle a tu hezčí, ne?

tajemnak*
hodnocení

Diky za obe odpovedi. Jde mi o to prekonat to "prvni" osloveni te holky, at uz bude hezka nebo ne.. Jde mi jen o tu komunikaci :)

Urcite vyzkousim. Diky moc

pfpetr*
Pocti si tady mohlo by ti to pomoct poradte.cz/...

kaba*
hodnocení

0x

Půjčte si někde psa . Holka jen tak kluka neosloví. Pokud budete mít psa, je to úplně jiná situace..

frame*
hodnocení

0x

Tak jak to dopadlo?

tajemnak*
hodnocení

Nedopadlo.

Ale o den pozdeji sel s kamaradem do obchodniho a povedlo se mi oslovit 3holky (kamaradky) a pak 2 holky (opet kamaradky). Povedlo se mi sehnat 4 cisla z 5 takze si myslim celkem uspech (hlavne toze sem se k tomu odvazil vubec poprve v zivote).

Probihalo to stylem "s kamaradem sme se vsadili ze mi das cislo tak by pro nas oba bylo jednodussi kdybys mi ho dala a ja bych zase sel". S tema dvema sem si asi 5 minut povidal :D proste luxus.. Nikdy sem nic takovyho neudelal :)

frame*

Tak to je dobře. Ptal jsem se proto, že většinou tyto plánované a "vysněné" akce moc nefungují. Jak se říká - příjde to, když to člověk nejméně čeká.

S tím sázením si mi něco připomněl. Cca 2 roky zpátky, jsem dělal u nás v shopu inventuru a našel jsem velké množství nějakých rozmrazovačů na okna. Byli těsně před vypršením minimální doby trvanlivosti. Výrazně jsem to zlevnil a kolegovi u kasy jsem řekl, že bych to potřeboval prodat. Ze začátku nic moc úspěch a pak přijela celkem pěkná holka (viděli jsme ji na kamerách), a on se se mnou vsadil, že jí ten rozmrazovač určitě prodá. Když přišla platit, rozmrazovač odmítla, tak jí řekl, že se se mnou vsadil, že jí to prodá. Slečna se začala smát, pokecala s náma a rozmrazovač si koupila. Tuto strategii používal na hezký holky celý den a za pár hodin všechny prodal.

Takže strtegie ohledně sázky je celkem slušná záminka k rozhovoru a získání čísla / prodání produktu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]