Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, navazuji na poradte.cz/...
Pracuji momentálně na HPP, dělám 12 hodin a člověk se celý den opravdu nezastaví. Dostala jsem nabídku pracovat se sortimentem, který mám ráda, ale jedná se pouze o DPČ (dohoda o pracovní činnosti) a v případě spokojenosti by mi nabídli HPP. Jenže co teď? Musela bych se nahlásit na úřad práce a odváděli by za mě pojištění, nebo v tomto případě na to nebudu mít nárok? V současné práci je to pro mě stresující a nevím jak dlouho to ještě budu snášet. Možná si řeknete, že jsem nevděčná, když jsem našla práci a už ji nechci, ale když jsem dostala tuto novou nabídku byla jsem vážně nadšená. Nekamenujte mě prosím za to. Předem všem děkuji za odpovědi. Některé minulé odpovědi mi byly velkým přínosem.
Proč myslíte, že byste se měla hlásit na ÚP? Normálně Vás zaměstnají na dohodu, v tom nevidím problém. Předpokládám, že nepůjde o tzv. zaměstnání malého rozsahu, tzn. příjem z dohody bude v měsíci vyšší než 2.499,-- Kč. Pak to bude normálně pojištěná činnost, jako by se jednalo o pracovní poměr. Dohoda o pracovní činnosti je ale co do podmínek něco jiného než pracovní poměr, liší způsobem ukončení atd. - např. není nárok na dovolenou, pokud to v dohodě není výslovně sjednáno.
Na ÚP byste se evidovat nemusela. Já bych radila zůstat u té pracovní smlouvy. Zaměstnání jste dlouho nemohla najít a DPČ je podle mne méně, než pracovní smlouva.
Na DPČ můžete v průměru odpracovat 20 hodin týdně, tomu bude odpovídat odměna. Zdravotní pojištění však bude nutné dopočítat a srazit ve výši odpovídající minimální mzdě (celý rozdíl Vám zaměstnavatel strhne z odměny).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.