Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květina na první schůzce?

Od: novada* odpovědí: 21 změna:

Zdravím, zajímalo by mě, co si o mě pomyslí dívka, když jí dám růži na první schůzce. Chtěl bych jí dát bílou růži. Myslíte, že potěší?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Znáte tu dívku osobně? Nebo je to první setkání?

cesmina*
hodnocení

1x

Já bych se toho nebála,když je to normální holka.Ale zkuste třeba růžovou nebo oranžovou když je to poprvé.Řekněte ji ,že jste ji koupil růži a že nevíte( víte nebo nevíte?) jaká se jí líbí barva a jaká květina, tak jste ji koupil tuhle .Jestli víte jaká kytka se jí líbí tak ji jí kupte.

Jestli chcete je možnost nechat si konec stonku zastrčit do takové malé lahvičky s vodou aby neuvadla

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, za chybu bych to nepovažoval, ale může se stát, že to nebude vnímat moc pozitivně - záleží, jak ji asi už znáte (povahu). Myslím, že většina normálnich žen by to mohla ocenit, resp. být i potěšena. A raději se podívejte i viz odkaz. Zdravím!

P.S. S tou barevností květiny si nejsem jistý - někdo tomu dává velký význam a někdo to neřeší.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Ahoj. Kup ji červenou růži,červená v květomluvě znamená lásku,vášeň,sílu a slávu ;)

hodnocení

0x

Také zdravím. My Vaši dívku neznáme, do hlavy jí nevidíme. Ale zvažte to z praktického důvodu. Pokud plánujete, že schůzka bude trvat déle a nebude mít možnost dát květinu do vody, tak by to asi nebylo nejvhodnější. Mohla by si také myslet, že jste jí dal kytku, abyste se jí brzy zbavil...I tak by si to mohla některá dívka vyložit, tak pozor na to...

jmlc*
hodnocení

0x

online-kvetiny.cz/...

pročtěte si - někdo si potrpí na symboliku

dejavu*
hodnocení

0x

Nedávno jsem četla nějakou diskuzi mladých lidí na toto téma a většina dívek na prvním rande květinu neuvítá, takže zatím bych květinu vynechala z těchto důvodů. Ono taky se s ní vláčet po městě je takové nic moc.

doplněno 08.11.14 12:19:

Nevím proč, taky mne to překvapilo. Ale cítí to jako trapné a zavazující, že se to hodí až později, ne ze začátku na prvním randeti. Doby se mění.

xx*

to je zajímavé, a proč vlastně neuvítají?

mě by květina vždy potěšila :) asi že jsem mladá osoba, co už hodně zažila :)

novada*
hodnocení

Je milá, hodná, není povrchní, velmi slušná, prostě děvče do nepohody. Ano, jde o první schůzku, poznali jsme se přes internet a píšeme si každý den a myslí si o mě, že jsem fajn. Prostě je jiná než ty dnešní namyšlené zmalované holky, které člověka odsoudí už podle toho, v jakém autě jezdí, nebo jak vypadá na první pohled.

Napište, prosím, jestli jste dívce kytku dal a hlavně, jestli byla taková, jak jste si ji představoval.

novada*
hodnocení

Každopádně dám vám vědět, jak to pak dopadlo :) . příští týden se sejdeme

novada*
hodnocení

A jak to dopadlo? No tak, že květina nebyla třeba, protože přišel borec a ona se do něj ihned zamilovala a ani ho neznala ;) den před schůzkou. Takže mám smolíka

ladinpraha*

To je přece spíš klika, ne? Odpadla ti investice do kytky a hlavně pozdější problém s přelétavou holkou. *nevi*

novada*
hodnocení

Ona bohužel přelétavá není. Dokonce se mi omlouvala. Ale co se dá dělat, uplně každý vztah se nějak podobně podělal... Ale opravdu každý. Mám na tohle velkou smůlu. Investice do květiny je to nejmenší :) ..

To je mi líto, že jste poznal sklamání. Ale nic se neděje, svět je plný dívek ;)

donkarel*

Pokud je tak trochu "ze staré školy", tak jí květina potěší. Akorát je trochu problém tahat tu kytku během procházky. A kdybyste si hned poprvé padli do oka, tak trochu překáží při objímání, hlazení, líbání - když cítíš, že se takové chvilka blíží, je lepší sednout si na lavičku a kytku odložit, abyste oba měli prázdný ruce :)

Jo a jestli nevíš, jestli jí dát kytku - tak není nic lehčího než říct, že se poznáte podle toho, že budeš držet v ruce růži.

mili*
hodnocení

0x

Kytkou nikdy nic nezkazíš ani na první schůzce, naopak. Podáš květinu, tím řekneš taky něco o sobě. Milý, pozorný, jemý, něžný, má zájem, líbím se mu. Některý muž nikdy květinu ženě nekoupí, považuje to za slabost. Škoda peněz, jen musíš jeho poslouchat jeho žvásty o Já, o fotbalu, o kámoších, co on má rád a jaký je to machr, ani tě nepustí ke slovu.

No a v tom já vidím ten háček. Když mi muž řekne, že se mu líbím, a ani mě ještě nepoznal - to není úplně upřímné. Ocenila bych kytku na druhém rande :) na druhou stranu, když ji přinese na první, tak mu košem právě kvůli tomu nedám :-D

doplněno 08.11.14 19:42:

madla: To ale ještě neznamená, že se mu líbí i ve skutečnosti - znají se jen přes net, jestli jsem dobře četla.

Ale každý to má jinak, třeba slečnu květina naopak potěší...

madla*

Asi se mu líbí, nebo mu něčím imponuje, když jí pozval na rande.

buss
hodnocení

0x

A proč ne? Možná bych se napřed z dálky podíval, zda stojí za to se s ní setkat. To platí oboustraně.

buss
hodnocení

0x

A proč ne? Možná bych se napřed z dálky podíval, zda stojí za to se s ní setkat. To platí oboustranně. A možná bysme utííkali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]