Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytka v bilém obalu

Od: misinka* odpovědí: 7 změna:

Měl jsem rande, ale co si mám myslet o tom, když mi chlap donesl kytku a nechal jí zabalenou v papíru, bílým navíc ještě...Dospělej chlap? Trošku mi přišel jako ňouma...Sice jsem žena, ale popravdě mě více imponuje, když na prvním rande žádná kytka není a chlap se snaží úplně jinak...

Dospělej chlap? Trošku jako ňouma...nemyslíte?

doplněno 07.11.14 20:11:

Měla...oprava

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hmm
hodnocení

5x

jasně - je to blb, měl si radši nechat zarostlou hubu a přijít nalitý :)

Je mi líto, že to tak musím napsat, ale z Vašeho komentáře se dá situace srovnat s přirovnáním "perly sviním"... Bez urážky - pokud někdo něco přinese darem, nechce za to na oplátku nic dalšího,... viděl bych tohoto pána v dnešním světě za slušného, mírně neznalého a nezkušeného v oblasti svádění...

hodnocení

2x

Vím, slušné chování je zapeklitá věc a velice si vážím lidí za to, že se umějí chovat. Že vědí, kdo komu podat první ruku, kdo koho prvního představit, kdy dát přednost ve dveřích...

Ale na druhou stranu nesmí být člověk hnidopich. Buďte ráda, že Vám pán donesl kytici a ne třeba 10 dkg gothaje v mastném papíru. Nebo nic. Ano, květiny se předávají bez papíru, v tom máte pravdu, ale nedělala bych z toho zas tak velký prohřešek.

Kdyby to bylo za mrazů a přinesl Vám květiny bez papíru, zase byste brblala, že mu kytice nastydla a že je k ničemu.

Měla jsem podobnou známou - nikdy nic jí nebylo dobré. Tvrdila třeba, že ve škole po obědě dostávaly děti jablko. Všechny dostaly velké a červené, jenom její dcera malé a zelené. *smich* Jak to dokázala vypátrat, nevím. Ale nikdy se jí nikdo ničím nezavděčil. Dneska je sama, 3 x rozvedená.

Zasmála bych se tomu, být na Vašem místě a řekla, že ten papír je prima věc, že si ho schováte a zabalíte do něho zase dárek pro něj. Nebo že si ho necháte, až budete v neděli opékat buřty, těmito papíry z kytic se velice dobře zapaluje oheň. *smich* Prostě bych to přešla nějakou vtipnou poznámkou.

Zkrátka, měla byste se umět povznést nad určité věci. Pán udělal malou chybu, to nepopírám, ale myslím si, že ho je pro Vás škoda. Jste velký hnidopich a když je pán podle Vás ňouma už po 1. rande, co by byl ten chudák po roce? *haha* Jaga.

Musíme umět kapánek odpouštět, kapánek přehlížet a nebrat život jen podle Gutha-Jarkovského. Ono to často ani nejde, věřte mi.

yy
hodnocení

1x

...jste mu měla rovnou říct, že chceš jít rovnou do postele a nepotřebuješ trávu! Souhlas s výše napsaným, Tebe bych nechtěl ani v podvazkách...

eulalie*
hodnocení

0x

Místo toho, abyste byla ráda, že vám donesl kytku, byl ochotný ji pro vás koupit, tak přemýšlíte nad tím, jestli muž není ňoumou. A co vám pomůže, když vám tu napíšeme, co si o tom jako myslíme? Přeci každý má jiné nároky na rande a na muže, ne? Tak jste mu to měla říci, že vás kytkou neoslní a jestli vás chce, tak ať se snaží nějak jinak. Achjo.

cuca*
hodnocení

0x

Nechte ho jiné,která ocení,že ji donesl kytku,třebas v obalu.

Aspoň "nenastydla".Pro vás je ho škoda.

Každý jsme nějaký a pokud jste se tvářila dostatečně kysele na tu kytku, kdo ví,co si myslel on o vás.

hodnocení

0x
Zdravím, jasný že se kytice vybaluji, ale při tomhle počasí si třeba myslel, že by to bylo o hubu, pardon, o kytku. Souhlasím s názory výše radicich, muž není nouma. Možná jen vy máte trošku jiný pohled na věc. Chápu, že ne každá žena je z kytky odvazana, ale co si budeme povídat, měla by ji aspoň trochu potěšit, ne? A jak by se měl na prvním rande podle vás jinak snažit? Třeba oblizovanim a strkanim jazyku hned ve dveřích? :-D prostě buďte ráda, že vám kytku donesl a na obal se vyprdnete-teda, pokud vás na něm neirituje víc věcí, což by bylo i možné :-D

hodnocení

0x

Já si myslím, že tě nepřitahuje, nelíbí se ti, nemusíš ho. Kdyby tě přitahoval, vůbec by ti nevadila kytka v papíru, zarostlá huba a ani gothaj va zamaštěném papíru. Líbil by se ti takový jaký je a všecka proti by se stala obrovským plusem s kouzlem osobnosti. ;) Když ti vadí kytka i po celé schůzce, dej tedy na první dojem a nedávej mu zbytečné naděje. Prostě jdi dále!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]