Nejste přihlášen/a.
Už jsme sem psala 2 otázky... ( poradte.cz/... poradte.cz/... ) a tahle otázka s tím tak trošku souvisí . Jen takové shrnutí - v těch otázkách jsem psala o klukovi ( Kubovi ) do ktereho jsem zamilovaná . Mám takový jeden problém... Hrozně se červenám - nikdy jsme se nečervenala ale asi před 1-2 měsícem mi holky začaky říkat že sem zrudla já jim nevěřila ale začalo minm to říkat víc lidí ... Dříve se mi to nestávalo a proč se mi to teda stává teť? příklad: dnes jsem byla u tabule v matice a učitelka mi řekla že jsem nějaká mimo jestli náhodou nejsem zamilovaná! Úplně jsem cítila jak je mi najednou horko a počítala se mi ještě hůř než předtím... Nebo když mi jeden kluk od nás ze třídy stáhl kalhoty ( jen kalhoty) Holky mi pokaždé řekly že jsem hrozně zrudla ... Dá se toho nějak zbavit?
Dobrý den, tak bude to nervozitou, zamilováním, trémou nebo studem. Moc se s tím asi udělat nedá. Chtělo by to zvednout si sebevědomí, mít větší jistotu a nadhled nad věcí.
Nemyslet na to, soustředit se na svůj dech a jeho pravidelnost - dýchat dlouze. Zdravím!
1) P.S. S tím chlapcem to moc nepokročilo, co? Vidím to na celý školní rok.
2) P.S. Ta paní učitelka si z Vás dělala (špatnou) legraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.