Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Dneska jsem byl u doktora svyho praktickyho, a šel jsem mu říct,že se mi zase vratilo caste močení. za den,že chodim po hodinu nebo i po 30 minutach... asi 14x za den a v noci se jen napiju trosku a hned jdu co 10 minut..
Já mu řekl, že mi prostě doma řekli,že musim mit od nej nejaky doporučení . On mi ho dal. Já v tuhle dobu přesně před rokem jsem u něj by a měl jsem zánět močovvych cest nebo mechyre nvm ted... dal antibiotika naky a chvilku to prestalo.
Asi tak 2 měsice jsem chodil normálně a pak to zase začalo.. Už to mám několik měsícu a ted už i se v noci kvuli tomu zbudim jednou a musim jit na wc asi 2x se mi to stalo dve noci.
Udělal mi test s moči a vše bylo v pořádku, nic v ty moči nenašel . Ale mam prostě potvrzeni a budu tam muset zavolat na objednani do nemocnice na UROLOGII..
Co myslíte, že mi je? zánět v tom nemam...A je mi 21 let asi prostata to taky nebude :D
tady pár udaju co jsem si napsal ze vcera : ( Já když se vymočím ,tak prostě za pár minut v sobě cejtím,že nejsem prázný.. )
Co myslíte teda ze by mi mohlo byt? hlavne nechci ,aby me na urologii strkali nakou hadicku vite kam
8:00
9:30
12:00
14:50
15:08
16:36
16:53
18:13
18:46
19:18
19:37
22:23
22:39
a pak jsem unsnul a probudil se ve 4 rano a musel jsem jít na zachod.
píšete: "Udělal mi test s moči a vše bylo v pořádku, nic v ty moči nenašel". A to dělal čím? Beztak jen tím papírkem, měli by vám vyšetřit moč v laboratoři, může to být opět zánět moč. cest nebo měchýře, případně ledvin, možná i náběh na cukrovku, nebo hyperaktivní moč. měchýř. Každopádně vyšetření na urologii vás nemite, tam vám prohmátnou i prostatu. Ničeho se nebojte, zdraví je důležitější.
doplněno 03.11.14 10:54:
mimochodem, jak píšete ty časy, tak tolikrát za den chodím někdy i já, a nic mi snad není, možná jsem o dost starší než vy, to je tak jediný rozdíl
Já tam dneska zavolam a objednam se ale fkt nechci ,aby mi strkali do penisu hadičku , to by asi bolelo
Já už to mam prostě přes rok, jednou jsem šel ktomu doktorovi jak jsem psal, ten dal antibiotika chvili to pomohlo a pak znova a už se mi tam nechtělo jít ale mám nastoupit do práce a prostě nemohl bych byt v praci,abych kazdou chvilku co hodinu šel močit nebo pul hodiny, mě to prostě psychicky deprimuje A FURT JEN MYSLIM NA TO ,ABYCH BYL PRÁZDNEJ.
docela se i trosku bojim vysetreni, babicka taky zacala casto chodit na zachod, ale ji pak i tekla krev a nakonec mela rakovinu močovyho mechyre a ted umřela
Tohle ja asi mit nebudu ale prostě jsem mladej 21.. asi prostatu nemuzu mit.
doplněno 03.11.14 10:59:
Jo ty časy , to je když moc nepiju ale kdybych víc pil nalil si třeba pulitr naky stavy,tak chodim jeste castejc, protoze se naplnim a musito hned ven ze mě proto piju min ,abych nechodil jeste casteji
Hadičku (cévku) do penisu Vám určitě strkat nebudou, to se dělá v opačném problému. Tedy když močit nelze...
doplněno 03.11.14 11:02:Určitě neomezujte pití na minimum, to by mohlo vést k poškození ledvin! A také ke zhuštění krve, což by časem mohlo mít vážné následky...
poradte.cz/... - už se vám odpovídalo na to samé tady, ještě byste mohl mít chlamydiozu, ale nejsme jasnovidci. Co vám je, na to musí přijít urolog. A to se napřed musí vyšetřit.
Chápu, že máte strach, ale pokud pociťujete nucení na močení, pálení nebo jiné obtíže, nějak se to řešit musí, tak musíte něco vydržet. Je spoustu neinvazivních metod, tak vyšetřit vylučovací ústrojí, nebuďte taková fajnovka, děláte, jak kdyby vás měli praštit do hlavy a vytrhnout ledviny bez umrtvení. Nic se vám neděje, nemáte nádor ani rakovinu, tak se trochu pochlapte a nepoddávejte se tomu. Buďte trpělivý a důvěřujte doktorovi. Pokud nějaké vyšetření nechcete, řekněte mu to.
doplněno 03.11.14 11:12:Nebojte, je to řešitelné. Proplachujte ledviny, aby se případné bakterie či viry vylučovaly a buďte trpělivý. V zásadě většina příčin, která to způsobuje, je dobře léčitelná. Držím palce.
doplněno 14.11.14 09:15:Tak jak to s vámi vypadá? Už vám něco našli? Případně už to přešlo? Dnes vyšel článek o jedné z možných příčin, tak jsem si na vás vzpomněla a posílám xman.idnes.cz/...
Ani bych se nedivil, kdyby to bylo způsobený jen psychicky. Třeba já doma nemám problém vypít litr vody před spaním a vzbudím se nomálně až v 7 ráno. Zato když jsem v nějakém cizím prostředí - třeba přespávám v hotelu nebo u někoho, tak si dám k večeři 1 pivo a než usnu, tak jdu na záchod 5x. To samý v autobuse když se jede nějaká delší trasa. Od rána nepiju, vlezu do autobusu a začne se mi chtít.
Může to být samozřejmě i nějaká vážnější nemoc, ale to zjistí doktoři!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.