Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám časte problemy s močením za den třeba jdu 10x denně a vzdy nez zacnu jist musim jit čurat. prostě mě to nutí,abych se cejtil prazdny. pres den chodim po 45 minutach nebo po 1hodiny 30 minut.
A večer ,když si naliju skleničku nejakyh piti,tak chodim pak dokonce i po 20 minutach, nemuzu se napit vic
Nedavno jsem byl u doktora kvuli angine a posledni fazi jsem mel prinest odber moči ,v te nic nenasel a ja uz stejne dobiral antibiotika,takze kdybych mel neco s močí,tak by to v tm testu videl ne? i kdyz delal test na to jestli mam anginu?
Ale jednou jsem u toho doktora byl a rikal mu ze ma mstim problemy a , rekl mi ze mam zanet moč. mechyre tk jsem bral prášky a potom za par mesicu jsme mel tu anginu a apk dostal ten odber moči a nic tam nevidel
Návštěvě urologa se nevyhnete. Jen ten může posoudit, z jakých důvodů pramen vaše obtíže. Může se jednat i o metabolické onemocnění, dráždivý močový měchýř, alergickou reakci, virový zánět, neurologickou příčinu dráždění močových cest např. od problémů v bederní páteři a mnoho dalšího.
Poproste obvodního lékaře, aby vám napsal doporučení na urlogii a s návštěvou moc neotálejte.
Dobrý den. Kolik toho za den vypijete? Hodně lidí si ztěžuje, že třeba celou noc vstávají, protože musí chodit močit, ale pak z nich dostanete, že s manželkou sedí u televize a u filmu vypijí dva litry tekutin. No a samozřejmě, že to musí jít ven, že jo Takže nám povězte, jak je to u Vás Nepijete třeba z nudy? Prostě nemáte žízeň a tak to tělo nepotřebuje.
Právě, že zas tak moc nevypiju.
Ráno jsem si dal normalni skleničku ( duritku) to snad neni ani 0.3 takovy ty sklenicky na kafe :D
ve 11:30 pak jsem se koukal na oblibeny YT kanály a za 2 hodiny jsem šel. Potom jsem si nalil normálně, že koruni do skleničky a to už jsem šel za 1 H 32 minut, prostě mám pořád pocit, že se mi chce na malou, abych se cejtil prázdnej.
Nebo ,když máma něco uvaří ,tak nevim proč ale vždycky se musím jít vyčurat .. sice malo ale musim.
Já když jdu na záchod,tak nečuram jako nak hodně.
Nevím no a večer,když si dam do sklenicky jak jsem psal nahore do ty samy naky piti,neupiju ani pulku a chodim ze nekdy i po 10 minutach.. a ted mě to už i zbudilo v noci ale jen jednou .
doplněno 29.10.14 15:45:asi nejdriv pojedu za tim svym obvodnim lekarem jestli by mi dal nejaky doporuceni k urologovi? bude to nejlepsi? ze by mi zase udělal nejaké vysetreni s močí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.