Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám něco čekat?

Od: love odpovědí: 16 změna:

Zdravím, znám se s jedním klukem se kterým si dobře rozumím a líbí se mi.Známe se od letošného Máje. Poslední dobou se spolu vídáváme častěji (znám už delší dobu jeho sestru). Chodíme spolu (i s jeho sestrou a nějakým jeho kámošem) na akce, do baru a tak podobně a já se s tím klukem vždycky škádím prostě se škádlíme navzájem a taky sme si dávali pusu. V opilosti mi řekl že se mu líbim.Nedávno byl u nás na akci, kde sem obsluhovala (původně sme měli jít někam jinam ale on nakonec nešel). Když byl u nás na tej akci tak říkal že ještě zajde za kámošem (k tomu ale vůbec nešel a byl se mnou). Probíhalo to stejně, jako vždcky, to škádlení a dovolil abych si ho vyfotila. Pak za mnou chtěl přijet ještě druhej den. Nejdřív byl u toko kámoše, pak když se chtěl sejít se mnou, tak toho kámoše poprosil jestli by si nemohl napsat sms z jeho mobilu. Mě nepřišlo nic a on z toho byl naštvanej.

Nevim jestli sem na něco nezapoměla.

Ted mě pozval do hospody, a napsal mi jestli to platí (pak sem ho potkala na městě a zeptal se zas). Jenže já mám docela obavy, jestli něco neplánuje, docela se bojim, co řekne, jestli něco bude nebo tak, nevim jestli nemám něco čekat ..

Poradte prosím

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

V opilosti vám řekl, že se mu libite. No to ma tedy fakt váhu. Co jako byste chtěla čekat? Vy jste ta, co určuje, jestli něco bude, nebo nebude. A v opilosti jsou možná vsechny ženské pěkné...

love
hodnocení

A proč by za mnou jinak jezdil? v 5 večer? to střízlivý byl protože měl brigádu

eulalie*

To jste tak naivní? Dostal chuť na sex a vy jste k mání...

love
hodnocení

Já myslím že takhle to asi nebude, to by mě jinak nezval do hospy, kde je to veřejný ne?

eulalie*

Nejprve hospoda, tam se posilni alkoholem, dodá si kuráž, začnete se mu líbit a pak uvidite...

love
hodnocení

Myslíte? oba bydlíme na vesnici, takže myslim, že bude spíš spěchat na poslední vlak, kterej mnu jede.

hodnocení

0x

Těžko říci. Vy ho znáte, my ne. Ale pokud se bojíte, pak jeho pozvání jednoduše odmítněte. Co si Vy sama slibujete od chlapa, kterému se líbíte a laškuje s Vámi jen pod vlivem alkoholu? A druhý den si to ani nepamatuje třeba, viz Vaše předchozí vlákno: poradte.cz/...

Navrhněte mu, že se s ním sejdete v cukrárně. Uvidíte, jak moc stojí o Vaši přítomnost střízlivý a jen u kafe.

love
hodnocení

Je se mnou a laškuje se se mnou i za střízliva

love
hodnocení

u nás v hopodě na akci střízlivej byl on ta trochu opilá sem byla já.

buss
hodnocení

0x

Co by tak asi mohli pánové plánovat, hádej? Že by únos do Arktidy?

love
hodnocení

tak prominte, v tomhle fakt nemám páru

kutululu
hodnocení

0x

Proč se každý bojí toho, že neví "jestli něco bude nebo tak"? Bude přece jen to, co ty sama mu dovolíš. A pokud ho to nějak urazí nebo bude naléhat, tak ten kluk za to nestojí. A i kdyby mu ujel vlak a čistě náhodou by třeba spal u tebe doma, tak to přece hned neznamená, že by něco muselo být! A jestli máš nebo nemáš něco čekat, tak to ti nikdo neporadí, to ví jen on sám...

love
hodnocení

Ale já nemluvim o sexu, ten nebude ale prostě. tehda mi říkal že zatim kamárádi a pak se uvidí.

iz*
hodnocení

0x

Ano.

A co máte čekat? Problematický vztah ("na střídačku") problémově pijících.

doplněno 30.10.14 21:07:

Jednou je opilý on, jindy Vy. Vy jste ochotna věřit tomu, co Vám řekne v opilosti, ... Já to vnímám jako dost problematické.

love
hodnocení

jestli bude nějakej vztah, jak na střídačku?

hodnocení

0x

Mně se nelíbí jedno: všechno se tady točí kolem hospody a jiných obdobných picích zařízení. Chodíte do baru,pozval Vás do hospody, Vy jste také někde obsluhovala...A když se mi někdo v opilosti vyzná, že se mu líbím, nedělala bych z toho závěry. V opilosti se mu může líbit třeba i Pučálkovic Amina. A nikdo jiný třeba není právě poblíž, komu by se mohl v opilosti vyznávat. *bum*

Nejlíp byste to poznala, kdybyste se občas sešli někde jinde. Dříve se chodívalo třeba do kina, na procházku, na výlet. A u něj je to jen samá hospoda. Což podle mě není dobrý vklad do budoucnosti.

Doufám, že se neurazíte, když napíšu, co jsem onehdy viděla. Jen škoda, že jsem si to nevyfotila. Podotýkám, že to není myšleno na Vás.

Před jednou hospodou stála taková ta poutací černá tabule a na ní bylo křídou napsáno:

HOLKY, JSTE OŠKLIVÉ, PIHATÉ, BRÝLATÉ, MÁTE NADVÁHU A MÁLO VLASŮ? TO NEVADÍ! PŘIJĎTE SEM ZA NÁMI.

JE TADY MÁLO SVĚTLA - A VŠICHNI JSME VOŽRALÍ! *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]