Nejste přihlášen/a.
Cauky lidi.Dneska sem se chtěla zabít a ano chci se zabít pořad. Dneska přibližně v 6:20 sem snědla prášky a pak zvracela ale ležela sem v posteli.Neupadla sem do omdleni ani spanku.Ale viděla sem kočku jako by animovanou a ta se houpala na houpačce a pak přede mnou nějaké lidi atddd...Psala sem na linku bezpečí,ale ani tam mi 90 minut nepomohli.Tak jo kde se to zkoncila.Měla sem teda ty bludy nebo co to bylo a byla sem mimo že už bylo 7:40 a já si ani neuvedomila že už mám jít do školy. Máma říkala že sem chodila nějak divně a tata si myslel že simuluji.Nakonec sem sešla schody .Zašila se do kanceláře a usnula tam takže pruser že sem nebyla ve škole a bez omluveni.No zítra to zkusím znovu ale tentokrát 20x prášku na spaní. Teď si budete říkat krávo děti v Africe trpí a ty!...Jenže já mám velké problémy a nikdo mj nemůže pomoc.Jinak otázka na vás myslíte ze ty halušky byli z prášku?A ještě nerikejte nic a nepřesvědčujte .NELZU VÁŽNĚ TO CHCI UDĚLAT. TAK JAKO DNES ALE BOHUŽEL SM PREZILA.
Ps:boli mě ret jako svine aauuu blby prasky :D
Lidé mi tady asi budou nadávat, ale je to jen Tvé rozhodnutí. Když myslíš, že to k něčemu bude, udělej to. Ale nevydírej. A nepřidávej prášky po jednom, když už, tak celou hrst, aby to tedy určitě vyšlo. Přesvědčovat Tě nebudu, ostatně, jak píšeš, ani o přesvědčování nestojíš.
Nikdo mě nepřesvědčí, o tom, že Tvoje sebevražda nebyla demonstrativní. Rodiče Ti něco odmítli, nebo naopak po Tobě něco chtěli /že by výsledky ve škole?/, Tobě se to nelíbilo, tak ses rozhodla je postrašit. Očekávala jsi zničené, zoufalé rodič, příjezd záchranky..a ti "bídáci" si dovolili Tě nenajít a navíc ještě Tě v klidu nahnat do školy. Co je to dneska za rodiče, no řekněte? Žádnou radost svým puberťákům /případně adolescentům/ neudělají.
Pokud bys byla pevně rozhodnutá, proč bys potom volalala Linku naděje? K čemu by byla člověku, který hodlá odejít z tohoto světa? Tím ses usvědčila, jak nás tady lakuješ.
A že Tě bolí ret jak svině od spolknutí prášků? Proč? Spolkneš za život různé léky a ret nebolí. Myslím, že si vymýšlíš. Tajně jsem doufala, že tatínek už všechno odhalil a přišil Ti z každé strany jednu pořádnou pecku čenichovku. To by byl pro Tebe ten nejlepší lék. A nejlepší důvod k bolesti rtu. Ale možná se Ti jen vyráží opar.
A věř mi, docela by mě zajímal důvod, proč tak hysterčíš. Napiš nám, co po Tobě rodičové chtěli, či naopak, co Ti odepřeli. Že jsi začala tak blbnout. Jaga.
Asi ti ostatní řeknou všechno lépe než já. Já bych tě jen chtěla upozornit, že touhle činností, ať už je to demonstrace nebo ne, si poškodíš, v první řadě játra. Víš co to je? symptomy.cz/... Krvetvorbu, ledviny a srdce. Játry to začne. Zamysli se a problémy, jeden po druhém, vyřeš. Vyřeš to, co sis nadrobila!
Dobrý den, tak jo, napište zítra, jak to dopadlo. Také se poraďte s mamkou a taťkou, jestli těch 20 prášků bude stačit. Kráva? To ne - našel bych jiný výraz. Zdravím!
P.S. Proč jste obtěžovala na Lince bezpečí, když pomoc nepotřebujete a odmítáte?
Bereš si příklad z kamarádky? Viz.:
Přesvědčování by asi nebylo to pravé. Ale pouvažuj, zda se Tvé problémy nedají řešit a vyřešit. Proš se hned vzdávat života a nepokusit se to všechno zvládnout? Píšeš, že Ti nikdo nemůže pomoci. Koho všeho jsi oslovila a požádala o pomoc? Komu ses svěřila s tím , že máš problémy? Co jsi vše udělala proto, aby se našlo jiné, rozumnější řešení? Přežila jsi, to je znamení toho, abys žila a napravila své průšvihy a přešlapy, nemyslíš? Jak by bylo asi Tvé mámě a Tvým blízkým, kdybys je tady nechala...Popřemýšlej a neutíkej tam, odkud není návratu..
doplněno 20.10.14 23:50:Každý problém má své řešení. Zkus se o své problémy podělit tady, třeba Ti to pomůže. Anebo se obrať na odborníky -- psychiatr, psycholog..Teprve pak budeš vědět, že ses snažila hledat řešení jiné..Proč hned odchod ze života?
..já mám velké problémy, aktuálně největší problém je to, že jsem nebyla ve škole a bolí mě ret, proto je pořeba se zasebevraždit. Každý živý organismus v přírodě chce přežít, jen některé naše děti mají život tak snadný, že už to ani nemá cenu se snažit ho prožít.
Největším problémem je to, že si tvé demnostrativní sebevraždy nikdo nevšimnul. Kdyby si rodiče všimli, tak bys za to, že už to neuděláš chtěla nový mobil? Tak asi musíš zvýšt dávku, ale pozor tady jde o život!
Pokud máš problémy, tak je řeš, a nebo přejdi - nepíšeš jaké máš, vzít si život je zbabělost a nezodpovědnost, nejvíc zarmoutíš ty, kteří ti dali život, a co budeš dělat až dospěješ a budeš řešit celý život nějaké problémy? Ty které máš nyní s těmi "skutečnými" se budou s odstupem času jevit jako banalita
Tady je poradna a ty nechceš poradit, jen se tady vylejváš a vyhrožuješ, a co chceš slyšet? Kdybys napsala co tě trápí, bylo by to OK, jinak souhlasím s předešlými reakcemi ostatních
"Teď si budete říkat krávo..."
Neber si do hu.y zvířata, rozumnější než jsi sama.
"...BOHUŽEL SM PREZILA."
S tím nelze, než souhlasit.
Víš co chceš, tak co tu obtěžuješ? Zde obyčejně sedí lidé, co už mají nějaké ty životní trable za sebou, zkus facebook tam je spousta labilních, tobě rovných. Prášky nejez, prášek je na praní jak říká můj lékař. K lékům na spaní ses dostala jak? Co máš za problémy na které neexistuje pomoc? Psala jsem na linku bezpečí? (za 90min. tam ten dopis ani nedošel), zašila se do kanceláře? (vy máte v bytě kancelář?). Halušky jsou z brambor ale dá se koupit i sypká směs (prášek). Nic neříkám a k ničemu tě nepřesvědčuji, promiň, lžeš jako když tiskne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.