Nejste přihlášen/a.
Moje nej kamoska si vzala život jen že jí umřela mamka a otec ji bije.Je mi hrozně mohli jsme ji pomoc a tak.Teď mám deprese.Mě už před 4 lety umřela teta.Ale i když je mi kámošky líto nemůžu něco pochopit.Bylo jí teprve 14 no jo ani známky nic moc.A povim vám že ten hajzl (táta) mi klidně v pohodě prostě s klidným hlasem řekl že zemřela žádný smutek NIC!Ale měla sem v ruce ty krabičky od prášku co měla v pokoji.Snedla jich jen 24. Chci se zeptat je možné sníst jich jen 24 a zemřít?! 6 prášku z toho byl paralen.To vím 100%.Ne na ten počet mi to nepasuje spíš bych to viděla že by max měla být na jipce.Ps:Alkohol a nic podobného neměla k dispozici.
Ahoj Natko.
Jen 24 prasku?
To je ale opravdu hodne na tak mladeho cloveka.
Nechci si predstavit,co by i se mnou mohlo udelat najednou i tech 6 paralenu.
Je to velice smutne,ale nikdo nevime dopredu,co chce ten dotycny provest. Proste toho bylo na ni moc a v tu chvili nevidela vychodisko.
Nic si nevycitej.
To je trošku zvláštní. Jak jsi mohla mít v ruce krabičky od prášků.které kamarádka snědla? Přijela tam kriminálka, ne? A ta toto vše odváží.
Jo přijela a kámoška prý ještě jde na pitevnu.Jenže já tam přišla už když kamarádku měli v takovým tom černým pytly na mrtvoli a policie tam byla .Jo já ty prášky měla.A pak sem je dala policii.Ale já si je z počítala.Sic nevim co chtějí na té pitevně zjistit když se ví jak zemřela a co snědla ale no ok.Já se v tom nevyznam.
Když není mladý organismus zvyklý na prášky, může stačit i menší množství a výsledek je fatální.
Ale zdá se mi, že nás tak trochu taháš za nos. Pokud se kamarádce skutečně tato tragédie stala, tak:
1/ najde ji zřejmě člen rodiny /v tomto případě její otec/. Asi brzy ráno, když ji budí do školy. Co bys Ty tam v té době dělala?
2/ i kdybys tam přišla a viděla, že je v tom " ČERNÉM PYTLY NA MRTVOLI", určitě by Tě policie hned vykázala pryč.
3/ Když zesnulá už byla v tom pytli a tys tam přišla, ty prášky už jistě měla policie dávno zajištěné. Vše už bylo v běhu. Neříkej mi, že zesnulou zabalí a pak čekají, až Ty přijdeš, prášky najdeš, spočítáš si je pro sebe, naplácáš na krabičky své otisky prstů a následně jim krabičky předáš . Jsi tak trochu na budku. Vzpamatuj se!
Podle mě přestaň popouštět uzdu své fantazii a raději se o to víc věnuj češtině.
Pokud by se případ skutečně stal, bylo by to smutné a škoda mladého života, ale já vidím za vším jen výplod Tvé fantazie a snahu o důležitost /jak jsi policistům spočítala léky/. Pokud se tragédie stala, určitě by si poradili bez Tebe a Tvého počítání. Nezlob se, ale je to tak.
A byla bych moc ráda, kdyby má domněnka byla pravdivá. Protože každého života /zvláště mladého/ je škoda. Jaga.
Pavouku,obávám se,že tvá připomínka o špatné češtině v tomto případě postrádá jaksi svůj smysl -není prioritní !
Jinak,je mi kamarádky líto,ale život je někdy opravdu tak nesnesitelně tvrdý,že už ho nelze dál není možné žít...Byla mladá,měla ho před sebou a evidentně se jí stýskalo po mamince,tak je alespoň teď s ní tam nahoře
Obávám se,že jsem také naletěla...Děvče,doufám,že se dobře bavíš z tohoto příspěvku ! Ale,víš,že Boží mlýny melou pomalu,ale jistě? To nejsou bezduché žvásty,jak si myslíš,dej si pozor,aby na tebe brzy nedošlo...
Dobrý den. Je mi Vaší kamarádky velice líto. Pokud někdo sní 24 léků, ať už čehokoliv, vždy zemře, pokud se mu nedostane včas pomoci. Otrava paracetamolem například musí přijít poměrně brzy, protože již za pár hodin dochází k selhání jater a následné smrti. V každém případě šest Paralenů ale není dá se říct toxická dávka a tělo by si s tím poradilo. S největší pravděpodobností zde hrálo velkou a bohužel osudnou roly těch zbylých 18 tablet.
Pokud se to stalo, kamarádky je mi líto. Bohužel vám ale nevěřím, PČR by vás na místo činnu nepustila, nikdy by jste neviděla v čem a jak kamarádku odvážejí...K otázce: záleží co to bylo za léky, ano i 1 tableta něčeho, může přivodit smrt.
doplněno 16.10.14 11:05:Ještě o jedné věci přemýšlím. "Hajzl" otec vám řekl, že zemřela, pak vás pustil do jejího pokoje kde ležela, vy jste spočítala léky a patrně společně jste zavolali RZ a PČR... Pohádka a ne zrovna moc k pousmání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.